Padam na fizički izgled i na mlađe muškarce koji se ispostavi da nisu onakvi kakve ih idealiziram.Ja tražim mlađe od sebe do sada nailazila na starije.A tražim privlačne a nailazim na sve suprotno od toga.I one odlučne koji znaju šta hoće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Padam na fizički izgled i na mlađe muškarce koji se ispostavi da nisu onakvi kakve ih idealiziram.Ja tražim mlađe od sebe do sada nailazila na starije.A tražim privlačne a nailazim na sve suprotno od toga.I one odlučne koji znaju šta hoće.
A to što patim u ljubavi to je jer se moji petljaju u to tko je za mene dobar.Padam na fizički izgled i na mlađe muškarce koji se ispostavi da nisu onakvi kakve ih idealiziram.
Mars u opoziciji sa Venerom,tvoji ce se uvek mesati,ne iz zle namere a ti ces biti u pogresnim vezama gde su partneri energicni i brzi.A to što patim u ljubavi to je jer se moji petljaju u to tko je za mene dobar.
Uvijek naletim na neke pogrešne i na budale neke.A volim energične i mlade muškarce.Mars u opoziciji sa Venerom,tvoji ce se uvek mesati,ne iz zle namere a ti ces biti u pogresnim vezama gde su partneri energicni i brzi.
Meni smeta što se moji miješaju u sve.Zato im ništa ni ne govorim o sebi.Uvijek naletim na neke pogrešne i na budale neke.A volim energične i mlade muškarce.
Uvek ces imati taj problemUvijek naletim na neke pogrešne i na budale neke.A volim energične i mlade muškarce.
Kako da to izbjegnem nekako te pogrešne.Uvek ces imati taj problem
Meni se sviđa jedan mlađi dečko kojeg je sestra namjestila prvo njenoj prijateljici a ne meni.I sad se pitam zašto nije meni.Ona se uvijek upetlja u to.Uvek ces imati taj problem
Da a i imam loš odnos sa svojima u kući i sve im tajim što radim i sa sestrom pogotovo.Uvek ces imati taj problem
Ona koda namjerno radi protiv mene i drugima namješta osobe koje se meni sviđaju.Da a i imam loš odnos sa svojima u kući i sve im tajim što radim i sa sestrom pogotovo.
Kad dodjes u zrelije godine imaces dovoljno iskustva da znas sta je dobro a sta stetno po tebeKako da to izbjegnem nekako te pogrešne.
Pa ne znam sad sam blizu trideseteKad dodjes u zrelije godine imaces dovoljno iskustva da znas sta je dobro a sta stetno po tebe
A hoću li u ovim godinama ikoga pronaći za vezu.Pa ne znam sad sam blizu tridesete
Očajna sam polako da očito nikoga neću naći.Kad dodjes u zrelije godine imaces dovoljno iskustva da znas sta je dobro a sta stetno po tebe
Evo ovdje je moja natalna karta pa protumačite. Ako možete.https://postimg.cc/xJbs43qwZavisi od cele natalne karte.
Zavisi od cele natalne karte.
Ne znam zašto privlačim energične a ja sam bez energije i spora.Evo ovdje je moja natalna karta pa protumačite. Ako možete.https://postimg.cc/xJbs43qw
Zauzet sam trenutno,ima ovde dobrih ljudi koji se dobro razumeju u astrologiju,neko ce ti pogledati i protumaciti detaljnije.
[/QUOTEHvala na ostalim odgovorima.
Koliko to godinaKad dodjes u zrelije godine imaces dovoljno iskustva da znas sta je dobro a sta stetno po tebe
Nije ni meni bolje sa mojimaMeni smeta što se moji miješaju u sve.Zato im ništa ni ne govorim o sebi.
Ne znam zašto privlačim energične a ja sam bez energije i spora.