~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
MARTINKE RULES,FILA *****!!!!
Kloshar,ajd na messenger,ako te ne mrzi...
Kloshar,ajd na messenger,ako te ne mrzi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:grin:HeHeHeDjordja:Ma i ja hocu martinke da kupim iz vise razloga,prvo kvalitet cizme je vrh,moja sestra ih nosi cetiri god i skroz su citave,onda mi je extra ono gvozdje pa na vrhu pa kad drmnes nekog mesec dana ima da copa,a to je ono sto mi treba,samo sad se dvoumim oko modela..ma naci cu nesto sigurno...pozzz svima koji znaju sta je dobra cizma!!!!!
Djordja:Ma i ja hocu martinke da kupim iz vise razloga,prvo kvalitet cizme je vrh,moja sestra ih nosi cetiri god i skroz su citave,onda mi je extra ono gvozdje na vrhu pa kad drmnes nekog mesec dana ima da copa,a to je ono sto mi treba,samo sad se dvoumim oko modela..ma naci cu nesto sigurno...pozzz svima koji znaju sta je dobra cizma!!!!!:grin:
'ladno....meni mama jedva i ove jedne kupila i to na snizhenju.......al' ih mnogo volem...i bash su udobne a imaju i cibzar sa strane pa nemam problema sa shniranjem...Rambozo the clown:HeHeHe
Imam dva para.
Preporucujem ti da kupis neke sa sto manje kopci. Mozda polu duboke. Posto sniranje je zayebano. A sada za model to zavisi kolko imas para. Ako si svorc idi na vojni otpad.

, moram da uzmem nove.

Dobre su. Moje su slicne.+SpookyGirl+:
ma ja sam na njih balavila vecj jedno 2-3 meseca dok konachno nisu "doshle" na snizhenje i mama mi ih kupi...+SpookyGirl+:Fala vi, tami
te iste k'o tvoje smo mnogo ranije videle moja drugarica i ja u BGu i krenule da balavimo po njima čim smo ih spazile![]()

))
idi u kafanu,odma',sada,odma'....
sad mi ssamo fale josh starke...
Inace meni nije bitno da li je vruce ili ne kad ih nosim. . . Nosio sma ih i na +40 bez problema 

ja to kazhem...
ali ove su mi se mnoooooogo svidele...ma jasm ti u nekom svom "fancy" fazonu...
DKuci u WC gde uvek stojeTamplja_90:pa gde si ih molim te ostavio...:shock:![]()