Maltezer

All systems imas u Beogradu,skoro sve preparate od njega,ali genetika radi svoje,i da itekako ima veze koliko je placen iz koje je odgajivacnice i od kojih roditelja,dodji na neku izlozbu,videces i sama ,nije da ti ja popujem ali zaista je velika razlika.

slazem se, i cena garantuje kvalitet samo kazem nemora da znaci da ako je pas od 300 e nije kvalitetan

Ako mozes men na pp informacije ko i gde :zper:

Naravno da si u pravu sto se genetike tice, ali ,ako se ne varam, cak i stenci iz odlicnih legla mogu imati problem sa flekama ispod ociju. Moj pas nije iz vrhunskog legla, ali ako te fleke mogu da se uklone ANGELS GLOW i ANGELS EYES -om ,zasto ne bi to priustila i sebi i mojoj kuci ?Ja samo zelim informaciju gde i kako kod nas to mogu da nabavim, misleci da cemo mi forumasi jedni drugima u davanju takvih i drugih informacija pomoci. Volela bih da svi koji znaju gde se i kako nesto dobro i provereno moze naci ili poruciti, da nesebicno podele svoja saznanja sa drugima, jer svi bas svoju kucu vole najvise na svetu i za nju zele najbolje, makar on bio i neki mesanac nadjen na ulici.
Pozdrav- Bomida

Naravno da si u pravu sto se genetike tice, ali ,ako se ne varam, cak i stenci iz odlicnih legla mogu imati problem sa flekama ispod ociju. Moj pas nije iz vrhunskog legla, ali ako te fleke mogu da se uklone ANGELS GLOW i ANGELS EYES -om ,zasto ne bi to priustila i sebi i mojoj kuci ?Ja samo zelim informaciju gde i kako kod nas to mogu da nabavim, misleci da cemo mi forumasi jedni drugima u davanju takvih i drugih informacija pomoci. Volela bih da svi koji znaju gde se i kako nesto dobro i provereno moze naci ili poruciti, da nesebicno podele svoja saznanja sa drugima, jer svi bas svoju kucu vole najvise na svetu i za nju zele najbolje, makar on bio i neki mesanac nadjen na ulici.
Pozdrav- Bomida

Hej, ne mozemo javno, to je reklamiranje i protiv pravilnika je:) Ja cu ti poslati pp sa informacijama o all systems-u:)

Boamida13-ne bih da budem neprijatna ali ti bi zaista mogla malo da procitas postove unazad,ljudi po raznim forumima a i ovde vrlo nesebicno dele informaciji o svemu(i bas svi se slazu da se ni jednom stenetu ne gura njuska u izmet i da se tako ne uci nicemu vec mu se stvara strah i zbunjenost),crvenilo oko ociju se leci sa dva pomenuta preparata(napisah ti u nekom od predhodnih postova i gde ima da se kupi,a ako si upoznata sa pravilnikom foruma na kome pises ostalo ces pitati na pp) i nema nikakve veze sa izlozbenim potencijalom maltezera a ni sa tim koliko ko voli svog psa. Ako zelite izlozbenog psa on mora biti u standardu,znaci da mu i roditelji moraju biti,i tesko, da ne kazem nemoguce je da ce vase stene postati nosilac nekih titula ako su mu roditelji samo ocenjeni da bi mogli stenci da dobiju rodovnik.
Naravno da se svi trude da svojoj kuci priuste maksimum,ali pocetak toga je edukacija vlasnika o onome sto je psu potrebno,tek onda ce tvoj pas biti srecan,a tim kozmetickim preparatima i smanjenjem crvenila oko ociju ces biti srecna ti.
lavicazar opet trci pred rudu,ne mogu da ne primetim,ni jedan od preparat nisi probala,a pet radnju koju prosledjujes nisi ni videla,znam da zelis da pomognes draga,ali ovde se radi o razmeni iskustva a ti saljes ne proverene informacije. (lepo od tebe sto mi verujes i na nevidjeno:super: )

Boamida13-ne bih da budem neprijatna ali ti bi zaista mogla malo da procitas postove unazad,ljudi po raznim forumima a i ovde vrlo nesebicno dele informaciji o svemu(i bas svi se slazu da se ni jednom stenetu ne gura njuska u izmet i da se tako ne uci nicemu vec mu se stvara strah i zbunjenost),crvenilo oko ociju se leci sa dva pomenuta preparata(napisah ti u nekom od predhodnih postova i gde ima da se kupi,a ako si upoznata sa pravilnikom foruma na kome pises ostalo ces pitati na pp) i nema nikakve veze sa izlozbenim potencijalom maltezera a ni sa tim koliko ko voli svog psa. Ako zelite izlozbenog psa on mora biti u standardu,znaci da mu i roditelji moraju biti,i tesko, da ne kazem nemoguce je da ce vase stene postati nosilac nekih titula ako su mu roditelji samo ocenjeni da bi mogli stenci da dobiju rodovnik.
Naravno da se svi trude da svojoj kuci priuste maksimum,ali pocetak toga je edukacija vlasnika o onome sto je psu potrebno,tek onda ce tvoj pas biti srecan,a tim kozmetickim preparatima i smanjenjem crvenila oko ociju ces biti srecna ti.
lavicazar opet trci pred rudu,ne mogu da ne primetim,ni jedan od preparat nisi probala,a pet radnju koju prosledjujes nisi ni videla,znam da zelis da pomognes draga,ali ovde se radi o razmeni iskustva a ti saljes ne proverene informacije. (lepo od tebe sto mi verujes i na nevidjeno:super: )

Draga ja sam joj samo poslala ono sto si i ti meni, isti tekst, nisam ni ulepsavala samo gde ima i sta ima;)

Ma ok je lavice, ali ovo je forum, daj da razmenjujemo licna iskustva,rekla-kazala je za seoske abrove,a nije ni taj all systems cudotvorac niti su mu svi preparati ekstra,pisite o onome sto ste isprobali i sto vam se super pokazalo,meni je sampon greenfields za stence super u kombinaciji sa all systems regeneratorom super-rich.:) i mislim da bi Bomida13 trebalo tako nesto da uzme za svoju kucu,posto all systems nema nista od sampona za stence,bar ja nisam uspela da nadjem.

Ma ok je lavice, ali ovo je forum, daj da razmenjujemo licna iskustva,rekla-kazala je za seoske abrove,a nije ni taj all systems cudotvorac niti su mu svi preparati ekstra,pisite o onome sto ste isprobali i sto vam se super pokazalo,meni je sampon greenfields za stence super u kombinaciji sa all systems regeneratorom super-rich.:) i mislim da bi Bomida13 trebalo tako nesto da uzme za svoju kucu,posto all systems nema nista od sampona za stence,bar ja nisam uspela da nadjem.

Zatvorimo tu temu, ja vise ne nameravam o tome da pisem, znaci ako nekom konkretno treba pomoc, pomoci cu mu ukoliko imam informaciju cak i bez provere. Nista nije sigurno cak i da ima preporuku, najbolje je da covek ode sam tamo i da se uveri.
Cao

Ja greenfields ne volim, nisam zadovoljna kvalitetom, a posebno odnosom cena - kvalitet. Probala sam hiljadu i jednu kucu sto se tice kozmetike za pse. All System definitivno ima najbolji odnos kvalitet-cena. Da li ima boljih - da, naravno. Tu su pre svega Plush Puppy, Laser Lite, John Paul, Pet Silk, Crown Royale i sl. S druge strane, sa sigurnoscu znam da je bukvalno cela Amerika (sto se tice odgajivaca) na AS kozmetici, manji deo na Pet Silku i Laseru, a opet, zna se i kakvi oni imaju pse, bar sto se tice ovih nasih malih rasa.
Moja preporuka za stence je BioGroom sampon Fluffy Puppy, ima da se nabavi kod nas i mislim da mu je cena zaista korektna. Ja sam je kupovala u Zagrebu dok je nije bilo ovde i kostala je oko 8 eura 500ml.
U svakom slucaju se moze koristiti i bilo koji drugi sampon za pse, ukljucujuci i AllSystem, samo u manjoj koncentraciji.

Pozdrav- Bomida

I ja sam razocarana odgovorima na ovom forumu. Lepo sam pitala (posto sam iz unutrasnjosti) gde se modu nabaviti konkretni preparati a odgovor je opet bio uopsten (bez imena radnje adrese, bilo kakvog kontakta..) I kako onda ja da kupim taj preparat? Ja sam stekla utisak da se informacije ljubomorno cuvaju zamo za vlasnike pasa iz Beograda. Mislila sam da forum sluzi za druzenje i razmenu svih korisnih informacija koje imamo ali se informacije kriju uz izgovor reklamiranja.

Mislim da niste u pravu. Vecina ljudi koja prodaje ove proizvode, to ne uvozi direktno i po svim protokolima, iz prostog razloga sto je to nemoguce, vec to dobavlja preko veza i vezica, te stoga nije preporucljivo ostavljati njihove podatke javno, da ne bi oni sami imali probleme. Ovo se posebno odnosi na Angel Eyes i Glow.

I ja sam razocarana odgovorima na ovom forumu. Lepo sam pitala (posto sam iz unutrasnjosti) gde se modu nabaviti konkretni preparati a odgovor je opet bio uopsten (bez imena radnje adrese, bilo kakvog kontakta..) I kako onda ja da kupim taj preparat? Ja sam stekla utisak da se informacije ljubomorno cuvaju zamo za vlasnike pasa iz Beograda. Mislila sam da forum sluzi za druzenje i razmenu svih korisnih informacija koje imamo ali se informacije kriju uz izgovor reklamiranja.

Ocigledno je da nisi procitala pravilnik, ja sam boimidi poslala privatnu poruku sa radnjom, ali necu vise, to moze samo kamenicvet, i tek sad shvatam, :) dakle, ja idem uskoro tamo, javicu ti cime sam zadovoljna od preparata mada je i meni sad lakse da znam sta da uzmem zahvaljujuci ShihTzu, probacu da narucim i van drzave, i potpuno se slazem sa ShihTzu:)

Poslednja izmena:
Nisam napisala da ne ispadne da reklamiram,a i nije tema,u salonu Puffy pet ga nabavljaju i prodaju,a u pet radnji gde ja nabavljam preparate ga trenutno nema,obecala je vlasnica da ce nabaviti,kad bude prosledicu vam informaciju..:) Inace koliko mi se cini, cena je okvirno 35e 30grama,ja sam dobila angels eyes, tako da ne mogu sa sigurnoscu tvrditi da je ta cena.

Ja napisah ovaj post vec, ali izgleda nevidljivim slovima,a i na pp nikom nisam nikad uskratila informaciju koju imam. :) Sto se tice narucivanja Angel glow ili eyes,postarina dodje skuplja od samog preparat a postoji i mogucnost da bude zadrzana posiljka posto je to lek a pravila njihova valjda to ne dozvoljavaju,bilo bi idealno ako imate nekog da vam donese,ja na zalost nemam. :)

Poslednja izmena:
All System ima ponovo u Beogradu. U pet shopu Jet Set ga imaju, oni su i uvoznici, i cene galona su u proseku 5.000 dinara, sto je manje nego cene u inostranstvu. Trenutno polako rasprodaju prethodnu kolicinu robe koju su narucili, i treba da im stigne nova, tako da ce biti svega, bar mi tako rekose.

All System ima ponovo u Beogradu. U pet shopu Jet Set ga imaju, oni su i uvoznici, i cene galona su u proseku 5.000 dinara, sto je manje nego cene u inostranstvu. Trenutno polako rasprodaju prethodnu kolicinu robe koju su narucili, i treba da im stigne nova, tako da ce biti svega, bar mi tako rekose.

Samo sto se sada ne zove jet set nego Niva pet

Opet ce reci da kopiram, ali ovo vredi procitati:D
http://www.bichon-klub-zagreb.hr/forum_bichon/viewtopic.php?f=3&t=71

Poslednja izmena:

sa 3 meseca

Back