Maltezer

Evo jedne bas iz tog perioda,ostale su na temi Foto albumi ,Maltezerka Popi.

usice.jpg

Poslednja izmena:
Dobro veče. Pozdrav svima a naročito Kamenom cvetu. Evo jedne sličice moje Lare. Ona sada ima 10 meseci i veoma je voljen član moje porodice.Naravno bilo je svih onih očetničkih muka oko vaspitanja i ostalog, ali sada smo naučili sve i dobro se uklopila.Slika je sa mobilnog pa je malo slabija, ali uskoro ću postaviti i neku malo bolju.

imag0284.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Hvala svima u Larino ime. Mi smo Laru kupili u Bačkoj Palanci. Videli smo roditelje i celo leglo. Žena ima dve ženkice i jednog mužjaka, sa svim onim Cacovima i ostalim nagradama. Štenci su bili preslatki, tako da smo više od tri sata proveli kod nje i birali i birali. Moja ćera je na kraju izabrala Laru, bog će ga znati iz kog razloga. Lara je bila jedina kuca u leglu koja nije imala zatvorenu pigmentaciju oko jednog oka, i dan danas je tako, ali pošto smo mi nju uzeli da je volimo i čuvamo,a ne da se takmičimo to nam nije bilo bitno. Ja sam navijala za jednu drugu ženkicu, ali nije prošlo i tako Lara je sa nama doputovala kući. Sada je volimo više od svega. Uspela je svima da nam se uvuče pod kožu. I dalje sam u kontaktu sa ženom koja mi je prodala Laru. Mogu reći da je divna i da sam zadovoljna što smo kupili kod nje. Sa Larom je bilo svega, od pojedenih novina i kablova, do rasturenih papuča po celoj kući. Najludi je bio period nicanja zuba kada je raznosila svoju kaku po celoj kući, a mi naletali na to i ja ribala i ribala tepihe. Na sreću, to je prošlost. Imala je prvo teranje i sada je prava gospodjica, umiljata i nežna. Toliko od mene za sada. Za kraj, ovo nas je dočekalo posle jednog povratka kući.http://img163.imageshack.us/img163/7505/slika010l.th.jpg

Mogu da zamislim kakvo je to zadovoljstvo bilo :) :) :)
Ali divna je!
Tj divne su sve tri i Tezi, i Lara i Popi!
Vidim da Popi nosi džemper iz Mazinog butika :) Kako vam se pokazao? Jel ne smeta Popi trenerka, tj jel se ne ukvasi po snegu?

Popi nema ni dzemper ni trenerku iz Mazinog butika(to su stvarcice od Tezi) samo onu rozu kabanicu,ali smo nasli mnogo bolju i povoljniju varijantu za krpice(Lily dog)a moze i da se isproba na licu mesta, i kupili 2 skafandera(za pocetak)imaju i dzempere ali mi nisu dobra varijanta za sneg ako preko ne ide skafander sa nogavicama..

Poslednja izmena:

Back