Mars i Venera

Mars u opoziciji sa Venerom,tvoji ce se uvek mesati,ne iz zle namere a ti ces biti u pogresnim vezama gde su partneri energicni i brzi.

Mars u opoziciji sa Venerom, ili u kvadratu je klasičan pokazatelj razvoda.
Veze kad tad puknu jer je čoveku teško da izbalansira. Mars je taj koji stalno "napada" Veneru, ili zbog ljubomore, ili sumnje ili je grub, sirov, agresivan.
I sama osoba koja je nosilac ovog aspekta je nestalna i potrebna joj je stalna akcija, drama, strast...čim toga nema, ona počinje da je traži negde drugde.

Da,evo ja npr,tacno si rekao

Iz mog iskustva zene rodjene u znaku Ovna vole starije zrelije crne visoke muskarce.

Veze kad tad puknu jer je čoveku teško da izbalansira. Mars je taj koji stalno "napada" Veneru, ili zbog ljubomore, ili sumnje ili je grub, sirov, agresivan.
I sama osoba koja je nosilac ovog aspekta je nestalna i potrebna joj je stalna akcija, drama, strast...čim toga nema, ona počinje da je traži negde drugde.

Venera kvadrat Uran takodje daje razvod.
Mars kvadrat Venera daje strast,osobe spremne i da tudji brak dovedu do razvoda.

Iz mog iskustva zene rodjene u znaku Ovna vole starije zrelije crne visoke muskarce.

Venera kvadrat Uran takodje daje razvod.
Mars kvadrat Venera daje strast,osobe spremne i da tudji brak dovedu do razvoda.

Kao sto je Venera harmonija i balans, tako je Mars kao njen opozit, sve suprotno. Rat, svadja, nedostatak diplomatije i harmonije.
Strast koja prerasta u neprijateljstvo, prekide i na krajiu razvode.

Mars u Biku ide odlično sa Marsom u Škorpiji.

Mars se najbolje snalazi u Opoziciji i to je njegov aspekt gde dobija puno ispunjenje.

Ovde Mars zaista može da sebe gradi i uspostavi jer kroz turbulenciju odnosa i realizaciju partnerovih potreba, dolazi se do stanja ispunjenja.

Oba Marsa moraju da žrtvuju malo sebe kako bi onom drugom doprineli.

Mars u Biku nema konkretno intezitet, već ne razmišlja ni o čemu konkretno, te deluje kao da ima puno toga što želi reći. A onda je zanimljiv Marsu u Škorpiji koji dobije zao osmeh i mora da čačka nevino biće koje ima Mars u Biku. Mars u Biku, doduše, ume da bude daleko perverzniji u nekim situacijama u odnosu na Mars u Škorpiji.

Kao neko sa Marsom u Škorpiji moram naglasiti da je čačkanje tih što bi samo da mirno sede, odmaraju, leškaraju i uživaju jedna posebna čar. Mora malo da se bocne, zar ne? :mrgreen::mrgreen:

Haha, apsofuckinglutely, I kow what you mean. Da, baš deluje kao nevinašce u nekim momentima. A ja kao neki vrag onda...

Uglavnom sam se zaljubljivala u Mars u Vodoliji ili Blizancima (kvadrat na moj Mars ili tako neki momenti). Ovaj je njemu u trećoj kući kao i meni moj što je. I primetila sam da postoji velika seksualna privlačnost dok onaj drugi priča. Recimo nešto govoriš, a onaj drugi se prosto topi, i skoro da ne može ni da se skoncentriše na priču, pa to često ovom koji priča deluje kao da ga ovaj ne sluša pažljivo (klasika za treću kuću) i to izaziva nekakav bes. Pa se tako dešava obostrano i stalno se smenjuje nekakva tenzija, bes, seks i neka nežna pomirenja, jer je Mars u trećoj, pa brzo skontamo da je sve to (nešto oko čega se prepiremo) glupost i zašto se uopšte svađamo kad se volimo...

Konstantna je seksualna tenzija. Nisam nikad osećala ovakvu privlačnost. Iako su mi uvek kvadrirali Mars i sl... Ne, ovo je baš jako. Mada je i njegov Pluton na mom Marsu...

Još nešto, kaže da je on uglavnom staložen, da nije sklon ekcesima i svađama... ALi eto, ne razume, kako ja uspevam da ga uzvedem iz takta... Mada klasični Mars u Biku svoj mir brani životom.

Ja sam uvek bila za rasprave oko svega dok se sve ne razjasni, uvek sam razbucavala sve dok sve ne bude čisto i jasno. Međutim sada nekako kao da od njega učim da verujem u nešto lepo. Da ne mora uvek da bude nešto zakopano ili koješta. Prosto sam izgleda jako nepoverljiva i sumnjam. Međutim nekako uvek uništavam nešto da bih nešto raščistila, i sada kao da shvatam da ne mora to uvek da se radi. Malo kao da taj Mars u Škorpiji uči da ne mora da bude destroyer uvek, nego da može nešto i da ostavi u životu čisto eto zato što je lepo...

I koliko ja vidim, Mars u Škorpiji ima mnogo duži fitilj od svih Marseva. Ovi drugi prosto brzo polude od nas, ili dugo ćute, pa onda puknu kao ludaci. Mi imamo izdržljivost za rasprave i rat. Nekako kao da mi to toliko ne smeta. I uvek mislim da drugi nisu tako fleksibilni, nego odmah pucaju.

Jedini koji sam primetila da može dugo u svađama da opstane je Mars u Devici...

Poslednja izmena:
Haha, apsofuckinglutely, I kow what you mean. Da, baš deluje kao nevinašce u nekim momentima. A ja kao neki vrag onda...
Malo kao da taj Mars u Škorpiji uči da ne mora da bude destroyer uvek, nego da može nešto i da ostavi u životu čisto eto zato što je lepo...

I koliko ja vidim, Mars u Škorpiji ima mnogo duži fitilj od svih Marseva. Ovi drugi prosto brzo polude od nas, ili dugo ćute, pa onda puknu kao ludaci. Mi imamo izdržljivost za rasprave i rat. Nekako kao da mi to toliko ne smeta. I uvek mislim da drugi nisu tako fleksibilni, nego odmah pucaju.

Jedini koji sam primetila da može dugo u svađama da opstane je Mars u Devici...

hehehe

Do određenog trenutka kada se to sa velikom lakoćom i u naletu adrenalina, zanosa, opsesije čak, može s lakoćom uništiti samo da bi se nešto dokazalo.

Svi odmah pucaju u raspravi sa Marsom u Škorpiji, ne umeju da opstaju dugo u raspravi, to ih mentalno i fizički razara, tresu se, želudac im se okreće.

Mars u Škorpiji je u najboljem stanju kada je unaokolo sveopšti haos za druge. Kao recimo sada dok se lagano ispija kafica.

Ja imam previše te energije u sebi, to je izuzetno i očigledno preko foruma, a tek ne uživo, te sve uspešno odstranjujem uz puno fizičke aktivnosti u svakom obliku. Ronjenje #1.

Ljudi koji su u fazonu klub škorpija ili klub mars u škorpiji su definitivno tu samo da bi mogli da se nekome ispovedaju, neko ko slično pati, slatke muke :mrgreen:

Šta drugo da ti kažem...

Uživaj u slatkim mukama,
Pozdrav

Da vas nesto upitam🙂 imam Ma na Asc-u u Ribama 90 Veneru, ali je obris 9 stepeni. E sad da li deluje tako velik obris ili je to do Ma na Asc-u?
I jos jedno pitanje, kako bi opisali zenskog Ma u Raku 0 muska Venera u Raku, ko tu koga '' juri'' i vise voli?

Moze li neko da protumaci moju natalnu kartu 21.10.1983.14.20 u Priboju na Limu Republika Srbija, interesuje me ljubav
16d1860a142e10798d9018cc1ba5f585.0.png

Imam Ma kvadrat Ve 😂
Inace mi je Ma u 12.kuci u Devici,a Ve u 9.u Blizancima ...
Sad sam se zabrinula malo kad sam procitala da kazes da je to klasican pokazatelj razvoda😑

Mars 90 Venera je pokazatelj burnih ljubavnih odnosa, nije razvod sam po sebi koji se desava niotkuda, nego se odnosi na tip veze koji obicno vodi u razvod, nesl aganje svadje, muskarci su agresivni, grubi prema zenama sa takvim aspektom, a zene nalaze takve muskarce za partnere

Mars 90 Venera je pokazatelj burnih ljubavnih odnosa, nije razvod sam po sebi koji se desava niotkuda, nego se odnosi na tip veze koji obicno vodi u razvod, nesl aganje svadje, muskarci su agresivni, grubi prema zenama sa takvim aspektom, a zene nalaze takve muskarce za partnere
Evo ja imam to u natalnoj,sa suprugom sam ukupnom 9 godina ,i nije ni nasilan ni grub 😑😑😑

Back