Mars i Venera

Zavisi od cele natalne karte.
Screenshot-20200224-175854 (1).png

Ne znam zašto privlačim energične a ja sam bez energije i spora.

Ово што си написала уноси сумњу у тачност времена рођења, јер ти је темперамент прилично топао, имаш доста колера и сангвиније који би те чинили активном, енергичном и покретљивом. Међутим, уколико ти је Асц на почетку Девице, темперамент је доста хладнији, комбинација флегме са меланхолијом, због чега би била умањене виталне енергије, требало би ти више сна, споро би се регенерисала. уз то, мислим да би твоју актуелну љубавну ситуацију много боље описала проблематична аверзија Меркура и Јупитера, него секстил Сунца и Сатурна. Месец би ти баш фино зјапио из седме куће, што је увек показатељ мешања жена у брак и везе - или се меша твоја мајка, или се меша његова мајка или сестра и слично.

U svakom natalu se mogu naci problemi vezano za ljubavne odnose, retko ko ima sva 4 faktora da ce na tom polju ici "glat"
1. Skladan odnos So i Mo
2. Skladan odnos Ve i Ma
3. Ve i 5. dobro polozene
4. Dobar odnos 1. i 7.

Losi Ve i Ma odnos, posebno u opoziciji uruse odnos i pre starta, ili je uvek propracen gomilom drame.
So i Mo stupaju nesto kasnije u 4 zida "tesna koza" cesto kod ova dva u kvadratu.
Poenta je da svi nadju nekog, samo stepen idile te zajednice ce biti opisan svim onim gore, neko se vise bije, neko voli i tako :mrgreen:

Back