4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Vrn ti trn.
Sutra je tama.
Čuvajte se.
Sutra je tama.
Čuvajte se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cak sam se i ja vozila sa njim do SegedinaMogu ti reći da su mi se onomad sviđali ti šinobusi, samo su ti kojima sam se vozio bili kraći i imali su prikolicu, ustvari možda i više tih delova. Ne sećam se više, davno to beše.
E, da, ovako nešto:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRrLpKTZsmMbr4rXG6kihF_MvajOJR0J588w&usqp=CAU
bio je ekstra...nadam se da ce obnoviti linijunece taj brzi biti na relaciji Subotica - Segedin...Sa šinobusom teško, mislim da ih nema više. Jedino onaj superbrzi kad proradi. U planu je i Subotica i dalje sve do Budimpešte.

Ja se samo sećam da su mi ona vrata bila strašna.ne secam se kada su nestali posto sam sa 18 godina otisla da zivim drugde...a ne secam se tacno ni kada sam poslednji put putovala sa sinobusom...
ako se ne varam...bilo je to pre 2000. godine![]()
nisam!Meni bi bilo lepo da postoje tramvaji ..Nekada ih je bilo u Subotici ..Davno, davno ..
A sigurno si čula i da je sredinom Štrosmajerove išao neki potok , kanal , tako nešto ..i da su bili mostići preko njega..
I ne mogu nigde nikakvu sliku da nađem.
Nisi?Meni su pričali neki stariji tu ..nisam!
evo sada prvi put cujem za to...
za tramvaj znam ali za taj potok, kanal nikada nisam
da...a ja se jos secam i Palica kada je bio 10x zeleniji, sav u parku i sa sigurno jedno pola kuca...Nisi?Meni su pričali neki stariji tu ..
Kako je sve to izgledalo ..Posle su ga zatrpali i napravili asfalt ..
A šteta..Onako po pričama zamišljam da je bilo lepo .
za 50tak godina ce izrasti...Kako ljudi sve upropaste..
Ja sam se šokirala kada sam videla onu ulicu od Zoo vrta do jezera.
Nisam mogla da verujem!Posekli drveće..
i zoo su unistili...Meni je Palić i sada lep ..Mislim , verujem da je bio ilepši , ali ima taj neki šarm.Te vile , kućice , secesija..da...a ja se jos secam i Palica kada je bio 10x zeleniji, sav u parku i sa sigurno jedno pola kuca...
mora da je lepo bilo ziveti tada tu...+ sve me nekako asocira da je bio onako i pun umetnosti...
Jesu , videla sam .za 50tak godina ce izrasti...
ma sve su posekli i proredili...i zoo su unistili...
Ne varaš se, mislim da su nestali još pre Jugoslavije.ne secam se kada su nestali posto sam sa 18 godina otisla da zivim drugde...a ne secam se tacno ni kada sam poslednji put putovala sa sinobusom...
ako se ne varam...bilo je to pre 2000. godine![]()
Nisam znao da je u Subotici postojao tramvaj. Bio i u Novom Sadu do 1959. čini mi se, tako da ga ja nisam video uživo, osim što postoji jedan primerak u garaži gradskog saobraćajnog. Bilo je planova da se ponovo kod nas uvede, ali za sada ništa od toga.Meni bi bilo lepo da postoje tramvaji ..Nekada ih je bilo u Subotici ..Davno, davno ..

tramvaji da ali sinobusi nisu...kasnije su..negde devedesetih...vozila se ja sa njimNe varaš se, mislim da su nestali još pre Jugoslavije.

Tako nešto ..Znam da se tamo uvek "gnezde" taksisti ..To im je neka baza.tramvaji da ali sinobusi nisu...kasnije su..negde devedesetih...vozila se ja sa njim
danas tramvaj stoji kao suvenir...deo njega...mislim da je sada neka hamburgerija...
![]()
Da, pa i ovo je nešto tako ..Kafić , a ima i klope..Kod nas ima jedan pretvoren u kafić. Dugo već postoji.