Dirty_Diana'87
Primećen član
- Poruka
- 683
Da li si ikada pala u nedoumicu kada si vidjela neku MJ sliku,pa ti je sumnjiva pa se pitas je li MJ ili E'Cassanova:-P??????????Aaaaaa,ja se istripovala da mislis na spot,pa reko gde se tu pojavljuje MJ...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si ikada pala u nedoumicu kada si vidjela neku MJ sliku,pa ti je sumnjiva pa se pitas je li MJ ili E'Cassanova:-P??????????Aaaaaa,ja se istripovala da mislis na spot,pa reko gde se tu pojavljuje MJ...![]()
Ma pusti tetkicu,vidis li koliko zanoveta i filozofira..............:-P'Ajde, bre, ljudi...Ponasajte se zrelike pobogu...
Ma pusti tetkicu,vidis li koliko zanoveta i filozofira..............:-P
Da li si ikada pala u nedoumicu kada si vidjela neku MJ sliku,pa ti je sumnjiva pa se pitas je li MJ ili E'Cassanova:-P??????????
Ma pusti tetkicu,vidis li koliko zanoveta i filozofira..............:-P
Doodoo je originalan.........:-P:-P:-PPa da,ali samo na prvi pogled...Mozda sam za jednu sliku mislila da je MJ,a nije bio...Cak sam i na sudjenju izvalila da to nije on,iako nisam znala da su to glumci...Gledala sam sa mojima i govorila im:"Ovo nije MJ,ovo nije MJ,on nema bas takav nos,nema ni takve oci..."...Niko mi nije verovao dok nisu procitali da stvarno nije on...Uglavnom,u 90% slucajeva prepoznam da se ne radi o Majklu...
![]()
A cekaj,sto je tetkica ? :-| Mislim stvarno nije u redu...Devojka je potpuno ok,i iskreno bila je u pravu za ono sto je rekla...Otisla je sa teme,kao sto su mnogi uradili,iz istih razloga...Ne vidim sada svrhu prozivanja devojke koja je sasvim super...
A cekaj,sto je tetkica ?-zato sto se tako ponasa,Devojka je potpuno ok-jes' sigurna???,iskreno bila je u pravu za ono sto je rekla-SANTA MAJISKA,Otisla je sa teme-zali boze,nikad se ne vracala, sasvim super-vi zene.........:-P:-P:-PA cekaj,sto je tetkica ? :-| Mislim stvarno nije u redu...Devojka je potpuno ok,i iskreno bila je u pravu za ono sto je rekla...Otisla je sa teme,kao sto su mnogi uradili,iz istih razloga...Ne vidim sada svrhu prozivanja devojke koja je sasvim super...
Slazem se..Ja sam vec duze vreme planirala da odem...A ako se ovo nastavi i otici cu...
Slazem se..Ja sam vec duze vreme planirala da odem...A ako se ovo nastavi i otici cu...

,evo bicu dobar ,necu nikog prozivati samo nemoj da ides............

I ja sam u par navrata htela da napustim temu,ali me je Kejtica nagovarala da ostanem...Isto tako je i njoj doslo da ode,ali sam je ja ubedila da ostane...Razumem te potpuno...

Ah, vi zene............................I ja sam u par navrata htela da napustim temu,ali me je Kejtica nagovarala da ostanem...Isto tako je i njoj doslo da ode,ali sam je ja ubedila da ostane...Razumem te potpuno...
,evo bicu dobar ,necu nikog prozivati samo nemoj da ides............
![]()
Dok nije dosla jedna osoba.......................................................................................................................................................................................Taj rad...Stvarno, pre je bilo MNOGO bolje...![]()
Billie,taj tvoj avatar-mislim da sam vidio tu glumicu maloprije u jednoj spanskoj seriji..........
U jednoj seriji je glumila Ruznu Leti,u drugoj neku Najeli-ako se ne varam??????????????
Laku noc.....................................................
Dangerous,definitivno..................jao Jam u Bukurestu..........trans:-P:-P:-PDa,to jeste Ruzna Leti,retko ko je prepozna...
@tema
U kojoj eri je po vama Majkl odrzavao najbolje koncerte ?
Da,to jeste Ruzna Leti,retko ko je prepozna...
@tema
U kojoj eri je po vama Majkl odrzavao najbolje koncerte ?

Da,vidio sam.........Imas pp![]()
Da,vidio sam.........