Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li si ikada pala u nedoumicu kada si vidjela neku MJ sliku,pa ti je sumnjiva pa se pitas je li MJ ili E'Cassanova:-P??????????

Pa da,ali samo na prvi pogled...Mozda sam za jednu sliku mislila da je MJ,a nije bio...Cak sam i na sudjenju izvalila da to nije on,iako nisam znala da su to glumci...Gledala sam sa mojima i govorila im:"Ovo nije MJ,ovo nije MJ,on nema bas takav nos,nema ni takve oci..."...Niko mi nije verovao dok nisu procitali da stvarno nije on...:D Uglavnom,u 90% slucajeva prepoznam da se ne radi o Majklu...;)

Pa da,ali samo na prvi pogled...Mozda sam za jednu sliku mislila da je MJ,a nije bio...Cak sam i na sudjenju izvalila da to nije on,iako nisam znala da su to glumci...Gledala sam sa mojima i govorila im:"Ovo nije MJ,ovo nije MJ,on nema bas takav nos,nema ni takve oci..."...Niko mi nije verovao dok nisu procitali da stvarno nije on...:D Uglavnom,u 90% slucajeva prepoznam da se ne radi o Majklu...;)
Doodoo je originalan.........:-P:-P:-P

A cekaj,sto je tetkica ? :-| Mislim stvarno nije u redu...Devojka je potpuno ok,i iskreno bila je u pravu za ono sto je rekla...Otisla je sa teme,kao sto su mnogi uradili,iz istih razloga...Ne vidim sada svrhu prozivanja devojke koja je sasvim super...
A cekaj,sto je tetkica ?-zato sto se tako ponasa,Devojka je potpuno ok-jes' sigurna???,iskreno bila je u pravu za ono sto je rekla-SANTA MAJISKA,Otisla je sa teme-zali boze,nikad se ne vracala, sasvim super-vi zene.........:-P:-P:-P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back