Vučić zna da je za narod Jadar zadnja linija odbrane i ako tu dobije gotovi smo

nesko101

Elita
Poruka
18.928
Autorska
Nije pametno što je narod stao na zadnjoj liniji odbrane gde brani svoju slobodu i čist vazduh,vodu i zemljište za svoje naslednike.
Nema sumnje da to sve zna sam Vučić zato je krenuo sa svim što raspolaže pa do same obmane kako ćemo živeti u bogastvu i blagostanju a on kao otac nacije brinuti za našu prirodu.U suprotnom govori kako će se sam Zapad obrušiti na nas čak i okupirati i naterati da plaćamo penale u milijardama dolara.

Autorska
Nije pametno što je narod stao na zadnjoj liniji odbrane gde brani svoju slobodu i čist vazduh,vodu i zemljište za svoje naslednike.
Nema sumnje da to sve zna sam Vučić zato je krenuo sa svim što raspolaže pa do same obmane kako ćemo živeti u bogastvu i blagostanju a on kao otac nacije brinuti za našu prirodu.U suprotnom govori kako će se sam Zapad obrušiti na nas čak i okupirati i naterati da plaćamo penale u milijardama dolara.
penale u milionima dolara možemo da plaćamo samo ako damo nekoj drugoj kompaniji a ne Rio Tintu da kopa...ako odlučimo da nema kopanja nema ni penala

Jutros sam bas tuda prosao biciklom i ne videh tu kanalizaciju.
Ti druže izgleda dišeš na škrge.Ja sam tu bio nedelju dana smrdi kao đavo spuštao sam se dole niz stepenice kod onog lučnog mosta (PRIČAM O BEOGRADU NA VODI) gde su mu ivice u podnom staklu.Onaj balvan što je uzeo macolu pa lupao po onom neprobojnom staklu.Čekaju druge da stignu iz Austrije da zamene naprslo.Aj obiđi ponovo sa tu tvoju biciklu i vidi jer su zamenili.Osetićeš smrad pogotovo izjutra oko devet sati.Nemoj mene sa Kosova da teraš da te vatam u laži.

Back