Evo i mene, mislim moje damice Drame! Imam problem sa resize fotkice pa čim pre evo i slikice njene. Beba je i 29.januara imaće tek tri meseca.Kao i svako nov u ovom "poslu" imam hiljadu pitanja, pa slede postepeno. Za sada , hm, tek četiri dana, nemam nikakav problem i za sve imam stpljenja. Mojim prijatljima je za ne poverovati da već spava u svojoj ležaljci pored mog kreveta i od juče se ni jednom nije upiškila van pelene, super.
Samo evo prvog pitanja, ona neće da kaki tu na istom mestu. Ima svoje na parketu i ja nisam pametna šta da radim oko kake. Naravno da je bebac i imam puno stpljenja ali ne znam šta da joj "ponudim" kad je kaka u pitanju? Na to mesto sam stavljala novinu ali ne, ona se sa njom samo igra što je čini vrlo srećnom.
Samo evo prvog pitanja, ona neće da kaki tu na istom mestu. Ima svoje na parketu i ja nisam pametna šta da radim oko kake. Naravno da je bebac i imam puno stpljenja ali ne znam šta da joj "ponudim" kad je kaka u pitanju? Na to mesto sam stavljala novinu ali ne, ona se sa njom samo igra što je čini vrlo srećnom.