- Poruka
- 239.847
Samo još malo da otopli. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da.Otoplilo je i sada je ponovo hladno.Samo još malo da otopli.![]()
Isto.Evo , danas i ložim, fino pucketaju drva.E, stvarno, i kod mene. Sve je odvratno vlažno i prljavo. Opet sam morao deblju jaknu uzeti, a taman sam je lepo složio u orman.
I mene.Ona crvena građevina me dosta podseća na kineske pagode ili kako se to već kod njih zove.
Nemam pojma.Koji vam najjeftiniji smeštaj u Subotici, pitam za drugara?
Nedostaje reka.Meni je Subotica jako lepa,ne samo centar vec i predgradja.
ne znam ni ja ali vidi ovaj za 3k din, za dve osobe, sa ocenom 9,5 nedaleko od centra...Aparments PiaKoji vam najjeftiniji smeštaj u Subotici, pitam za drugara?
a zao mi je, ne znam cene...ali ima smestaja koliko hoces i u Subotici i na Palicu...no dobro je ako si vec nasaoNašao sam hvala, mslm znam i ja da pretražim booking ali sam se pitao da li postoje jeftinije opcije, treba da prenoćim pre nastavka puta, džaba kad ste turističko mesto.

najobicnija ulica samo su kuce uvucene, dosta, sa obe strane postoji stazica za pesake, ali blize kucama...prilicno je dugacka, evo ovde samo deo zimiDa li je to baš neki park ili put za kola kroz drvored?

Lori zivi u Magicnoj sumi![]()
da znas...barem je tako bilo davno....sada je samo u tragovima 
Daaaa..Prelepo.Baš onako kao iz bajke, neka kućica u šumi i tako to.![]()
Ma da.. A dotle I dalje cveta biznis sa migrantima... Ove lokalne gnjide kupuju kola od 100k evra I grade kuce... Policija kao ne zna...
Vesti su od 12 .04..
Ali ono što je bitno , da su konačno neki uvideli da migranti i izbeglice
predstavljaju opasnost za ovaj grad.Posle toliko kriminalnih radnji , obijanja , napada ..
setili su se da treba nešto da se preduzme .
Subotička policija, u saradnji sa Žandarmerijom, Komesarijatom za izbeglice i migracije i lokalnom samoupravom,
u akciji pronalaženja iregularnih migranata, zatekla je na području grada njih 180 koji borave van prihvatnog centra.
Policija ih je pronašla u 10 improvizovanih kampova u kojima je bilo oko 30 šatora,
u naseljima Palić, Makova sedmica i Tavankut, kao i u napuštenim objektima pored Železničke stanice u Subotici.
![]()
![]()
![]()
Svi oni su autobusima prevezeni u prihvatne centre gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj.
Kako se navodi, subotička policija će nastaviti da preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti
kako bi očuvala stabilno stanje bezbednosti na svom području.
Da..Kao ne zna..Baš tako..Ma da.. A dotle I dalje cveta biznis sa migrantima... Ove lokalne gnjide kupuju kola od 100k evra I grade kuce... Policija kao ne zna...