Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da kazem, da se ne iznenadite. . . Posto je tema vec prevelika, nije iskljuceno da je admin zakljuca. Ako se to desi slobodno otvorite novu jer ce biti verovatno zakljucana zbog tehnickih stvari. . . Prevelika pa zato. . .

Ma, previše spama ionako ima...tako da te podržavam što se ključa tiče ;) Što se mene tiče, mislim da smo sve raspravili o Majklu...

BILLIE JEAN ROCK !!!

Stick it Out, an Italian underground rock band has joined forces with Italian artist Valentina to create a tribute to the King of Pop. Their tribute, 'Billie Jean Rock 2008,' is a cover of Michael's famous song. The video was directed by Coniglio Bianco and you can watch it on YouTube

NNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........UBICU SE SAMO LI JE ZATVORITE

Ovo se ne desava jel...............ovdje sam tek mjesec i nesto............nije fer......ne mogu da vjerujem da se slazete sto se kljuca tice........

Pa malo razmisli zašto bi je zaključali!!!! Tvoji postovi su prvenstveno uticali da se donese ta odluka...Žao je i meni, ali smatram da smo o Majklovom stvaralaštvu, životu i svemu u vezi sa njim već odavno raspravili. Spam postovi su zaista suvišni i uništavaju svaki duh ove teme koju smo (nekada) Billie, tyra, immph i ja gradili diskutabilnim raspravama. Ovo najviše nije fer prema nama, ali kako mora biti, neka bidne :D

Ako je spam problem, onda nek zakljuca Zeppelin, ima vise postova od ove teme... :cool:

U Zeppelin nisam usla ko zna koliko... Ali ta tema je, zajedno sa pasnjakom, predvidjena za spam. Ovde sam od juna, valjda... Tada nismo toliko spamovali, bilo je bolje. Od novembra je, mislim, sve to sa spamom u ovolikim kolicinama pocelo. Naravno da mi je krivo, ali, bolje nek' je zakljucaju, a da otvorimo novu temu, bez spam - a...

U Zeppelin nisam usla ko zna koliko... Ali ta tema je, zajedno sa pasnjakom, predvidjena za spam. Ovde sam od juna, valjda... Tada nismo toliko spamovali, bilo je bolje. Od novembra je, mislim, sve to sa spamom u ovolikim kolicinama pocelo. Naravno da mi je krivo, ali, bolje nek' je zakljucaju, a da otvorimo novu temu, bez spam - a...
A jel na ovom forumu isto..............

Pa malo razmisli zašto bi je zaključali!!!! Tvoji postovi su prvenstveno uticali da se donese ta odluka...Žao je i meni, ali smatram da smo o Majklovom stvaralaštvu, životu i svemu u vezi sa njim već odavno raspravili. Spam postovi su zaista suvišni i uništavaju svaki duh ove teme koju smo (nekada) Billie, tyra, immph i ja gradili diskutabilnim raspravama. Ovo najviše nije fer prema nama, ali kako mora biti, neka bidne :D
Vidim koliko ti je zao:evil::evil::evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back