lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Indikativno je sto lavica zar i kameni cvet imaju uvek isto misljenje i njihovi postovi se pojavljuju uvek istog dana i u itervalu od pola sata i skoro uvek jedan post neposredno posle drugog. To obicno pokazuje da je to jedna ista osoba registrovgana na dva profila, ili dve vrlo bliske osobe, ali to nije moj problem vec moderatora a ja sam samo (prateci temu) doso do tog zapazanja.
Da ponovim kamenom cvetu da sam pse izvodio na izlozbe da bi ih ocenio zbog uzgoja a ne zbog takmicarskih ambicija, a sto sam usput pokupio neke nagradice verovatno je bila sreca. Neznam zasto uporrno od mene insistira na odgovoru o izlaganju u inostranstvu kad o takvim izlaganjima nikad nisam pisao? Da povovim da nemam takmicatskih ambicija i nemam vremena ni volje za tim. Znam dobro kako funkcipnisu nase izlozbe, ko su u cijem klanu i u tome ne zelim da ucestvujem. Za inostranstvo nemam zelju ni vemena (a ako mi verujes nisam ni novi pasos izvadio ).
Jest svakako ista osoba, pa pogledaj nas stil pisanja na kovrdzavim bisonima, Teziku i Popi lice li jedna na drugu?

Ja je ni ne poznajem, ali upoznacu je da se Tezi i Popi druze

Pozdrav savo, slobodno mogu da kazem da niko ko je ucestvovao u ovoj temi nije izlagao maltice osim tebe, zato nama treba neko iskusniji, sto si u ovom slucaju ti
Samo da nas posavetujes, uvek je tako sto se od iskusnijeg traze saveti, nekom je to na teretu, nekom ne, zavisi, ja sam uvek voljna da pomognem

Tebi je ocigledno na teretu to. Mozda trazimo previse