Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E,ljudovi,za koju pesmu biste voleli da je Majkl uradio spot,a on to nije ucinio ? :D A drugo pitanje je koji biste spot izbacili iz njegove karijere ? :D

Možda nisam obavještena da postoji, ali bih napravila spot za Will you be there (ako nije snimljen), onda za Speechless, a za Heal the world isto ne znam da li postoji, ali bih voljela da postoji ;)
A šta bih izbacila, nemam pojma.... Možda da je drugačije uradio You are not alone....:-|
Sve u svemu, ne bih ništa izbacila, sve je to dio njegove teško izgrađene karijere...

Možda nisam obavještena da postoji, ali bih napravila spot za Will you be there (ako nije snimljen), onda za Speechless, a za Heal the world isto ne znam da li postoji, ali bih voljela da postoji ;)
A šta bih izbacila, nemam pojma.... Možda da je drugačije uradio You are not alone....:-|
Sve u svemu, ne bih ništa izbacila, sve je to dio njegove teško izgrađene karijere...

Postoji za Will you be there i Heal the world ;) i baš su dobri spotovi
Ja bih najviše volela da je uradio za Tabloid Junkie i Little Susie !!!
A spot koji bih izbacila-You are not alone, Childhood, Earth Song, Stranger in Moscow.

Ghosts,definitivno...:D Smatram da je mnogo mastovitije uradjen nego Captain EO,sto naravno ne znaci da i ovaj drugi nije fantastican...:D

Aaaa :shock:, svi za Ghosts :lol:
Meni će uvek i zauvek Captain EO biti najjači!!! Jedan od razloga je to što je sredinom 80ih, Majkl jedini (možda čak i prvi) napravio 3D mini film. Koreografija mi užasno liči na onu iz Trilera, a ceo film je genijalno zamišljen i ostvaren. F. Copola je rezirao, tako da je jasno zašto je tako dobro ispalo;) a Diznijev tim je specijalno stvorio one likove (slonče, vešticu, robote, vazemaljce..) Pa vi vidite šta je sve uradjeno i koliko je Majkl bio ispred drugih 80ih godina. Ej, znači onakvi efekti nisu vidjeni na običnim filmovima u to vreme, pa još 3D naočare...auuuuuu:shock:
Ghosts je naravno savršen takodje, ali za nijansu mi se CEO više djasvi :D pogotovo kraj, kad peva "Another part of me" :rolleyes:
cap_eo.jpg.jpg

A kakav je spot za Will u be there ? To mislis na ono kada idu isecci sa koncerata ?

Ja znam za dve verzije. Jedna je ta sa isečcima sa koncerata, a druga je kad u beloj košulji stoji naslonjen na ona šarena kola, a u pozadini deca u horu, i na kraju pleše sa likovima nekim, izgledaju kako neki čudaci iz plemena...i na kraju dodje ona žena-ptica i zagrli ga. Ovakvu verziju ja imam na DVDju Dangerous spotova ;) tako da mislim da je ovo originalni spot...
Inace, vako izgleda u spotu...;) sehy, zar ne ;)

Jao, do malopre sam u kaficu jednom bila...Jao, pustili su MJ-a...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Decko je pustio MJ-a, ne verujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majkllllllllllllllllllllll :mrgreen:

gledala sam neku emisiju pre nekolko godina ,kao intervju sa njim i onda je bio drogiran i pricao kako ga je neki belac smarao,hteo da ga ubije jel je crnac i zato se kao operisao////////////////glupost neistinita

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back