- Poruka
- 266
evo nekih slicica maltezera iz mog proslog legla. Ovi sadasnji su jos mali pa i nisu za slikanje.
jao sto su cakani. da li imas trenutno za prodaju nesto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo nekih slicica maltezera iz mog proslog legla. Ovi sadasnji su jos mali pa i nisu za slikanje.
U Beogradu je cena za maltezera iz kucnog legla ,ciji roditelji ne prelaze 2kg. 300e. I ja dajem glas za zensko stene,vec dva puta se desilo u mom komsiluku da je musko pobeglo za nekom kujom u vreme teranja,i naravno niko ne zeli da ga vrati,a plakate po banderama o nesrecnoj porodici koja ga trazi,vec uobicajena stvar. Krvavih tragova po namestaju nema jer se kuce same ciste,a postoje i gacice u pet shopovima,i to vec svi kupuju nije nista novo,a kuca zasticena.![]()
Znam bar dva prijatelja koji su kupili "sitne" maltezere po Beogradu za "male" pare a sada ti maltezeri imaju 4-5kg.
Moj savet vam je da instistirate da vidite oba roditelja. Ako vam kazu da muzijak nije tu, iz inostranstva je, vlasnici su otputovali... i td, obidjite takvo ledlo.![]()
Isto tako ja znam za mnogo slucajeva i van Beograda da se to desavalo, kao i da se nude na prodaju psi sa i bez rodovnika pa im je cena drugacija.... Posebno ako se zna da je rodovnik 700 dinara a neki za njega traze od 20-50 Eura... A kupci da ustede uzimaju stene bez rodovnika pa dobijaju ko zna shta, od ko zna koga...
Tako da nista nije pravilo! Uostalom kamenicvet ne prica napamet. Ponuda u Bg je veca pa je i cena niza. Mada da treba pogledati roditelje, treba i ne treba kupovati stene na brzinu, jer ce biti s vama narednih 15 godina...
Cenu diktira ponuda i potraznja,bar sto se tice maltezera prosecnog kvalitete Zna se ko jedini u Srbiji ima vrhunsku stenad i cena im je 1200-1500e. Ali da ne pametujemo mnogo,svako stene je lepo na svoj nacin,pogotovu porodici koja ga voli,pa imalo ono 1kg ili 10kg.
Moja Popi postala prava pomodarka,odomacila se kod frizerke,evo par slicica sa novom frizuricom.
au
sad sam skroz zbunjen ???
nista meni ovde nije jasno - pogotovo ne oko cene - prvo se pominej 300 pa 500 pa sad 1500e??
Ajd ovako ... da li je neko ovde, na forumu kupio od sava035 maltezera?
au
sad sam skroz zbunjen ???
nista meni ovde nije jasno - pogotovo ne oko cene - prvo se pominej 300 pa 500 pa sad 1500e??
Ajd ovako ... da li je neko ovde, na forumu kupio od sava035 maltezera?
Ja sam kupio od sava035 stene ali bele patuljaste pudle i prezadovoljan sam. Znam da je od njega maltezera (Leona) kupila Zorica Brunclik. U prethodnim postovima sam video da su neke godpodje pozitivno komentarisale saradnju sa njim . Neznam kolko vam je trazio za stene maltezera ali ne verujem da je to cena kakve se ovde spominju (500-1000e)
sava032 nema maltezera do oktobra meseca. A ja guglam, guglam i guglam i tako već dve godine a intenzivno 5 meseci. Doduše imala sam dva veoma neprijatna iskustva i u celoj prici, naročito kod drugog iskustva, više sreće nego pameti, pa sam sada veoma oprezna. U svakom slučaju, kako pametno gagasf kaže, tu nema žurbe. A želja je strašno velika i moja i moje devojčice koja ima 13 godina i koja maltezera želi već dve godine. Ja samo mogu da kažem, i to javno, da je moje prvo iskustvo sa maltezerom bila kupovina kod sava03 i to je bilo prelepo štene. Čovek ima zaista dobre štence sa svim odlikama maltezera. Na žalost štene je kod nas bilo svega 5 dana i uginulo, a da niko nije znao razlog tome. Čovek nam je vratio novac, iako sam ja, malo u šoku, bila neprijatna. Na kraju je moj suprug dovršio dogovor sa njim. U svakom slučaju njegove kuce su prave i zaista dobre, a videli smo i pre i posle toga svašta, šta sve ljudi zovu - maltezer. Ja lično mogu preporučiti upravo sava03 ako neko želi kucu, pre svega jer je čovek korektan i jer su mu kuce dobre. Ne bih trebala da mu budem reklama, jer je naša kuca uginula, ali, nama su veterinari rekli da je kuca imala jak epi napad a to je nešto što je izuzeto retko moguće, ali se dešava. Dakle, nije do uzgajivača, ni do nas, prosto se nekada desi. I tako, ja i dalje tragam.