- Poruka
- 71.154
Maaa.... Gadi mi se... Sve oni znaju... Verovatno ih I pomazu...Da..Kao ne zna..Baš tako..
Jao , u kakvom svetu živimo ..
Policija ne zna..
A dedu su šikanirali i pljuvali u prodavnici što je ukrao hleb,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maaa.... Gadi mi se... Sve oni znaju... Verovatno ih I pomazu...Da..Kao ne zna..Baš tako..
Jao , u kakvom svetu živimo ..
Policija ne zna..
A dedu su šikanirali i pljuvali u prodavnici što je ukrao hleb,
Ne verujem da im pomažu tek ovako.Maaa.... Gadi mi se... Sve oni znaju... Verovatno ih I pomazu...

Pa i nije.Šume su samo uz granicu..Vid' vid', zanimljivo, nikad nisam Suboticu zamišljao kao neki šumovit kraj.
Haha...Skoro..Aha ... znači bila si malo i u Mađarskoj?
Ceo taj pojas od Subotice, Kelebije, Palica, Horgosa, Backi Vinogradi i svih manjih mesta je pod sumama. Doista i one su sada proredjene...Vid' vid', zanimljivo, nikad nisam Suboticu zamišljao kao neki šumovit kraj.
Gde je ovo Korni?
ona crkva u centru, katolicka kod Radnickog, prosle nedelje...ne znam da li je jos tamo to jajeGde je ovo Korni?
Hvala,Dobrodošao Danijele!
Da li živiš u Subotici ili si samo onako u prolazu?
Lima, misliš na onaj peruanski grad ili ima nešto ovde da se tako zove?Hvala,
Rođeni sam subotičanin a živim u Limi.
Lima, Peru.Lima, misliš na onaj peruanski grad ili ima nešto ovde da se tako zove?
Evo video sam, ima puno lepih slika pa eto možete i vi ostali da posetite Danijelovu temu.

nije bilo veliko i prilicno je bilo skupoPa vidi, zanimalo nas je, ali do petka zbog posla nismo mogli, a za vikend već prošao voz.