Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U novoj knjizi Sharon Oreck (poznatoj producentkinji spotova za MTV), pod nazivom "Video Slut," otkrivene su tajne nekih od najvećih spotova u istoriji, kao na primer ova:
* Na snimanju spota za "Like A Virgin", lav težak skoro 800 kg umalo je napao Madonnu, jer je imala menstruaciju. Zver se šunjala oko pevačice oko 10 minuta, dok ga nisu namamili parčetom otkravljenog konjskog mesa."

U novoj knjizi Sharon Oreck (poznatoj producentkinji spotova za MTV), pod nazivom "Video Slut," otkrivene su tajne nekih od najvećih spotova u istoriji, kao na primer ova:
* Na snimanju spota za "Like A Virgin", lav težak skoro 800 kg umalo je napao Madonnu, jer je imala menstruaciju. Zver se šunjala oko pevačice oko 10 minuta, dok ga nisu namamili parčetom otkravljenog konjskog mesa."

Bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!:hahaha:

Hvala, duso, ti si uvek tu kad treba :ok:
Sjajan klip si postavila. Majko draga, kako je sexy Madonna, nije zdravo :):heart:

To je jednostavno ona , njena pozitivna energija prezentovana kroz dela a odrazavana na fizicki izgled .... uopste ne mora da bude draga ali kao uzor moze svakome da posluzi ko je nesiguran u sebe i veruje da su njegove ideje glupe .

Volim uopste kad vidim da je neko sa zaslugom javna licnost (kod nje bi se to ukratko opisalo u smislu kao zasluzujem da budem tu gde jesam jer sam nesto sto scena nema i necu biti jos jedan klon u nizu bez ideja , a imam jos i hrabrost za ceo svet ) , a ne zalutao na sceni .... Madona ima snagu , iskrenost, smelost, slobodu ,....pravog rokera . Cini mi se da je pre 2 godine izjavila "Trajem jer jos uvek imam sta da kazem" .Kad ne budem imala sta da porucim onda cu se dobrovoljno povuci .

... klips je :tick:

To je jednostavno ona , njena pozitivna energija prezentovana kroz dela a odrazavana na fizicki izgled .... uopste ne mora da bude draga ali kao uzor moze svakome da posluzi ko je nesiguran u sebe i veruje da su njegove ideje glupe .

Volim uopste kad vidim da je neko sa zaslugom javna licnost (kod nje bi se to ukratko opisalo u smislu kao zasluzujem da budem tu gde jesam jer sam nesto sto scena nema i necu biti jos jedan klon u nizu bez ideja , a imam jos i hrabrost za ceo svet ) , a ne zalutao na sceni .... Madona ima snagu , iskrenost, smelost, slobodu ,....pravog rokera . Cini mi se da je pre 2 godine izjavila "Trajem jer jos uvek imam sta da kazem" .Kad ne budem imala sta da porucim onda cu se dobrovoljno povuci .

... klips je :tick:

Jedan od najboljih postova i uopste vidjenja Madonne koje sam procitao. Slazem se sa svakom recenicom :worth::cmok:

esq_ot09.jpg

Ajde sad malo i kriticki nastrojeno .
Koliko mislis da je 27godina uspesnog javnog zivota ostavilo po nju posledice ostavilo ? :rtfm:

Ne racunam scene naravno kada je Xputa pozelela da je obicna javna licnost da bi imala slobodu kretanja, vec koliko je ona jednostavno zavisna od javnog zivota :think: , godinama se bavila realizacijom ideja , diskriminacijom, politikom (ratom) ,...... aliipak ona nije obican gradjanin i sve to vidi kao javna licnost . Zato smatram da pravi pogresne poteze po pitanju npr. sto na svake 2-3godine izdaje album jer smatram da mu nije 100% posvecena da ga proprati i proovise ....

Kao sto sam pisala na MJ temi , smatram da zvezde koje drugo traju u neku ruku ponizavaju svoje stare fanove tako sto izdaju nove albume da bi bili dopadljivi mladjim generacijama.
To nije u redu ma koliko fanovi insistirali kad ce novi album jer iz sebe ima vise nego i dovoljno "matarijala" koji npr u sklopu poslednje turneje nije mogla da pocasti jer su tu "nove pesme" koje su morale da se promovisu , a verujem da su svi bili voljni da dozive jedan express yourself spektakl ili You'll See,...ukratko vise pesama sa Erotice ako vec ne moze sama pesma jer je to ipak album koji je obelezio njenu karijeru .... tu gresi jer ima onih koji jos uvek zele da osete atmosferu 80tih i pocetka 90tih tj njenog zlatnog doba -naravno u modernijem izdanju jer sada to ipak vise ne bi tako izvela :rumenko::)

Dakle ovim sam htela reci da iako stoji da je ona svoja i da ima svoje teze i stavove kojima tezi , ipak mislim da je javni zivot uzeo pod svoje :ok: i da on upravlja njome .

Zameram joj sto zarad njega i takmicarskog duha ona kao da potcenjuje ono sto se u njenoj karijeri smatra zlatnim dobom .... ja je kao dete pamtim po spotu Bad Girl i Express Yourself i verujem jos mnogo tadasnjih klinaca :mrgreen: i sad zamisli ja odem na koncert i ne vidim tetu koja to peva i izvodi kao od prilike u spotu sa onim cikom ,a uz to sam tako lepo igrala kao mala :zurka:

Licno mislim da joj je zadnji album slabasan i pogresno je sto na zadnjim turnejama cesto izvode stare hitove u nekim remix fazonima. Mislim da je time dosta oslabila draz tih pesama koje svi volimo. Mozda zeli da bude kao moderna, ali na jedan los nacin.

Da se razumemo nemam ja nista protiv da ona nesto izda ako vec ima sta da ponudi ali jasam za singl .
Mislim da je to sasvim dovoljno da zadovoljis i one koji tek spoznavaju strane pevace (zbog mladih ili klinaca da te ima na TV-u) i ako vec ima dobru stvar -zasto da ne . Ali na toliko materijala stvarati novo koje se kosi sa starim koje joj je i doneo uspeh je nefer prema najvernijim fanovima a to su svakako oni iz tog zlatnog doba ...

U potpunosti se slazem sa gore postavljenim postovima...
Madonnin ovaj novi album se polako utapa u klise...nekako nema onog rizika po kojem je ona poznata...sve se svelo na unajmljivanje aktuelnih hitmejkera..Hocemo staru madonnu koja sokira...hocemo 80- te, hocemo eru erotice eru bunta..hocemo madonnu koja budi u tebi snage da se izboris sa svakodnevnim situacijama i problemima u zivotu...ponekad pomislim bolje da je prekinula karijeru pa da nam stari hitovi i albumi ostanu u boljem secanju

Kako vam se inace svidjaju Madonnini performansi, cisto znaci scenografija, koreografija i sl.?

Sa moje strane je suvisno komentarisati koliko dobro pravi prelaze za koje samo dok posmatras zakljucujes da je za iste potrebna itekako dobra fizicka kondicija, samopouzdanje, strpljenje ,... puno rada -dakle itekako opravdava zvanje showmastera .

Iako ne bih imala nista protiv da vidim isto izdanje kao s pocetka 90tih - ovo mi se svidja jer opravdava ono sto je cini na suptilniji nacin .

Back