Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntunTun:madona mi se ne dopada ni najmanje....a to kako izgleda....pa pazi ona sad shljaka neq medicinsq zashtitu koja tje nama smrtnicima biti dostupna za 30god....to ti je ona pricha tina tarner jede alge i vezhba jogu....my ass....
nikodim:zaista mi nije jasno zasto se poslednjih dana pojavljuje toliko tema posvecenih njoj. Da nije mozda uredila nesto novo sto jos nisam doznao, kada se toliko ljudi ovih dana setilo nje???
IvAnA:):Pa....ima novi album....
yuradak:Ona je jedna i jedina GUSKA, svaki album joj je sve GORI.
RUZNA JE.....Svaka Cast!
NTT:E, da... Neko bi stvarno trebao da joj objasni da vishe nema 20 godina nego 40+.. Kakve spotove snima...
yuradak:ONA JE JEDNA I JEDINA ZIVA LEGENDA,SVAKI ALBUM JOJ JE SVE BOLJI.
SEKSI JE.....SVAKA CAST!
Lucky girl:pa ne znam za ovaj sad,ali znam da su svi albumi posle ray of light propadali od neslusanosti....ali ona zna sta pali kod ljudi pa se i u svojoj skoro petoj deceniji skida,kao da ima 20..ali ako ce joj to pomoci da stigne do vrha,sa kog je odavno pala,onda GO MADONNA
markoca:To je ku(kaslj)cka i nevidjena glupaca. I sad kao misli da je neka faca sto je zazvalila Britney za novu godinu wow e skandal sirom sveta.Kako me matora ku(kaslj)rva drka spalio bih je.
Lucky girl:sta je uradila za novu godinu?