Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,to jeste Ruzna Leti,retko ko je prepozna...;)

@tema

U kojoj eri je po vama Majkl odrzavao najbolje koncerte ?

Bad era naravno !!!
Najveća i najbolja turneja u istoriji...
Trajala je 17 meseci, ako se ne varam...a i čula sam od nekih ljudi koji su bili u njegovom timu da je po jednom nastupu zaradjivao po milion $ i izgubio do 3 kg.
Meni se lično koncerti iz Bad ere svidjaju isključivo zbog toga što je sve pesme pevao uživo, bio je u najboljim godinama, sa najboljim pesmama, najboljom ekipom, na vrhuncu slave...i nevidjeno me zapanjuje njegova fizička izdržljivost.!!!
Victory tour je drugi po redu, a zatim od Dangerousa pa na dalje...

Po meni,on uvek izvede fascinantno Billie Jean...:D

Naravno !!! Najlegendarniji je naravno sa one godišnjice za vreme Thriller ere...(ono čudo : past, present, future...tako nešto)
Meni je najomiljeniji BJ nastup sa Dangerous turneje u Munich-u 1991. Tu je Billie Jean izveo nevidjeno dobro....Taj nastup mi je inače jedan od uopšte omiljenih ;)

Nije,to je glumac koji glumi MJ u Man in the mirror-mislim da se zove Aleksander Flender

Tacno je da Aleksandar Flender glumi u filmu Man in the Mirror ali svako ko je to gledao zna da ovaj glumac uopste ne lici na MJ-a, ustvari nema blage veze sa MJ-om.

Evo i slike:

flex-alexander1.jpg

Bad era naravno !!!
Najveća i najbolja turneja u istoriji...
Trajala je 17 meseci, ako se ne varam...a i čula sam od nekih ljudi koji su bili u njegovom timu da je po jednom nastupu zaradjivao po milion $ i izgubio do 3 kg.
Meni se lično koncerti iz Bad ere svidjaju isključivo zbog toga što je sve pesme pevao uživo, bio je u najboljim godinama, sa najboljim pesmama, najboljom ekipom, na vrhuncu slave...i nevidjeno me zapanjuje njegova fizička izdržljivost.!!!
Victory tour je drugi po redu, a zatim od Dangerousa pa na dalje...

Slažem se u potpunosti ;)

To je ono što je moonwalker80 spominjao ;)
A jeste vidjeli ono kad Majkla neka djevojka pita da ju oženi? E, to je stvarno lik na kvadrat:
:lol:

Hahahh :lol: super je :D samo ne kapiram na koju foru su svi tako mirni i opušteni...niko ne šizi i ne pokušava da pobije obezbedjenje ne bi li poljubili Majkla :D ???

Nego, evo jedne ankete. Koji mini-film vam se više svidja i zašto? CAPTAIN EO vs GHOSTS???:heart:

3rd week: # 3 in world Album Charts (843'000 total sold)

T25 SLIPS TO NUMBER 3 ON WORLD ALBUM CHART - AMAZINGLY SELLING ANOTHER 208,000 COPIES. THE 3 WEEK WORLD TOTAL NOW STANDS AT AN INCREDIBLE 843,000

WORLD ALBUM CHART

Amy Winehouse - Back To Black 3
Island - 247.000 - 1 week at No.1

Janet Jackson - Discipline
Island - 232.000 - Hot Shot Debut

week 3 Michael Jackson - Thriller (25th Anniversary Reissue)
Epic - 208.000

Naravno !!! Najlegendarniji je naravno sa one godišnjice za vreme Thriller ere...(ono čudo : past, present, future...tako nešto)
Meni je najomiljeniji BJ nastup sa Dangerous turneje u Munich-u 1991. Tu je Billie Jean izveo nevidjeno dobro....Taj nastup mi je inače jedan od uopšte omiljenih ;)

Slazem se..To mu je stvarno najbolji nastup za BJ...:D

Hahahh :lol: super je :D samo ne kapiram na koju foru su svi tako mirni i opušteni...niko ne šizi i ne pokušava da pobije obezbedjenje ne bi li poljubili Majkla :D ???

Nego, evo jedne ankete. Koji mini-film vam se više svidja i zašto? CAPTAIN EO vs GHOSTS???:heart:

Ghosts,definitivno...:D Smatram da je mnogo mastovitije uradjen nego Captain EO,sto naravno ne znaci da i ovaj drugi nije fantastican...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back