Maltezer

Vidim da se u nekoliko zadnjih postova provlaci moje ime u raznim kontekstima. Necu nista da demantujem niti nda potvrdjujem. Moja najbolja reklam su moje musterije koje me dalje preporucuju svojim prijateljima. Konkurencije ce biti uvek i uvek ce neko pokusavati na razne nacine da konkurenciju skloni sa puta (cilj opravdava sredstva).
Javljam se samo da vas obavestim da je juce u Cupriji odzana CAC izlozba i da su moja tri maltezera uzela 2 CACa, jedno PRM a muzijak je bio i PRVAK RASE.
Pozdrav svim ucesnicima u ovoj temi.:bye:

Nije bas da mi novac nije bitan, cak sta vise, ali - kako kazu englezi - nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.
Uglavnom - danas pravimo porodicni sastanak pa... verovatno cemo da idemo do Jagodine ;)
Pogotovo sto niko nije predlozio nekoga pouzdanog iz Beograda.
Generalno nije bitno da li ima 2ili 5kg, zavoli se koliki god da je, ali... ako kupujem malog maltezera hteo bih takav da bude, a jos je ona bitnije stvar - moja cerka je planirala da joj kuca sedi u krilu tokom setnje pa je ipak velicina bitna :D:D:D

hvala svima na pomoci - i naravno cim kupimo kucu ovde kacimo slike ;)

Stigao nam kombinezon,sad mozemo napolje i kad je vlazno.:klap:

Prilozi

• sa kombinezonom.jpg
    sa kombinezonom.jpg
    28,3 KB · Pregleda: 45
  • sa kombinezonom 2.jpg
    sa kombinezonom 2.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 48
Hvala.:D Narucile smo iz Mazinog butika. Nije debeo,fin je materijal(kao vetrovkica),postavljena kapuljacica,unutrasnji deo postavljen nekim mrezicastim materijalom i kopca se na cicak traku spreda. Jedino je steta sto nemaju u nekoj tamnijoj ili sivoj boji,ova je lepa ali skroz neprakticna.;)

A kako ste znali da im odgovaraju stvari iz Mazinog butika? Jel sada daje da se probaju? Pošto je meni rekla prošle godine da sama na sajtu ocenim koja bi veličina odgovarala Širlici i da ne može da se vidi uživo šta sve ima, niti da se proba. Zato nisam ni kupila ništa kod nje. Ja sam kupila Šici kabanicu teget boje u Lilly Dog Design http://www.lillydogdesign.com/Kisni mantilici.htm
I dosta su jeftiniji od Mazinog butika. Mada bih jako volela da vidim i stvari kod njih.

A kako ste znali da im odgovaraju stvari iz Mazinog butika? Jel sada daje da se probaju? Pošto je meni rekla prošle godine da sama na sajtu ocenim koja bi veličina odgovarala Širlici i da ne može da se vidi uživo šta sve ima, niti da se proba. Zato nisam ni kupila ništa kod nje. Ja sam kupila Šici kabanicu teget boje u Lilly Dog Design http://www.lillydogdesign.com/Kisni mantilici.htm
I dosta su jeftiniji od Mazinog butika. Mada bih jako volela da vidim i stvari kod njih.

Ej to izmeris obim grudi, obim vrata, i duzinu ledja;) onim krojackim metrom
gledala sam i ja lilidog i mnogo mi se nesto svidelo ali mi je rekla da je vecina stvari stari modeli a meni treba slika od novih:confused:

E ovako..:D Moja sestra je bila kod uzgajivacice maltezera i zlatnih retrivera Svetlane Andric :D Odlucila je da ce da uzme prelepu belu pufnicu pa je cekamo do januara ^^ Svetlana Andric je poznata uzgajivacica ;) Potrazite je na netu,imate svakakve savete ;) Pozz ^^

Bas lepo da ima jos ljubitelja maltezera,nisam ni od kog cula da je od nje kupio maltezera, mozes li nam reci nesto vise o njima:poreklo,tezina,cena... posto se bas moja komsinica trenutno zanima za kupovinu, pa da ima sto veci izbor :bye:

Poslednja izmena:

Back