Maltezer

Svejedno smo preslatki i ovako cupavi :)))
Jedva cekam slicice nove, a i nju ...uzivo ;)
Bilo bi lepo da se vide ona i Papagena da se izigraju, Leo je Eni jaaako dosadan :D

Evo uspeh da nadjem kablić,a i ovu šmizlu da uslikam dok se opet ne usvinji. :zcepanje:

Prilozi

• gvirim.jpg
    gvirim.jpg
    45,4 KB · Pregleda: 57
  • slusam.jpg
    slusam.jpg
    39,2 KB · Pregleda: 63
  • pevam.jpg
    pevam.jpg
    37,5 KB · Pregleda: 57
  • cista okupana.jpg
    cista okupana.jpg
    49,3 KB · Pregleda: 58
Shmizl je kao lutka. I na slikama a i uzivo. Pravi mali, majushni maltezer, sladak, presladak :D
Samo jos malo da ucestimo druzenje njih dve i bice onda sigurno drustvenija i manje plasljiva.
Da su njih dve bile same, sve bi drugacije bilo, ali, ponovicemo :D

Moja Popi je vec drugi put ugazila u onu travu popino prase ili kako se vec zove,srecom uspela sam da ga pocupam a ostatak osisam sa sape,zanosim se mislju da joj obujem carapice za setnju napolju,ne znam da li je to pametno ali ovog korova ima na sve srane. :(
Ako neko ima neki savet...

Kako, ugazila šapicom i zavuklo joj se među jastučiće? To se da rešiti šišanjem dlake između njih. A da je gadna trava, gadna je, kad sam našla mog Gizma (imao je dlaku sličnu kao škotski ovčari) punog dredova iza ušiju, u svakom dredu sam u sredini pronašla popino prase.

Joj, gledala sam sinoć The dog whisperer-a, bila je između ostalog i roze maltezerka, jadan pas, pored neuravnotežene vlasnice (bukvalno ceo stan je roze :eek:) nije ni ona mogla da odraste u normalnog psa, vlasnicu maltretira, ujeda, a kad im dođe u posetu vlasnicin drug, ona se upiški od sreće. :aha:

Da, na žalost, svako danas može da nabavi psa. :( Ona mala je slatka, još bi slađa bila da je ostala svoje normalne boje, no dobro, mi tu ne možemo da pomognemo, Cezar je malo izgladio situaciju ali na duže staze... Sreća pa su psi daltonisti!

evo nekih slicica maltezera iz mog proslog legla. Ovi sadasnji su jos mali pa i nisu za slikanje.

Prilozi

• DSC00498.jpg
    DSC00498.jpg
    61,9 KB · Pregleda: 40
  • P1040084.jpg
    P1040084.jpg
    65,9 KB · Pregleda: 40
  • DSC00410.jpg
    DSC00410.jpg
    69,8 KB · Pregleda: 40
  • Slika0032.jpg
    Slika0032.jpg