Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad bila neka lista na VH1 - Best 1st Hits.
Madonna - Holliday je broj jedan. Stavili su da je pesma sa albuma The Immaculate Collection iz '83.:hahaha: Kakav idiotluk. :D
Don't Stop 'Till You Get Enough je broj dva, što je još veći idiotluk, jer je MJ pre te pesme već imao 5 #1 hita. :D

http://1.***************/_7RiQ45N2reU/S_fTILDPQCI/AAAAAAAANBQ/87hxquWCsiY/s1600/_47033190_gaycouple.jpg

Madonna je izrazila veliku ljutnju zbog toga što je sud u Malawiju osudio dvojicu muškaraca na 14 godina teškog rada.
U saopštenju koje stoji na njenom zvaničnom sajtu, pevačica oštro kritikuje osudu 20-ogodišnjeg Tiwongea Chimbalanga i 26-ogodišnjeg Stevena Monjeza, koji su se prošle godine verili.
"Ja sam šokirana i tužna zbog odluke koje je danas doneo malavijski sud, oteravši dvojicu nevinih muškaraca u zatvor", kaže se u saopštenju.
"Kada su u pitanju principi, ja verujem u jednakost ljudi, bez obzira na njihov pol, rasu, boju kože, religiju ili seksualnu orijentaciju. Danas, Malawi je napravio ogroman korak unazad. U svetu je danas isuviše patnje i bola; baš zato moramo poštovati osnovno pravo čoveka da voli i bude voljen.
Pozivam sve uticajne ljude Malawija - i ljude širom sveta - da se bore protiv ovakve odluke u ime ljudskog ponosa i jednakih prava za sve"

Madonna je takođe pozvana fanove da je podrže u ovoj inicijativi:

Dragi prijatelji,

Steven Monjeza i Tiwonge Chimbalanga će provesti 14 godina u zatvoru, osuđeni na teški rad.

Oni nisu ubice. Nisu ništa ukrali. Zapravo, oni nisu počinili nikakav zločin.

Optuženi su jer su homoseksualci.

Molim vas da mi se pridružite u borbi za slobodu ljubavi

www.raisingmalawi.org/FreedomToLove

Neću sedeti skrštenih ruku dok dvoje ljudi koji su zaljubljeni sede u zatvoru tolike godine. Nadam se da ćete dopisati svoje ime uz moje i da ćete o ovom problemu razgovarati sa vašom porodicom i prijateljima:

www.raisingmalawi.org/FreedomToLove

S ljubavlju,
Madonna

17688.bmp

Podrzite gore pomenutu inicijativu za slobodu homoseksualaca u Malawi-u. Ne mogu da verujem da su osudjeni na 14 godina teskog rada samo zato sto su gay. Niti su ubice, lopovi, bilo kakvi kriminalci.

A kome je posvećena pesma In This Life?
Znam da je nekom pokojnom (valjda gay) prijatelju, koji je (valjda) umro od AIDS-a, ali je l ima neka slika sa njim, da li joj je bio najbolji prijatelj ili tako nešto?

Back