Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Singer Madonna is reportedly planning to splash $1.44 million to get a makeover on her 52nd birthday.
Madonna is planning an eye lift, a boob job, lip fillers and Lipo Sculpt. She is also considering less invasive procedures, including a new laser treatment that reduces the appearance of spider veins.
"Madonna has been feeling her age since her divorce from Guy Ritchie in 2008," dailystar.co.uk quoted a source as saying.
"She thought she’d be living ‘happy ever after’ but it hasn’t happened that way. She’s been dating model Jesus Luz who is a lot younger than her and she wants to keep looking her best.
"Her friends have recommended things to have done and she’s considering them as a little treat for turning 52 in August," the source added.

Ovo je njena najgora slika koju sam ikad video! :eek:
Izgleda ZLO! :lol:

madonnaXPO2403_730x1000.jpg

A evo i jedne hot... ;)

Madonna+eroticca.png

Singer Madonna is reportedly planning to splash $1.44 million to get a makeover on her 52nd birthday.
Madonna is planning an eye lift, a boob job, lip fillers and Lipo Sculpt. She is also considering less invasive procedures, including a new laser treatment that reduces the appearance of spider veins.
"Madonna has been feeling her age since her divorce from Guy Ritchie in 2008," dailystar.co.uk quoted a source as saying.
"She thought she’d be living ‘happy ever after’ but it hasn’t happened that way. She’s been dating model Jesus Luz who is a lot younger than her and she wants to keep looking her best.
"Her friends have recommended things to have done and she’s considering them as a little treat for turning 52 in August," the source added.

Can't believe it :roll:

Meni je bitno samo da nastavi da vezba i drzi kondiciju (sto me iskreno brine, ranije su samo curele slike kako izlazi/ulazi u teretanu, a u poslednje vreme nista), da bi mogla da nam pokloni bar jos dve turneje (sto me iskreno brine, s obzirom da gubi vreme sa glupim filmom)! A uvek ce mi izgledati lepo.

vegas32.jpg

Dragi prijatelju,

Uvek sam verovala da ljubav pobeđuje sve - juče sam se u to i uverila.

Poslednjih nedelju dana, preko 30.000 vas potpisalo je sa mnom peticiju za oslobođenje Stevena Monjeze i Tiwongea Chimbalange - malawijskog para "osuđenog" za homoseksualnost na 14 godina zatvora.

Sa velikom radošću vam pišem da je malawijski predsednik, Bingu wa Mutharika, naredio njihovu slobodu. Steven i Tiwonge dobili su je u subotu, a vi ste učestvovali u tome.

Volela bih da čujem vaše reakcije na ovu vest. Podelite sa mnom svoje mišljenje:

http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Proslavljamo ovaj divan preokret sa Stevenom, Tiwongeom, i mnogim drugim Malawljanima koji su se borili za njihovu slobodu. Ovo je istorijski dan za Malawi.

Iako su pušteni iz zatvora, njihova bezbednost i budućnost u Malawiju su nažalost neizvesti. Nadam se da je ovo početak našeg zajedničkog rada.

Nepoštovanje ljudskig prava i dalje muče Malawljane, koji se već suočavaju sa nemaštinom, bolestima i nedostatkom osnovnih potrepština. Još uvek ima preko 2 miliona siročića i bolesne dece kojima je preko potrebna ljubav.

Upotrebite svoju ljubav i maštu, da ljudima u Malawiju obezbedimo pravdu.

Zato želim da vas čujem. Podelite svoje mišljenje sa nama:

http://www.raisingmalawi.org/lovewins

Hvala što ste mi se pridružili u organizaciji Raising Malawi.

S velikom ljubavlju,
Madonna

HARD CANDY

1. "Candy Shop" Pharrell Williams, Madonna The Neptunes, co-producer: Madonna 4:15
2. "4 Minutes" (featuring Justin Timberlake and Timbaland) Madonna, Timothy Mosley, Justin Timberlake, Nathaniel Hills Timbaland, Justin Timberlake, Danja 4:04
3. "Give It 2 Me" P. Williams, Madonna The Neptunes, co-producer: Madonna 4:48
4. "Heartbeat" P. Williams, Madonna The Neptunes, co-producer: Madonna 4:04
5. "Miles Away" Madonna, T. Mosley, J. Timberlake, N. Hills Timbaland, Justin Timberlake, Danja 4:49
6. "She's Not Me" P. Williams, Madonna The Neptunes, co-producer: Madonna 6:05
7. "Incredible" P. Williams, Madonna The Neptunes, co-producer: Madonna 6:20
8. "Beat Goes On" (featuring Kanye West) P. Williams, Madonna, Kanye West The Neptunes, co-producer: Madonna 4:26
9. "Dance 2night" Madonna, T. Mosley, J. Timberlake, Hannon Lane Timbaland, Justin Timberlake, co-producer: Hannon Lane 5:03
10. "Spanish Lesson" P. Williams, Madonna The Neptunes, co-producer: Madonna 3:40
11. "Devil Wouldn't Recognize You" Madonna, T. Mosley, J. Timberlake, N. Hills, Joe Henry Timbaland, Justin Timberlake, Danja 5:09
12. "Voices" Madonna, T. Mosley, J. Timberlake, N. Hills, H. Lane Timbaland, Justin Timberlake, Danja, co-producer: Hannon Lane 3:39
13. "Ring My Bell" (bonus track) P. Williams, Madonna The Neptunes, co-producer: Madonna 3:54

Ponovo se malo drogiram Hard Candy-em! :super:
Bolje su mi ove pesme koje je producirao Pharrell, nego JT & Timbaland...
Mada ima dobrih i od njih.

Incredible ne mogu da slušam, živo sranje od pesme i Give It 2 Me mi se ne sviđa, cirkus jedan...
4 Minutes mi se smučila za vjek i vjekova...

Meni se zadnjeg albuma najvishe svidjaju Give in to me i Candy Shop...

Candy Shop je i meni najbolja pesma na albumu.
Napisao si Give In To Me. :per: To je Majklova pesma. :per:
Give It 2 Me kad sam prvi put čuo, pre nego što je izbačena kao singl, bila mi je užasna, pravi cirkus, kao što rekoh.
Onda sam je jedno vreme zavoleo dok je bila popularna, sad je opet ne volim.
Ta pesma sada samo u ovom obliku može da dođe u obzir, što se mene tiče.

Pored Candy Shop, favoriti sa albuma su mi ove koje sam boldovao gore na listi + Miles Away i Devil Wouldn't Recognize You.

Ja Hard Candy album obozavam :heart: Mada nije bilo tako u pocetku :mrgreen:

Favoriti su mi Candy Shop, Miles Away, She is not Me, 4 Minutes (iako Timberlejka ne mogu da svarim), Give it 2 Me, i najvelicanstvenija pesma sa albuma Devil Wouldn't Recognize You :worth:

Candy Shop je i meni najbolja pesma na albumu.
Napisao si Give In To Me. :per: To je Majklova pesma. :per:
Give It 2 Me kad sam prvi put čuo, pre nego što je izbačena kao singl, bila mi je užasna, pravi cirkus, kao što rekoh.
Onda sam je jedno vreme zavoleo dok je bila popularna, sad je opet ne volim.
Ta pesma sada samo u ovom obliku može da dođe u obzir, što se mene tiče.

Pored Candy Shop, favoriti sa albuma su mi ove koje sam boldovao gore na listi + Miles Away i Devil Wouldn't Recognize You.

Ja mislio da se isto zovu,i onak usu imali pesme sa istim imenom(Human Nature)...Bio sam ubedjen da je Give in 2 me...:mrgreen: Kakva greshkica...:lol:

Moram da se pohvalim da imam American Life original...:mrgreen:

Back