Dirty_Diana'87
Primećen član
- Poruka
- 683
Kako je izveo coek Billie Jean na MJ and Friends.....................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je izveo coek Billie Jean na MJ and Friends.....................

Da,to jeste Ruzna Leti,retko ko je prepozna...
@tema
U kojoj eri je po vama Majkl odrzavao najbolje koncerte ?
Po meni,on uvek izvede fascinantno Billie Jean...

Nije,to je glumac koji glumi MJ u Man in the mirror-mislim da se zove Aleksander Flender

Po meni,on uvek izvede fascinantno BJ...
Bad era naravno !!!
Najveća i najbolja turneja u istoriji...
Trajala je 17 meseci, ako se ne varam...a i čula sam od nekih ljudi koji su bili u njegovom timu da je po jednom nastupu zaradjivao po milion $ i izgubio do 3 kg.
Meni se lično koncerti iz Bad ere svidjaju isključivo zbog toga što je sve pesme pevao uživo, bio je u najboljim godinama, sa najboljim pesmama, najboljom ekipom, na vrhuncu slave...i nevidjeno me zapanjuje njegova fizička izdržljivost.!!!
Victory tour je drugi po redu, a zatim od Dangerousa pa na dalje...

Ovo je previse...

To je ono što je moonwalker80 spominjao
A jeste vidjeli ono kad Majkla neka djevojka pita da ju oženi? E, to je stvarno lik na kvadrat:

super je
 super je  samo ne kapiram na koju foru su svi tako mirni i opušteni...niko ne šizi i ne pokušava da pobije obezbedjenje ne bi li poljubili Majkla
 samo ne kapiram na koju foru su svi tako mirni i opušteni...niko ne šizi i ne pokušava da pobije obezbedjenje ne bi li poljubili Majkla  ???
 ???
Sad sam pročitala da album treba da izadje sledećeg datuma: 20. maj 2008....ništa nije potvrdjeno, al eto, da vam prenesem
Inače, Thriller 25 je još uvek najprodavaniji u Americi...

Naravno !!! Najlegendarniji je naravno sa one godišnjice za vreme Thriller ere...(ono čudo : past, present, future...tako nešto)
Meni je najomiljeniji BJ nastup sa Dangerous turneje u Munich-u 1991. Tu je Billie Jean izveo nevidjeno dobro....Taj nastup mi je inače jedan od uopšte omiljenih

Doooobro zagledajte ovu sliku, devojke
Mislim da je Majkl malo zaboravio...
Hahahhsuper je
samo ne kapiram na koju foru su svi tako mirni i opušteni...niko ne šizi i ne pokušava da pobije obezbedjenje ne bi li poljubili Majkla
???
Nego, evo jedne ankete. Koji mini-film vam se više svidja i zašto? CAPTAIN EO vs GHOSTS???
 Smatram da je mnogo mastovitije uradjen nego Captain EO,sto naravno ne znaci da i ovaj drugi nije fantastican...
 Smatram da je mnogo mastovitije uradjen nego Captain EO,sto naravno ne znaci da i ovaj drugi nije fantastican...
Muahahahaha...Mozda je i namerno ostavio...Marketinski trik...8)

Nego, evo jedne ankete. Koji mini-film vam se više svidja i zašto? CAPTAIN EO vs GHOSTS???