Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Koliko god je potrebno za sazris.Koliko to godina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko god je potrebno za sazris.Koliko to godina
Neko nikada ne sazriKoliko god je potrebno za sazris.
Taj neko nadje partnera koji je zreo.Neko nikada ne sazri
Mars u opoziciji sa Venerom,tvoji ce se uvek mesati,ne iz zle namere a ti ces biti u pogresnim vezama gde su partneri energicni i brzi.
Da,evo ja npr,tacno si rekaoTaj neko nadje partnera koji je zreo.
Da,evo ja npr,tacno si rekao
Mars u opoziciji sa Venerom, ili u kvadratu je klasičan pokazatelj razvoda.
Veze kad tad puknu jer je čoveku teško da izbalansira. Mars je taj koji stalno "napada" Veneru, ili zbog ljubomore, ili sumnje ili je grub, sirov, agresivan.
I sama osoba koja je nosilac ovog aspekta je nestalna i potrebna joj je stalna akcija, drama, strast...čim toga nema, ona počinje da je traži negde drugde.
Sta je on u horoskopu?Takav je muz moj,crn i stariji
VodolijaSta je on u horoskopu?
Vodolija Ovan dobro funkcionisu veze.Vodolija
Iz mog iskustva zene rodjene u znaku Ovna vole starije zrelije crne visoke muskarce.
Venera kvadrat Uran takodje daje razvod.
Mars kvadrat Venera daje strast,osobe spremne i da tudji brak dovedu do razvoda.
Mars u Biku ide odlično sa Marsom u Škorpiji.
Mars se najbolje snalazi u Opoziciji i to je njegov aspekt gde dobija puno ispunjenje.
Ovde Mars zaista može da sebe gradi i uspostavi jer kroz turbulenciju odnosa i realizaciju partnerovih potreba, dolazi se do stanja ispunjenja.
Oba Marsa moraju da žrtvuju malo sebe kako bi onom drugom doprineli.
Mars u Biku nema konkretno intezitet, već ne razmišlja ni o čemu konkretno, te deluje kao da ima puno toga što želi reći. A onda je zanimljiv Marsu u Škorpiji koji dobije zao osmeh i mora da čačka nevino biće koje ima Mars u Biku. Mars u Biku, doduše, ume da bude daleko perverzniji u nekim situacijama u odnosu na Mars u Škorpiji.
Kao neko sa Marsom u Škorpiji moram naglasiti da je čačkanje tih što bi samo da mirno sede, odmaraju, leškaraju i uživaju jedna posebna čar. Mora malo da se bocne, zar ne?![]()
Haha, apsofuckinglutely, I kow what you mean. Da, baš deluje kao nevinašce u nekim momentima. A ja kao neki vrag onda...
Malo kao da taj Mars u Škorpiji uči da ne mora da bude destroyer uvek, nego da može nešto i da ostavi u životu čisto eto zato što je lepo...
I koliko ja vidim, Mars u Škorpiji ima mnogo duži fitilj od svih Marseva. Ovi drugi prosto brzo polude od nas, ili dugo ćute, pa onda puknu kao ludaci. Mi imamo izdržljivost za rasprave i rat. Nekako kao da mi to toliko ne smeta. I uvek mislim da drugi nisu tako fleksibilni, nego odmah pucaju.
Jedini koji sam primetila da može dugo u svađama da opstane je Mars u Devici...
Imam Ma kvadrat VeMars u opoziciji sa Venerom, ili u kvadratu je klasičan pokazatelj razvoda.
Veze kad tad puknu jer je čoveku teško da izbalansira. Mars je taj koji stalno "napada" Veneru, ili zbog ljubomore, ili sumnje ili je grub, sirov, agresivan.
I sama osoba koja je nosilac ovog aspekta je nestalna i potrebna joj je stalna akcija, drama, strast...čim toga nema, ona počinje da je traži negde drugde.
Evo ja imam to u natalnoj,sa suprugom sam ukupnom 9 godina ,i nije ni nasilan ni grubMars 90 Venera je pokazatelj burnih ljubavnih odnosa, nije razvod sam po sebi koji se desava niotkuda, nego se odnosi na tip veze koji obicno vodi u razvod, nesl aganje svadje, muskarci su agresivni, grubi prema zenama sa takvim aspektom, a zene nalaze takve muskarce za partnere
Venera u Devici se uvek razocara kad je u pitanju ljubav.