- Poruka
- 51.363
Počela je od komunista.tad je pocela propast srbije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počela je od komunista.tad je pocela propast srbije
Karadjoredjevici nisu imali nista sa ubistvom. Stavise Kralj Petar je bio protiv ubistva.
Колико знам коначна одлука да се скину са трона Александар Обреновић и Драга Машин је донесена када је жандармерија пуцала на народ пар месеци пре преврата, мислим да је било мртвих. Избили су протести у Београду, мислим због неких високих цена, и онда је жандармерија пуцала.
Ostanak bi nas koštao potpune germanske dominacije i ukidanja prava na bilo kakvu državnost.
Мајским превратом 1903ће елиминисана је усмереност тадашње Србије према Германији ..и поплочан је терен Карађорђевићима за
савезништво са и географски даљим ФранкоАнглима
Промена савезништва је коштала српску популацију много у ратовима XXога века
Без 'југо' ујединитељске Монархије и династије не би било ни Усташа ни Усташких покоља.
Један од многих примера како је породична срећа и очување својих 'добрих гена' више солитарност него солидарност
Zaokret prema Rusiji počeo je pod kraljem Aleksandrom Obrenovićem, koga je i ruska služba obezbeđivala.
.. или 'боље врабац у руци него голуб на грани' ...'дај штадаш ... ' ... 'ћути само да небију' ?
бај тхе веј .....
90% фабрига у СРБ је германско ...
90% емиграције је у Германији ....???
90% маркета ..... ГЕРМАНСКО
Dobro su ga obezbedili.Zaokret prema Rusiji počeo je pod kraljem Aleksandrom Obrenovićem, koga je i ruska služba obezbeđivala.
... Руси су увек били за пијандуре и развратнике Карађорђевиће
Ja sam govorio o zaokretu. Zaokret ka Rusiji dogodio se za vreme vlasti kralja Aleksandra.
A ne posle majskog prevrata.
To je jedna popularna zabluda koja se često koristila da se blati kralj Aleksandar i kojim je Majski prevrat simplifikovsn.
Dobro su ga obezbedili.
Rusi koga obezbedjuju prodje kao Asad tako i tog Mucenog Aleksandra Obrenovica tada..
Ни први ни последњи српски владар кога смо уцмекали.
То нам је део националне културе.