MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djordja:
Pa dobro,aj videcu za te zelene jer ih tamo nisam videla...u svakom slucaju hvala vam,jer sam odlucila da necu bordo,a necu ni bele,usput racunam da cu ih nositi na maturu....jer ne zelim stikle....mozda stvarno na kraju zbog toga uzmem crne...
SAMO NAPRED TAKO TREBA !!!!!!!

hahahahah,ma bice slika samo sto cu zesce odstupati od ostalih,jer kad sam rekla da dolazim u martinkama svi su kao samo probaj,ili kao boze idi na lecenje...ma seljaci one ribe ce se vratiti bose kuci,onako noge slogirane....slomljene stikle....a ja kuliram u martinama....jao samo ce mjuza biti veliki problem.....kad odvrnu GRAND,ajoj sta cu onda.....

Djordja:
hahahahah,ma bice slika samo sto cu zesce odstupati od ostalih,jer kad sam rekla da dolazim u martinkama svi su kao samo probaj,ili kao boze idi na lecenje...ma seljaci one ribe ce se vratiti bose kuci,onako noge slogirane....slomljene stikle....a ja kuliram u martinama....jao samo ce mjuza biti veliki problem.....kad odvrnu GRAND,ajoj sta cu onda.....
Joo to i meni seru. Pa kao necemo ici sa tobom ako budes nosio te cokule. Pa na tu 4u.
A mene zabole.

Djordja:
hahahahah,ma bice slika samo sto cu zesce odstupati od ostalih,jer kad sam rekla da dolazim u martinkama svi su kao samo probaj,ili kao boze idi na lecenje...
Oni treba da idu na lechenje....ko ih ebe,bar cjesh biti primecjena:mrgreen: meni je to bash super ideja...;):D

Djordja:
ma seljaci one ribe ce se vratiti bose kuci,onako noge slogirane....slomljene stikle....a ja kuliram u martinama...
pa kad misle da su ribe ako dodju u shtiklama i onim dopi*njacima :lol:...ja glasam za ravnu obucju:mrgreen:

Djordja:
jao samo ce mjuza biti veliki problem.....kad odvrnu GRAND,ajoj sta cu onda.....
chepove u ushi i kuliraj...ili josh bolje,mp3 pleyer i gotovo...:lol::mrgreen:

Djordja:
Ma sta te briga, ko ce da te zaustavi. I kao sto kazes imaju da se izlome jos ako im malo pomognes u tome :twisted:
@Ocean
E jbg sta da ti kazem, ja sam imao ortakinju iz osnoven pa sam sa njom isao. Naravno preobratio sam je to the dark side :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back