Лукашенко ударио на Вучића: Ако Србија жели да заборави добро које смо чинили

haha, si citao parovica i ti?

– Врло прецизна порука коју је Лукашенко послао Вучићу као и опис који произилази из тога: „Џукела која около маше репом и уједе онога ко га помази и да му да једе.“ – истиче Паровић.

Паровић разоткрио: Ево зашто је Лукашенко напао Вучића! Таква се издаја не прашта

Оно што Путин мисли, Лукашенко говори. Савршено време пред изборе и коначно да опозиција добије источни ветар у леђа.

Оно што Путин мисли, Лукашенко говори. Савршено време пред изборе и коначно да опозиција добије источни ветар у леђа.
sankcionisi, kidaj, grizi onoga koga ti gazda kaze, - eto to zapad radi sa vucicem, i preko njega sa srbima, a sta je belorusija bese uradila srbiji? zasto sankcije belorusiji?

sankcionisi, kidaj, grizi onoga koga ti gazda kaze, - eto to zapad radi sa vucicem, i preko njega sa srbima, a sta je belorusija bese uradila srbiji? zasto sankcije belorusiji?
Зато што нема емоција у политици. Брат Орбан увео санкције Русији, а испод жита се са њима договорио да му дају повољно гас. Вучић није хтео да уведе санкције, а плаћа скупљи гас од Орбана.
На двору краља Обреновића, министар каже краљу ''то што може чобанин (да се ожени због емоција) није дозвољено краљу (жени се из политичких разлога и државних интереса)''.

И ајде да се правимо луди да белоруски народ преко 30 година гласа за беду и изолацију. Баш им је то циљ у животу и баш су јединствени народ који не жели да живи боље.
Баш су руски и белоруски народ одлучили да су они тотално другачији од нас и било ког народа у Европи, баш им се ратује у Украјини, губи здравље и гине, баш им је то био идеал целог живота, да их рат додатно упропасти.
А заправо одлучују два човека, односно један.

Зато што нема емоција у политици. Брат Орбан увео санкције Русији, а испод жита се са њима договорио да му дају повољно гас. Вучић није хтео да уведе санкције, а плаћа скупљи гас од Орбана.
На двору краља Обреновића, министар каже краљу ''то што може чобанин (да се ожени због емоција) није дозвољено краљу (жени се из политичких разлога и државних интереса)''.

И ајде да се правимо луди да белоруски народ преко 30 година гласа за беду и изолацију. Баш им је то циљ у животу и баш су јединствени народ који не жели да живи боље.
Баш су руски и белоруски народ одлучили да су они тотално другачији од нас и било ког народа у Европи, баш им се ратује у Украјини, губи здравље и гине, баш им је то био идеал целог живота, да их рат додатно упропасти.
А заправо одлучују два човека, односно један.
To što nemaš muda ne znači da ostali nemaju. Fora je u filosofiji. U Rusiji ****** ima 89% rejting, a pre rata je imao 63%...

To što nemaš muda ne znači da ostali nemaju. Fora je u filosofiji. U Rusiji ****** ima 89% rejting, a pre rata je imao 63%...
Па ти немаш ни муда ни мозга. Битно је да друге хушкаш, а да имаш муда, можеш сам да одеш на Косово и да направиш неку диверзију.
Погледај како то раде исламисти.

Не знам ко ти је ******, ако мислиш на Путина, онда је то твој проблем да верујеш у те бајке, да је руски и белоруски народ луд да бира једне те исте доживотно... па онда да наставе да бирају оног кога су они одредили да их наследи после смрти и тако даље.

Па ти немаш ни муда ни мозга. Битно је да друге хушкаш, а да имаш муда, можеш сам да одеш на Косово и да направиш неку диверзију.
Da znam da će napraviti neku razliku, bih. A ti, ako toliko želiš da zapad dođe u Srbiju, postani političar.
онда је то твој проблем да верујеш у те бајке, да је руски и белоруски народ луд да бира једне те исте доживотно... па онда да наставе да бирају оног кога су они одредили да их наследи после смрти и тако даље.
Razgovaraj sa ljudima odatle. Ako ti veruješ da je većina Rusa u fazonu "da, stavite nam NATO vojne baze na teritoriju, koristite nas kao topovosko meso, etnički čistite nas iz Ukrajine, samo nam povećajte BDP za 2% kao Bugarskoj" onda you have another thing coming.

Da znam da će napraviti neku razliku, bih. A ti, ako toliko želiš da zapad dođe u Srbiju, postani političar.

Razgovaraj sa ljudima odatle. Ako ti veruješ da je većina Rusa u fazonu "da, stavite nam NATO vojne baze na teritoriju, koristite nas kao topovosko meso, etnički čistite nas iz Ukrajine, samo nam povećajte BDP za 2% kao Bugarskoj" onda you have another thing coming.
Запад је одавно дошао у Србију, али не зато што су они моћни и паметни, већ зато што Русија неће или не може да дође. Или су се тако договорили.

Био сам у Русији, имам пријатеље који су Руси и нико не подржава Путина. Нико не подржава ни тај Путинов ирационални страх од запада, тамо постоји украјинска мањина и људи се и даље друже са Украјинцима, нити било ко тамо верује у те бајке да је НАТОу циљ да има војне базе у Русији, посебно што они знају да је Путин на почетку своје владавине тражио да Русија уђе у НАТО, али да они нису хтели да их приме.
Руси нису ратовали са НАТОом, нити им је запад било шта отео, чак шта више Русија се територијално проширила, тако да руски народ има тотално другачије емоције што се тиче запада у поређењу са Србима.
Када живиш у држави која нема демократске и слободне изборе и када гледаш једну те исту гарнитуру власти скоро 30 година, онда не верујеш великом вођи, а ми Срби имамо избор да будемо русофили и да будемо уз руски народ или да будемо путинофили и да будемо уз једног човека.
Ја мислим да је руски народ важнији. Заправо битнији су наши интереси, али пошто од Путина немамо никакве користи, онда је важнији руски народ.

Запад је одавно дошао у Србију, али не зато што су они моћни и паметни, већ зато што Русија неће или не може да дође. Или су се тако договорили.
šta. koka kola? ili vlast.
Био сам у Русији, имам пријатеље који су Руси и нико не подржава Путина. Нико не подржава ни тај Путинов ирационални страх од запада, тамо постоји украјинска мањина и људи се и даље друже са Украјинцима, нити било ко тамо верује у те бајке да је НАТОу циљ да има војне базе у Русији, посебно што они знају да је Путин на почетку своје владавине тражио да Русија уђе у НАТО, али да они нису хтели да их приме.
Руси нису ратовали са НАТОом, нити им је запад било шта отео, чак шта више Русија се територијално проширила, тако да руски народ има тотално другачије емоције што се тиче запада у поређењу са Србима.
Када живиш у држави која нема демократске и слободне изборе и када гледаш једну те исту гарнитуру власти скоро 30 година, онда не верујеш великом вођи, а ми Срби имамо избор да будемо русофили и да будемо уз руски народ или да будемо путинофили и да будемо уз једног човека.
Ја мислим да је руски народ важнији. Заправо битнији су наши интереси, али пошто од Путина немамо никакве користи, онда је важнији руски народ.
Dobre su ti priče. Samo što su mene od ukrofilije odveli baš ti Rusi u Ukrajini koji su mi sasuli istinu u lice.
A to da Rusi imaju drugačije emocije prema zapadu je smešno. Verovatno ga mrze više nego mi, sa obzirom da je na moj rođendan 2014e spaljeno toliko ljudi u Odesi, a koljačima su delili keksiće.
Руси нису ратовали са НАТОом, нити им је запад било шта отео, чак шта више Русија се територијално проширила
Kako zoveš ovo ritualno žrtvovanje Leoparda po žaporožkom černozemu?

Ne samo sto Rusija nema dovoljno jake kulture i finansije da ,,udje” u Srbiju, vec srpski narod odavno je birao zapad - zato vecinski ide u zapadne zemlje da radi i zivi. Rusija nema taj kapacitet niti je pozeljna za srpske biznise i gradjane.

Па ти си једини Србин који би желео да живи у изолацији, у беди, са бедном платом у земљи у којој је сурова клима и где грејна сезона траје пар месеци дуже него код нас.
Зар је могуће да никада ниси посетио туристичку ту твоју земљу снова ? Ја сам био у Москви и то је заиста успешни део Русије, али Рускиња другарица ми стално понавља да то није Русија и да је други мањи градови су жива беда.

Немој молим те о тим теоријама завере које долазе са запада, да нас неко трује из ваздуха, да је Путин издајник и западни плаћеник зато што је Русија направила Спутњик вакцину и тако те глупости. Зар вас још увек има, зар сте толико ограничени, да мислите да Путин нешто ради по налогу запада и да је дозволио америчким и западним авионима да лете изнад Русије да трују руски народ. Па када ћете већ једном да одрастете и да размишљате својом главом. Запад ради многе грозне ствари, а једна је рецимо вештачки изазвана глобална економска криза, због рата у Украјини.
Вакцине нису биле толико битне, колико су биле битне ковид мере, односно да се не шири вирус по сваку цену. Не зато што ће нама бити нешто, него зато што особе са слабим имунитетом као и старије, као и оне са придруженим болестима су биле рањиве. Нико није нестао од народа у вирусоциду, али јесу појединци и сам добро знаш да свако од нас зна неколико особа које су преминуле, а да никада раније у том броју млађе особе нису страдале.

Мрзим и ја запад, али ван памети је да та мржња надвлада здрав разум и да почнеш да верујеш у западне небулозе о запрашивању отрова из ваздуха, неки западних идиота који су на тај начин зарадили милионе долара, јер су им лаковерни поклонили пажњу, а данас се на томе добро зарађује, клик, лајк, претплата све је то велика зарада.

И шта ти вреди у Белорусији што је све јефтиније, када је твоја плата тамо 300-400е. Шта да радиш са тим бедним парама, ако рецимо желиш да посетиш Москву и С.Петербург, где је све скупо као у Београду ???
А како би тек као грађанин Белорусије отишао негде на море, у Турску, Египат, Грчку ??? Чиме да то финансираш ??? Па није само живот да купише јефтин хлеб и млеко? Зар је могуће да и даље живите у тим комунистичким бајкама ???
Nemoj pisati besmislice o bednim platama - imaš link pa pročitaj.
Drugo - nemaju svi prioritete poput tebe i ne bi se yebali svi za pare.
To je stvar životnog principa.

Неће бити тако, шиптаре имају у много већој мери Македонци, јер Македонаца има мало, па им западњаци нису узели западну Македонију, нису чак ни покрајину направили.
Имају шиптаре чак и Црногорци, па им ништа нису узели.
Требало је паметно водити политику.
Što ne odeš u zapadnu Sevrnomakedoniju, da vidiš koliko je tamo ima?

Коначно падајус ве лажи СНС-СПС режима. Тек ће се видети да су и санкције Русији уводили тајно на огромну економску штету Србије.
Tacno! Zato je pad tj rusenje sa vlasti Sanaderove mackice tkz. Vucia jedina nada za Srbiju i Srbe!

jedino ako su ti prijatelji iz LGBT populacije ovo ima smisla

Ima jedna kvaka u njegovoj priči: Ne bi nam uopšte bila potrebna nikakva pomoć i podrška da nas njegovi saborci S&M nisu uveli u suludi sukob sa Zapadom.
Значи Србија је напала и бомбардовала Дивљи Запад? Промакла ми је та чињеница.

Luki, nismo zaboravili sve što ste učinili za nas.

Da bi nas bolje shvatio, napravi jedan brodić od papira, pa ga pusti niz neki brzak.

To ti je brate Srbija, taj brodić.

Зашто онда уводите санкције братском белоруском народу, издајници!!!

Back