Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti i Vodjena ste jedini normalni(i ja naravno) ovdje,a ostalo su sve tetkice,pacenici,kreteni a i brzo ce se prepoznati:evil:

Ovako...Hvala sto si me svrstao medj' normalne ljude, ali, veruj mi...Svi su ovde normalni ;)
Jeste da i mene nekad provociraju majiskini (nadam se da sam lepo otkucala nick, ne secam se vise ni sama :lol: ) postovi, ali to sto je starija ne znaci da je tetkica, ili tako nesto...Ok, misljenja nam se definitivno ne poklapaju, njoj je sve spam, necu da pricam sa njom ni o cemu sto nema veze sa Majklom i tol'ko...Ne znam cemu prozivanje...Ljudi, svi mi, ma koliko da smo razliciti, imamo nesto zajednicko - MI VOLIMO MICHAEL JACKSONA!!!

mjcandy1.jpg

mjcandy2.jpg

mjcandy3.jpg

mjcandy4.jpg

mjcandy5.jpg

mjcandy6.jpg

Zvacu te sledeci put,ako uopste bude sledeceg puta-jer mi ne pada na pamet da se ovdje prepucavam sa nekim tetkicama i walkerima:evil:

Ooh , how thoughtful , svejedno , nije koment tebi bio upucen ... izvinjavam se , nisam naznacio ... :D ...

Billietj , aj ti smisli neku pesmu lepu koju mi jos nisi dala , plz , pa da mi das na MSN-u posle ... ? Moze ? Plz ...
8) :-o :o

Cini mi se da cu svoje postove na ovoj temi svesti na minimum...

Takodje.

Ovde vladaju 13ogodisnjaci, sa kojima iz principijelnih razloga ne ulazim u dalju raspravu.
Tetkica je napustila forum, a vi se cheshite kad vam se zakljuca tema zbog spama. Nemojte da kukate posle da niste upozoreni. Neka se tema svodi na "normalne". Ja sam vishak i odlazim.

Takodje.

Ovde vladaju 13ogodisnjaci, sa kojima iz principijelnih razloga ne ulazim u dalju raspravu.
Tetkica je napustila forum, a vi se cheshite kad vam se zakljuca tema zbog spama. Nemojte da kukate posle da niste upozoreni. Neka se tema svodi na "normalne". Ja sam vishak i odlazim.
Srecan put,tetkice................................ne vracala se dabogda(ovo ce mi MJ oprostiti:-P)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back