Mars i Venera

Kosmicki brod se spusta na Mars...Sve tece po plnu...Istocni vetar 2 m u sekundi...Uz nekoliko potresa brod se spustuio i Moere suza....Svuda je mrtva tisina...Ravnica u nedogled.....Vrata na brodu se otvaraju i prvi kosmonaut izlazi...Spusta se stepenicama i pravi prvi korak na povrsini Marsa....

Kosmicki brod se spusta na Mars...Sve tece po plnu...Istocni vetar 2 m u sekundi...Uz nekoliko potresa brod se spustuio i Moere suza....Svuda je mrtva tisina...Ravnica u nedogled.....Vrata na brodu se otvaraju i prvi kosmonaut izlazi...Spusta se stepenicama i pravi prvi korak na povrsini Marsa....
Plaćenik zadužen za dizanje tenzije i pospešivanje interakcije forumaša po krstarici m? :lol::mazi: Pametno! Zamire život na svim forumima. Sve priče su ispričane, secirane do detalja,stvaralačka kriza na svim poljima. Održava ih hejtovanje, diverzije, opstrukcija i sl. Narod učmao ,a neurozan, pa se pali na svaku iskru ! :lol:

@olympea Što se tiče Škorpionskog Marsa, Ona donosi dinamiku, a on pruža stabilnost. Evidentno u svim odnosima Škorpija žena, a muškarac Bik odnosa.

Dalje, evidentno i u odnosima Škorpija žena, muškarac Jarac s tim što se ovde Škorpija često stavlja u drugi plan ili može izgubiti puno nerava, osim ako joj cilj nije materijalna sigurnost i stabilnost.
Mars Škorpija kod žene i ta planeta kao njen primarni motiv neće želeti pasivnog Bika ili Jarca pored sebe, a neće ni želeti Lava. Interesantno je da često završi sa Ovnom ili Devicom, a Blizance i Vodolije vrti oko malog prsta.
Kod žene koja ima tranzit Marsa preko Venere, zavisno od kuće, da obrati pažnju na to da li zaista želi da skraćuje kosu tokom tog tranzita, ili da se farba u crveno.
Odličan je tranzit za kupovinu patika za trčanje, pogotovo kod žena.

Što se tiče Marsa kod Ovna žene, gomila trofeja i bitaka po pitanju ljubavnih osvajanja. Može odvesti i u negativni promiskuitet. Stabilnost se gubi u tom periodu, a funkcioniše delovanje po principu SVE ZA LJUBAV, odmah i sad. Nipodaštavanje muškaraca koji su nespremni da se zaljube, ili su nespremni za flert. Traganje za visokim, često crnokosim muškarcem, atletske građe. Može doneti poprilično jaku ljubav u toku par meseci, a vrlo često i oženjenog muškarca. Iz ugla Ovna je mnogo teži takav Mars, no što je slučaj iz ugla Škorpije.

Sta mislite kad konjukcije Venere i Marsa a kad je zena Mars, kako to menja stvar?

Imam vrlo blizak primer sa tim natalnim aspektom, ASC je Ovan.
Problem je ovde u Veneri koja je u Ovnu debiltirana pa svoju ženstvenost izražava na muški i aktivan a ne ženski i pasivan način, ponaša se kao osvajač, ne beži od toga da napravi prvi korak u osvajanju, što želi odmah i traži, ali s obzirom da je ona Mars, ne može da nadje pravu osobu jer joj ni jedna nije dorasla, ne vidi ih kao sebi ravne, površne veze...ovde se iskrivljuje sva zavodljivost i pasivna uloga žene ljubavnice i zavodnice, zbog debiltirane Venere.

Pogresno sam se izrazila, izvinjavam se :D
Mislila sam na uporedni horoskop, kad je konjukcija Venere i Marsa, a Mars je zena, kako to menja stvar u ovoj konjukciji?

Inace kod ljudi sa ovom konjukcijom u natalu je uocljivo da se sve nekako vrti oko veza, seksa, suprotnog pola. Kao da im ta misao okupira 90% dana.
Neki to pretope u muziku(Venera)
Tom Jones (konjukcija Ve i Ma, autor pesme Sexbomb) onda Berry White( konjukcija Venere i Marsa u Vagi) stereotipno poznat po muzici za udvoje, kad krene neka njegova pesma u filmu ili bilo gde odmah je jasno na sta se tu alaudira :D
Od domacih ima je i Severina recimo, prenaglasena seksualnost, ali je kod nje ova konjukcija u zagrljaju sa Saturnom koji vlada jos i sedmim poljem(javni skandali, osuda)
Onda Carmen Electra, isto seks simbol iz devedesetih.
Jednostavno su ovi ljudi optereceni seksom, ako ne to, onda da ih svi zele, da zavode(najcesce nisu ni svesni toga)

Imam vrlo blizak primer sa tim natalnim aspektom, ASC je Ovan.
Problem je ovde u Veneri koja je u Ovnu debiltirana pa svoju ženstvenost izražava na muški i aktivan a ne ženski i pasivan način, ponaša se kao osvajač, ne beži od toga da napravi prvi korak u osvajanju, što želi odmah i traži, ali s obzirom da je ona Mars, ne može da nadje pravu osobu jer joj ni jedna nije dorasla, ne vidi ih kao sebi ravne, površne veze...ovde se iskrivljuje sva zavodljivost i pasivna uloga žene ljubavnice i zavodnice, zbog debiltirane Venere.

Saglasan, Venera u Ovnu je osvajačke prirode i veruje u viteštvo.

Iz mog iskustva, problem je što može da se debelo zanese za pogrešnog muškarca ukoliko on pokaže da je dorastao izazovu, a često može biti manipulator. Nažalost, Venera u Ovnu može da izuzetno pati u životu zbog toga, a neretko ostaje sa kćerkom iz takvog odnosa koja će u najvećoj meri ličiti na oca.

Mars u Lavu mi liči na pozera i to su mahom scenski nastupi .Jesu potentni, ali sve što rade usmereno je ka scenskim svetlima. Kao Brena da ih je rodila!Rođeni za Grand ! :lol: Govorim o svojim zapažanjima bez poznavanja astrologije. I sve što rade , rade zarad odjeka u javnosti, da se priča o njima, da se veličaju, da ih se hvali, da ih se tapše po leđima. Ko je naj, savim naj dasa ?! :lol:

@olympea Što se tiče Škorpionskog Marsa, Ona donosi dinamiku, a on pruža stabilnost. Evidentno u svim odnosima Škorpija žena, a muškarac Bik odnosa.

Dalje, evidentno i u odnosima Škorpija žena, muškarac Jarac s tim što se ovde Škorpija često stavlja u drugi plan ili može izgubiti puno nerava, osim ako joj cilj nije materijalna sigurnost i stabilnost.
Mars Škorpija kod žene i ta planeta kao njen primarni motiv neće želeti pasivnog Bika ili Jarca pored sebe, a neće ni želeti Lava. Interesantno je da često završi sa Ovnom ili Devicom, a Blizance i Vodolije vrti oko malog prsta.
Kod žene koja ima tranzit Marsa preko Venere, zavisno od kuće, da obrati pažnju na to da li zaista želi da skraćuje kosu tokom tog tranzita, ili da se farba u crveno.
Odličan je tranzit za kupovinu patika za trčanje, pogotovo kod žena.

Što se tiče Marsa kod Ovna žene, gomila trofeja i bitaka po pitanju ljubavnih osvajanja. Može odvesti i u negativni promiskuitet. Stabilnost se gubi u tom periodu, a funkcioniše delovanje po principu SVE ZA LJUBAV, odmah i sad. Nipodaštavanje muškaraca koji su nespremni da se zaljube, ili su nespremni za flert. Traganje za visokim, često crnokosim muškarcem, atletske građe. Može doneti poprilično jaku ljubav u toku par meseci, a vrlo često i oženjenog muškarca. Iz ugla Ovna je mnogo teži takav Mars, no što je slučaj iz ugla Škorpije.
prošle godine 17.12.2019. sam masakrirala kosu ! Bila je dugačka do dupeta . Ne znam šta mi bi da dignem ruku na sebe! Meni su natalni mars i Venera u konjukciji u Škorpiji pa možeš proveriti koji su me đavoli naterali to da radim ?! Spržena , odsečena na 5cm , vraćena u crnu boju i sad je već prilično porasla ! :lol:

Verovatno opozicija Urana i Meseca tvojim natalnim postavkama, u kombinaciji sa Merkurom i Venerom u Vagi, a Marsom u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu (iseći dugu kosu). Ovo je počelo negde tokom septembra meseca. Verovatno je tada počelo da te iritira i da su se tada javile prve želje da se oslobodiš kose.

Ovo su postavke koje su definitivno vezane za Mesec i Uran, doduše.

Dalje, tokom decembra 2019. godine (ne tako davno) mars je upravo tranzitirao znakom Škorpije, a vlada upravo kratkom kosom (vojničkom). S obzirom da je u znaku Škorpije, voli ekstremizam, tako da iz jednog ekstremizma odvodi u drugi ekstremizam.

konjunkciji Saturna i Plutona možemo isto pridodati neku definiciju tu, ali mislim da je najbitnije postavka Marsa u karti u tom trenutku jer govorimo o glavi, kratkoj kosi i sl.

Back