Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ja bas mislila da se operisao:Dal nema veze!

Operiso je nos, al koza mu je sama pobelela ;)
Privatan zivot ni ne treba da se gleda, samo se bzvz operecujes glupostima i pokusavas da shvatis nesto sto ce samo on znati...
Ta emisija koju si gledala je naravno glupost i neistina ;)

p.s. poslusaj njegovu muziku, sigurno bi ti se neka pesma svidela ;)

nije preobrazavao kozu nego je bolestan od nekog koznog oboljenja...ne znam kako se zove..

Stedzo, ti si genije, majke mi :D:D:D
Vitiligo..

Malo slika za balavljenje....

MichaelJackson20.jpg

jackson-1.jpg

MichaelJackson34-1.jpg

MichaelJackson1980s20-1.jpg

ajde ukratko,znas kako me sad zanima,nisam znala za to

***, zanima te, a neces da ides da citas :roll:
Ukratko:
Vitiligo ili leukodermija je hronično stečeno oboljenje kože, koje se javlja u vidu glatkih, belih mrlja na različitim delovima tela. To je jedno od najčešćih oboljenja iz grupe hipopigmentacijskih poremećaja. Tačan uzrok bolesti je složen i nije u potpunosti razjašnjen. U 30% slučajeva bolest je nasledna. Pretpostavlja se da dolazi do razaranja melanocita (ćelija koje proizvode kožni pigment melanin) iz još nepoznatih razloga. Kao ostali činioci koji doprinose bolesti se pominju ponovljene opekotine od sunca, traume, emocionalni stres, a sve češće se vitiligo posmatra kao autoimuno oboljenje. Ova bolest nije zarazna i javlja se u svim životnim dobima, kod oba pola. Incidenca obolevanja iznosi oko 1-2%.Vitiligo se javlja u vidu jasno ograničenih mlečno belih polja različite veličine, obično kružnog oblika i obično simetričnog rasporeda. Promene su najčešće na koži iznad zglobova prstiju, laktova, kolena...Vitiligo može da ima ozbiljan uticaj na mentalno stanje i zdravlje obolelih. Ovo se naročito odnosi na tamnopute pacijente, kod kojih je razlika između normalne i depigmentisane kože posebno izražena.

U nekim kulturama oboleli od vitiliga su "označeni". Oni se ponekad smatraju zlim ili izopačenim i ostali članovi zajednice ih izbegavaju. Oboleli takođe mogu da se osećaju depresivno, zbog ovih etiketacija. Sa druge strane, ljudi sa vitiligom mogu da prođu bez ikakvih psiholoških posledica i da nastave normalan život.

Nadam se da je dovoljno...Ako te zanima:

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Витилиго

I sklanjaj tu karakondzulu s avatara ;)

hvala!eto naucila sam nesto!nisam znala da ova bolest uopste postoji,ali nije mi jasno kako kad sam gledala emisiju i on je pricao kako je morao dA SE operise!

ps.necu da sklonim,,karakondzulu,,

Zao mi je sto Majkl nije uradio spotove za 2bad,morphine,the lost children(nesto slicno Heal the world),speed demon(ne kao ono u moonwalkeru),little susie(u horor stilu),someone in the dark.....umjesto leave me alone,stranger in moscow,cry

Мајкл каже: Не будеш ли ми донео тепсију бурека из пекаре са неверленд ранча набићу ти ове прсте у уста!:mrgreen:

Xaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, burazeru, gde si, bre, ti???:D:D:D:D
Tako mi je drago da te vidim, bre :)
Sto se prstiju tice...Jao, nemoj prste, bre...Bolje da je rekao "ljubicu te dok ne padnes u nesvest":mrgreen::mrgreen:

Samo da kazem, da se ne iznenadite. . . Posto je tema vec prevelika, nije iskljuceno da je admin zakljuca. Ako se to desi slobodno otvorite novu jer ce biti verovatno zakljucana zbog tehnickih stvari. . . Prevelika pa zato. . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back