Па ти си једини Србин који би желео да живи у изолацији, у беди, са бедном платом у земљи у којој је сурова клима и где грејна сезона траје пар месеци дуже него код нас.
Зар је могуће да никада ниси посетио туристичку ту твоју земљу снова ? Ја сам био у Москви и то је заиста успешни део Русије, али Рускиња другарица ми стално понавља да то није Русија и да је други мањи градови су жива беда.
Немој молим те о тим теоријама завере које долазе са запада, да нас неко трује из ваздуха, да је Путин издајник и западни плаћеник зато што је Русија направила Спутњик вакцину и тако те глупости. Зар вас још увек има, зар сте толико ограничени, да мислите да Путин нешто ради по налогу запада и да је дозволио америчким и западним авионима да лете изнад Русије да трују руски народ. Па када ћете већ једном да одрастете и да размишљате својом главом. Запад ради многе грозне ствари, а једна је рецимо вештачки изазвана глобална економска криза, због рата у Украјини.
Вакцине нису биле толико битне, колико су биле битне ковид мере, односно да се не шири вирус по сваку цену. Не зато што ће нама бити нешто, него зато што особе са слабим имунитетом као и старије, као и оне са придруженим болестима су биле рањиве. Нико није нестао од народа у вирусоциду, али јесу појединци и сам добро знаш да свако од нас зна неколико особа које су преминуле, а да никада раније у том броју млађе особе нису страдале.
Мрзим и ја запад, али ван памети је да та мржња надвлада здрав разум и да почнеш да верујеш у западне небулозе о запрашивању отрова из ваздуха, неки западних идиота који су на тај начин зарадили милионе долара, јер су им лаковерни поклонили пажњу, а данас се на томе добро зарађује, клик, лајк, претплата све је то велика зарада.
И шта ти вреди у Белорусији што је све јефтиније, када је твоја плата тамо 300-400е. Шта да радиш са тим бедним парама, ако рецимо желиш да посетиш Москву и С.Петербург, где је све скупо као у Београду ???
А како би тек као грађанин Белорусије отишао негде на море, у Турску, Египат, Грчку ??? Чиме да то финансираш ??? Па није само живот да купише јефтин хлеб и млеко? Зар је могуће да и даље живите у тим комунистичким бајкама ???