Izvinjavam se Zmajčetu – ispravio... al šta ću sa ovim drugim i njegovom fobijom od komunista?AKHENATON:Ne bre Kajče, nego Zmajče......
Evo kačim Mihaila....
Hvala za Mihaila...
Poz.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se Zmajčetu – ispravio... al šta ću sa ovim drugim i njegovom fobijom od komunista?AKHENATON:Ne bre Kajče, nego Zmajče......
Evo kačim Mihaila....
*bali te i smrdljivi komunisti, i još smrdljiviji totoisti, dabogda se – posle te dve njihove intervencije na tvoj duh – nikada ne oslobodio tih smradova...vujadin:То се гледа по крви а не политички, тај се проблем дуго претресао за емигранте и дошли су до закључка, да је праведније гледати по земљи него по крви, али све државе нису прихватиле то рачунање јер је политичко, наша земља још увек смрди комунизмом, или боље рећи титоизмом, и све гледа политички. То може бити правилно само код генерика, да брат може оженити братову унуку, мислим да то Црногорци знају боље.
AKHENATON:Jeste....Ako te interesuje mogu da nakačim na net.....
Moguće.....tako sam čitao...Mislim d ai Ljušić kaže da je 6-to....ali mi to baš nije najjasnije...eto i moje zmajče kaže isto ko vujadin da je treće...:?
Možda se gleda na dva načina ? :?
Не знам шта те толико дирнуло, ја сам се само послужио Његошовом логиком о смрдежу неправедности.lj_950:*bali te i smrdljivi komunisti, i još smrdljiviji totoisti, dabogda se – posle te dve njihove intervencije na tvoj duh – nikada ne oslobodio tih smradova...
A i ovi za koje kažeš da je "да је праведније гледати по земљи него по крви", isto ti uradili kad god došli do takvog zaključka...
Evo ti dve slike, jedna do druge, o istom govore. Jedna je u Dečanima, jedna na sajtu http://www.rodoslovlje.com/, na kojem, ako umeš da se registruješ, možeš mnogo da naučiš...
![]()
A evo ti i link do još jedne slike, ne mogu da je postavim jer prevazilazi veličinu ovih stranica... pa gledaj dobro, tumači i ne kewaj ni mislima ni rečima...
http://www.srpskapolitika.com/Meni-1-V/Grbovi/karadjordjevici/rodoslov.html
Da ne zaboravim: i generici ti nabacili duplo smradova od ovih što sam ih pomenuo...
Znači, ovo dole ti je njegova logika o smrdežu nepravednosti?vujadin:Не знам шта те толико дирнуло, ја сам се само послужио Његошовом логиком о смрдежу неправедности.
cinjenica je da je na njega pucao politicki protivnik,potpomognut karadjordjevicima!lj_950:Nemoj tako, bez poznavanja istorijskih činjenica, da diskvalifikuješ... Pusti dnevnu politiku i ne povlači nikakve paralele...
Zmaj Jova Jovanović pisao je o Mihailovom policijskom režimu svoje "jututunske juhahahe":
"Ovaj narod vrlo dobro znade,
da je stvoren samo Knjaza radi..."
Bilo bi dobro da pročitaš članak na ovoj lokaciji:
http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-l/1998/07/article-07.html
Ti si se zanela ovim:
"O narodnom sećanju na kneza Mihaila, Slobodan Jovanović je dao lep sud: „Mihailo je učinio vrlo jak utisak na narodnu maštu. Ona je stvorila jednog idealisanog Mihaila, u kome je od svih njegovih osobina ostao samo njegov veliki patriotizam. To je bio sud potomstva o njemu. To je vreme kada ceo svet živi u patriotskom ushićenju i predratnom raspoloženju. Mihailo je osetio trenutak, prihvatio probuđeni nacionalizam i pokušao da mu se načini vođom. U toj ulozi on je našao gord i odvažan stav koji se od njega tražio. Sve je to učinilo da se u narodnoj mašti naš nacionalni pokret izjednači s njegovom ličnošću. To izjednačavanje je bilo tako potpuno da se dugo vremena posle njegove smrti naše narodno oslobođenje i ujedinjenje smatralo kao njegov zavet i kao njegova misao.”
http://www.vidovdan.org/print377.html
Jok, ću da nadjem Marva Orbina...vujadin:Е баш си нашао Слободана Јовановића...
Ajde, de, da se vratimo – napiši nešto... Evo ti malo materijala...a33:kolege,4umasi,.dajte da se vratimo prvobitnoj temi.
hvala. :-)
Ajde, bre, gluperdo tupava, napiši koji su to ljudi koji ne šire tu tvoju jеbenu propagandu?vujadin:Па доклен ћеш доности комунистичку пропаганду за доказивање нечега, и за то није потребно постављати линк, само говори о себи, па и теби.
A šta su ti to oteli Slobodan Jovanović i Dragoljub Živojinović... Ajde, reci nam šta te muči, pa da pomognemo... Ti znaš da ja imam veza kod svojih nekadašnjih pionirskih saboraca... Nema veze što su se sada presvukli u demokrate... Jurili smo iste ženske, ostale uspomene, pa i obaveze...Ја сам подносио молбу тим " хисторичким" херојима и њиховим синовима да ми врате оно што су ми отели...
Vujadine,vujadin:Нису они лично а њих нисам ни навео у одговору него НИН, и друге комунистичке пропагандне материјале за које ти постављаш линкове, а ти као по обичају подмећеш коре од банана, ваљда зато што још увек мислиш да сте од мајмуна еволуирали директно преко пионира у праве борце за положаје. Није потребно да ти ја наводим шта су све Титови ослободиоци отели народу, после отете власти са руским тенковима, имаш у Београду више од пола милиона потраживања, и међу њима ћеш наћи и мене. А да рок није био одређен било бих и више од милиона. Па зар ти мислиш да су то све неки поремећени мозгови и да би унаточ свега што се десило и што се дешава требали да се понашамо као губитници и да се са тиме помиримо.
Znaš, ja sam učinio jedino što sam mogao. Šta ti se sad prividelo kao začin – tvoja stvar.vujadin:Видиш колика је разлика између мене и тебе, ти и кад се извињаваш то зачиниш са нечим. А да си на свом месту као човек сутра би честитао престолонаследнику рођендан, јер желите измирење, до којега не може доћи блаћењем свих српских династија и извртањем чињеница,
и лупањем у прса као бекри Мујо " ја па ја " или, ми па ми.
Vidiš, ti izgleda na stvari gledaš sa lepe razdaljine... Ja sam toga dočekao kada je dolazio prvi put u Srbiju, fotografisao ga u Hramu Sv. Georgija na Oplencu, potom u kafani kod Stane Ledenice, na putu za Beograd, i na Svetosavskom platou...lj_950:... odjebi, bre, Vujadine...
lj_950:Sramota... njegova, što bi bila sramota srpskog naroda. Srpski može da se uči i medju afričkim plemenima... Je l mu neko branio?