Zasto se Srbija naoruzava ako ne moze da zastiti Srbe u srcu Srbije?

?? Režimi obično opremaju policiju za neuteraliziranje raje! Dobro opremljena vojska je rizična jer lako napravi VOJNI UDAR! :cepanje: :cepanje:

Nama se i policija i vojska raspadaju, i sluze jedino Zvalavom, koji mlati i prangija sa njima u napadima ludila.. Nije ni cudo kada zadnjih 20. godina ta ministarstva vode goveda kao sto su Sutanovac, Vulin, Gasic, Slina, Hrkalovic, Dacic.. Konacno da nesto vrede bili bi na Kosovu, ne bi ladili jaja po kasarnama i raznim pasuljarskim livadama..

Samo licemerno, beskarakterno ĐUBRE koje nema osećaj za OTADŽBINU može Tepića da zove bezvredan luzer! Noišta neobično za one koji su SAMO HILJADU godina sanjali svoju DOMOVINU! :cepanje: :cepanje:
Neki još veruju u SFRJ???:cepanje::cepanje: GDE TI ŽIVIŠ??? Koliko se DEBILA još UVEK okuplja oko Kuće SMEĆA u Beogradu i Kumrovcu!???:bravo:
Ne frfljaj, luzer zaginuo za unaprijed izgubljenu stvar, ili misliš da se SFRJ mogla održati zbog zakletve? Tepić je dao život za tog u Kući Cveća.
Kako sad, odluči se, jel dao zakletvu za SFRJ pa se kune na Titovo ime?
Evo, objasni nam: za koji cilj se Tepić žrtvovao?
Čisto da vidimo tko je licemjerno beskarakterno ĐUBRE.

Ne frfljaj, luzer zaginuo za unaprijed izgubljenu stvar, ili misliš da se SFRJ mogla održati zbog zakletve? Tepić se dao život za tog u Kući Cveća.
Kako sad, odluči se, jel dao zakletvu za SFRJ pa se kune na Titovo ime?
Evo, objasni nam: za koji cilj se Tepić žrtvovao?
Čisto da vidimo tko je licemjerno beskarakterno ĐUBRE.
Neverovatno! Pa stvarno NE verujem da ti to trebam da objašnjavam!!?? Položio sam ZAKLETVU i držim se toga, makar i ŽIVOT DAO za TO! Za one koji NE znaju tu zakletvu, prilažem je:

Ja (ime i prezime) svečano se obavezujem da ću braniti nezavisnost, ustavni poredak, nepovredivost i celokupnost Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i da ću čuvati i razvijati bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti. Uvek ću svesno i disciplovano izvršavati obaveze i dužnosti branioca Svoje socijalističke samoupravne domovine i biti spreman da se borim za njenu slobodu i čast, ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život.

PS: Da tokom DSR-a ljudi nisu bili spremni i ŽIVOT DATI za BUDUĆU državu. mi bi bili deo Varšavskog pakta.....što verovatno i ne bi bilo loše..na kraju! :cepanje: :cepanje:

Neverovatno! Pa stvarno NE verujem da ti to trebam da objašnjavam!!?? Položio sam ZAKLETVU i držim se toga, makar i ŽIVOT DAO za TO! Za one koji NE znaju tu zakletvu, prilažem je:

Ja (ime i prezime) svečano se obavezujem da ću braniti nezavisnost, ustavni poredak, nepovredivost i celokupnost Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i da ću čuvati i razvijati bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti. Uvek ću svesno i disciplovano izvršavati obaveze i dužnosti branioca Svoje socijalističke samoupravne domovine i biti spreman da se borim za njenu slobodu i čast, ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život.
Odlično.
I zašto onda vječni počinak svog idola nazivaš Kućom Smeća?

Autorska tema
Zasto se Srbija naoruzava ako ne moze da zastiti Srbe u srcu Srbije ?
Srbija kupuje avione, kamione...oruzija razna kako kaze Vucic i spreman je za sve.
Medjutim Srbija je okruzena drzava Nato pakta ili onima sto se spremaju da udju, a na Kosovu nema svoju vojsku i policiju, a u Bokanovu pricu da ce Rusi i Kinezi doci Dunavom vise ni on sam ne veruje.
Tako da se postavlja zasto Srbija kupuje oruzije koje kako izgleda nece nikada ni koristit, kao zaplasice nekog ili sta ?
U srcu Srbije Kosovu Srbi se hapse, tuku i ubijaju, a drzava Srbije ne preduzima nista, osim sto se naoruzava i trosi pare ?
:think:
Одакле ти то да се Србија наоружава?

Одакле ти то да се Србија наоружава?
Ma kupuje nešto aviona... a jeftinije bi bilo da radi drvene makete za buduće NATO iontervencije.. kada budemo čistili Kosovo od OKUPATORA i KOLABORACIONISTA! Imali smo dobrog učitelja Tita, neće NI jedan od takvih ostati ŽIV, kao ni nekada Talijani, Folksdojčeri i Mađari! :cepanje: :cepanje:
PS: Obožavam preko Tita zahebavati sve one belosvetske DEBILČINE koje su cenile toga ZLOČINCA! :cepanje::cepanje:

Od kuda ti ovo??? Zato što RAZUMEM postupak Tepića!!??? Pa ti nemaš pojma o ČASTIMA ratnika, makar bili i NEPRIJATELJI!
Ma čekaj, zbunjuješ me.
Zar Tito nije bio najveći sin naših jugoslavenskih naroda? Zar nije bio maršal i doživotni predsjednik SFRJ, za koju si se zakleo da ćeš je čuvati pod cijenu svog života?
Koliko vidim, dosta si živ (bar dovoljno da pišeš), a SRFJ nema. Znači pogazio si zakletvu.
:lol:

Šta se čudiš? Odlučio je ubiti što više onih koji su odustali od bratstva i jedinstva! Onih izdajica koji su išli razvaliti njegovu SFRJ....
Da, bas sada to i sama htedoh da napisem, ali uocih da bi bila kontradikcija.

Jer na bratsvo i jedinstvo se ne moze silom terati, a opet, jeste se zakleo toj i takvoj vojsci.

Zato i kazem da izbegavam da sudim bilo kome iz tog blesavog i tupavog rata koji nije ni trebao da se desi i dozvoli.

Ma čekaj, zbunjuješ me.
Zar Tito nije bio najveći sin naših jugoslavenskih naroda? Zar nije bio maršal i doživotni predsjednik SFRJ, za koju si se zakleo da ćeš je čuvati pod cijenu svog života?
Koliko vidim, dosta si živ (bar dovoljno da pišeš), a SRFJ nema. Znači pogazio si zakletvu.
:lol:
?? Nemaš pojma! Imaš one koji su stvarno DOBROVOLJNO služili JNA i polagali tu zakletvu, i one koji su to radili samo zato da NE robijaju!
Naravno da sam pogazio zakletvu kada sam shvatio kakvo je NJE-SRA bila ta Titova trula Šugoslavija! :bravo:

Back