Maltezer

Ja sam juce bila kod sava035 i kupila pudlu.Prezadovoljna sam.
Bila sam zbunjena, jer sam otisla za pudlu a tamo videla prelepe maltezere. Ima leglo prelepih malih maltezera i ja sam se sat vremena dvoumila izmedju pudle i maltezera. Napokon sam se odlucila za pudlu jer sam za nju i dosla (a i jeftinija je) ali su me maltezeri ocarali.
Slike pudle cu okaciti na temi PUDLE cim ukapiram kako se kace slike.

Ja sam juce bila kod sava035 i kupila pudlu.Prezadovoljna sam.
Bila sam zbunjena, jer sam otisla za pudlu a tamo videla prelepe maltezere. Ima leglo prelepih malih maltezera i ja sam se sat vremena dvoumila izmedju pudle i maltezera. Napokon sam se odlucila za pudlu jer sam za nju i dosla (a i jeftinija je) ali su me maltezeri ocarali.
Slike pudle cu okaciti na temi PUDLE cim ukapiram kako se kace slike.

Poslala sam ti pp

Ej to izmeris obim grudi, obim vrata, i duzinu ledja;) onim krojackim metrom
gledala sam i ja lilidog i mnogo mi se nesto svidelo ali mi je rekla da je vecina stvari stari modeli a meni treba slika od novih:confused:

Pa možeš da odeš do žene koja pravi odeću za Lilly dog design. Živi u centru grada.
Znači niste ni vi probali.
@lavicazar, mimi˙s mom
znam za to da možeš da izmeriš psa, ali sam ja ipak htela da vidim uživo šta kupujem i tako da odaberem. Ali ova roze kabanica mi se mnogo sviđa, tako da je možda naručim i ovako.

Pa možeš da odeš do žene koja pravi odeću za Lilly dog design. Živi u centru grada.
Znači niste ni vi probali.
@lavicazar, mimi˙s mom
znam za to da možeš da izmeriš psa, ali sam ja ipak htela da vidim uživo šta kupujem i tako da odaberem. Ali ova roze kabanica mi se mnogo sviđa, tako da je možda naručim i ovako.

Da, ja sad razgdedam stvari opet i divne su mi:heart:
I zovi me lavica ;)

Maltezer je mali pas za pratnju sa bogatom, svilenom belom dlakom koja pada do zemlje sa svih strana. Dlaka je jednoslojna, bez poddlake, i ne bi trebalo da bude ni talasasta ni kovrdžava. Trebalo bi da bude sjajna, gusta, teška dlaka od oko 22cm. Boja joj je čisto bela, iako je prihvatljiva svetla boja slonove kosti. Duge viseće uši i rep su gusto pokriveni dlakom, a rep je nošen preko leđa.

Mi bili da kupimo kaputic. S obzirom da su nam se predhodni bez sve 4 nogavice pokazao potpuno beskoristan (jer mi se pas prljao skoro do pola ledja) , trazili smo bas ovaj s duuugim nogavicama. zena u Lilly dog design-u nam je maksimalno izasla u susret, pa nam je cak i vrlo lepo produzila nogavice za ovog mog dugonogog:) Osim toga, izbor joj je bas velik, od kabanica, kaputica, majcica za ispod tanjih kabanica, a cene su koliko sam gledala svugde po gradu za 30% nize nego na bilo kom drugom mestu. Dok smo cekali da zavrsi prepravku, ispresvacili smo Enu nekoliko puta, pa cim budem skinula slike postavicu ih na pudlama, da vam ne kvarim temu :)

Mi bili da kupimo kaputic. S obzirom da su nam se predhodni bez sve 4 nogavice pokazao potpuno beskoristan (jer mi se pas prljao skoro do pola ledja) , trazili smo bas ovaj s duuugim nogavicama. zena u Lilly dog design-u nam je maksimalno izasla u susret, pa nam je cak i vrlo lepo produzila nogavice za ovog mog dugonogog:) Osim toga, izbor joj je bas velik, od kabanica, kaputica, majcica za ispod tanjih kabanica, a cene su koliko sam gledala svugde po gradu za 30% nize nego na bilo kom drugom mestu. Dok smo cekali da zavrsi prepravku, ispresvacili smo Enu nekoliko puta, pa cim budem skinula slike postavicu ih na pudlama, da vam ne kvarim temu :)
El ste kupili i neki šešir, u boji i dezenu tog kaputića, maramice i cipela, ili onako, raspar ?!? :eek:

Usput ja imam maltezera, ;)
A sve o njima naci ces na temi maltezer u FCI - FCI IX - Maltezer. Ako se potrudis i okrenes par strana, a ne ko svi: mrzi ih da okrenu par strana pa nek im se sve ispocetka prica:roll:

Pozdrav:bye:

Back