Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mrzi me da citiram postove sa prethodne strane jer ih ima vise, pa cu ovako.

Meni uopste ne smeta to sto je promenila imidz i muziku. Moj omiljeni album je Ray of Ligth koji je potpuno drugaciji od svega sto je pre toga uradila. Mozda mi je zato i omiljeni, to nikada necu razresiti, jer mislim da nisu samo pesme i muzika u pitanju. Nesto mi se svidja vise, nesto manje, ali tako je kod mene sa svim njenim albumima. Statisticki je nemoguce da budes u vrhu 27 hodina i da ti je svaka pesma hit, svaki album najprodavaniji i slicno. Naravno da je nesto bolje, a nesto losije.

Ne zelim Madonnu sa kraja '80. i pocetka '90. jer volim da vidim promene. A njene su vrlo hrabre.

madonna_3_cm.jpg

10-05-21-madonna-gets-a-parking-ticket-london-01.jpg

MADONNA_HA_08.jpg

Uvek sam se pitao da li je Madonna imala kompleks od visine?Da li ju je bas taj kompleks naterao da uradi ovo sto jeste...nekako sam stekao utisak da je bila luzer u skoli....

Christina Aguilera potvrdila je da se u njenom poslednjem spotu pojavljuju detalji koje ukazuju na Madonnin rad.
Pevačica, koja je sa Madonnom sarađivala 2003. godine na MTV nagradama, iskoristila je spot 'Not Myself Tonight' da oda počast kraljici popa.
"Jedan od mojih najomiljenjih spotova je Madonnin 'Express Yourself', on stvarno pokazuje svu moć koju ja uvek pokušavam da izrazim u svojoj seksualnosti ," rekla je Aguilera.
"Volim te momente koji se direktno odnose na Madonnu, kao onaj sa staklenim okom ili dimom i stepenicama. Odala sam počast jednoj jakoj ženi koji je svoj put sama sebi utrla."

Christina Aguilera potvrdila je da se u njenom poslednjem spotu pojavljuju detalji koje ukazuju na Madonnin rad.
Pevačica, koja je sa Madonnom sarađivala 2003. godine na MTV nagradama, iskoristila je spot 'Not Myself Tonight' da oda počast kraljici popa.
"Jedan od mojih najomiljenjih spotova je Madonnin 'Express Yourself', on stvarno pokazuje svu moć koju ja uvek pokušavam da izrazim u svojoj seksualnosti ," rekla je Aguilera.
"Volim te momente koji se direktno odnose na Madonnu, kao onaj sa staklenim okom ili dimom i stepenicama. Odala sam počast jednoj jakoj ženi koji je svoj put sama sebi utrla."

pa da to je najlakse ... kad te uhvate da si plagijator opravdavas se tako sto si kao odao pocast :roll:

izlizano ...

Jesu li to bili neki gosti u studiju koji su pricali na zadatu temu?

U pitanju je emisija "Ziveti sa.." pa se doticu raznih tema, jako zanimljiva i dobro koncipirana. Govorili su stilista, sociolog, esteticar, slikar i novinarii to ne neki skupljeni sa ulice, vec oni koji znaju o cemu pricaju i to jako zanimljivo objasnjavaju. A ono sto mi se jako dopalo jeste sto nije bilo pljuvanja (mada sa takvim gostima to i ne moze da bude slucaj) nego je bio kriticki osvrt na temu uz argumentovana obrazlozenja sta je kic, njegovo znacenje, uticaj i slicno. Sve u svemu jako mi se dopalo.

Predsednik Malawija Bingu wa Mutharika naredio je oslobođenje dvojice Malawljana osućene za homoseksualni čin, prenosi BBC.
Mutharika, koji je često izražavao neslaganje sa homoseksualcima, izjavio je da želi slobodu dvojici momaka "po humanitarnoj osnovi".
"Ovi momci oskrnavili su našu kulturu, religiju i zakone. Međutim, kao vođa države im dodeljujem pomilovanje i tražim trenutno oslobođenje bez uslova".

A Madonnina organizacija Raising Malawi juče je objavila da je peticiju potpisalo više od 30 000 ljudi.

Back