Ajde sad malo i kriticki nastrojeno .
Koliko mislis da je 27godina uspesnog javnog zivota ostavilo po nju posledice ostavilo ?
Ne racunam scene naravno kada je Xputa pozelela da je obicna javna licnost da bi imala slobodu kretanja, vec koliko je ona jednostavno zavisna od javnog zivota

, godinama se bavila realizacijom ideja , diskriminacijom, politikom (ratom) ,...... aliipak ona nije obican gradjanin i sve to vidi kao javna licnost . Zato smatram da pravi pogresne poteze po pitanju npr. sto na svake 2-3godine izdaje album jer smatram da mu nije 100% posvecena da ga proprati i proovise ....
Kao sto sam pisala na MJ temi , smatram da zvezde koje drugo traju u neku ruku ponizavaju svoje stare fanove tako sto izdaju nove albume da bi bili dopadljivi mladjim generacijama.
To nije u redu ma koliko fanovi insistirali kad ce novi album jer iz sebe ima vise nego i dovoljno "matarijala" koji npr u sklopu poslednje turneje nije mogla da pocasti jer su tu "nove pesme" koje su morale da se promovisu , a verujem da su svi bili voljni da dozive jedan
express yourself spektakl ili
You'll See,...ukratko vise pesama sa
Erotice ako vec ne moze sama pesma jer je to ipak album koji je obelezio njenu karijeru .... tu gresi jer ima onih koji jos uvek zele da osete atmosferu 80tih i pocetka 90tih tj njenog zlatnog doba -naravno u modernijem izdanju jer sada to ipak vise ne bi tako izvela

Dakle ovim sam htela reci da iako stoji da je ona svoja i da ima svoje teze i stavove kojima tezi , ipak mislim da je javni zivot uzeo pod svoje

i da on upravlja njome .
Zameram joj sto zarad njega i takmicarskog duha ona kao da potcenjuje ono sto se u njenoj karijeri smatra zlatnim dobom .... ja je kao dete pamtim po spotu
Bad Girl i
Express Yourself i verujem jos mnogo tadasnjih klinaca

i sad zamisli ja odem na koncert i ne vidim tetu koja to peva i izvodi kao od prilike u spotu sa onim cikom ,a uz to sam tako lepo igrala kao mala