Лукашенко ударио на Вучића: Ако Србија жели да заборави добро које смо чинили

Војно је била довољно јака, само је требало воље.
Војно је била толико јака да је изгубила од Чеченије. А ти си за трећи светски рат да би се спасили... шта, Срби?
 
Poslednja izmena:
Pa to je defakto podrska zapadu. Zele zapadni a ne ruski standard. Zele zapadnu radnu etiku ne rusku. Zele da njihova djeca skoluju na zapad a ne u rusiju. To je njihov izbor i takvo razmisljanje dijeli vecina Srbije. Niko ne sanja da ode u rusiju nyda zivi
Josip Broz je ideološki
bio okrenut prema Rusiji.
 
Pa šta ako dobijamo? Jel treba zbog toga da uvodimo sankcije narodu koji nam je pomogao za vreme bombardovanja?
Ma kakvo dobijanje...
Dobijaju oni, jer su mnogo više u plusu u razmeni sa nama.
Da ne pominjemo subvencije koje dobijaju njihova preduzeća, a koje prevazilaze tih (navodnih, ko ih je video?) 200 miliona.
 
Poslednja izmena:
Josip Broz je ideološki
bio okrenut prema Rusiji.

Zato na titov voz su jezici engleski, njemacki i italijanski - a ne ruski ili kineski?

IMG_4353.jpeg
 
  • Haha
Reactions: PA8
"Nigde" je, pretpostavljam - zapad?
Koji ću moj tamo, kod tih idiota?
Imam ostatak Zemljinog šara.
Оптерећен си мржњом. Запад није само Брисел и ЕУ, већ постоји десничарска опозиција која је на нашој страни, а има земаља где нас и левичари и комунисти подржавају, мада ја одбацујем њихову подршку, због идеолошких разлога. А постоји и наша дијаспора, која је најбројнија наравно на западу.
 

Branka Latinović o NATO na ružičastoj televiziji: Ne isključujem mogućnost da je predsednik zamolio Stoltenberga da gostuje na Pinku​

Branka Latinović se osvrnula na završenu posetu generalnog sekretara NATO-a i pojasnila je čudi li je to što Jens Stoltenberg pre nego što je nastavio svoju turneju svratio eksluzivno na TV Pink.
– To je vrlo interesantno i to treba pre svega sagledati u kontekstu domaćih potreba ali naravno i samog Stoltenberga u kontekstu da se sad predstavi na jednom mediju u kojem on nije tako prisutan. Ne mislim lično na Stoltenberga, već jedna problematika NATO-a kao međunarodne organizacije i institucije koja je vrlo prisutna u regionu. Mislim da je tu jedna dvostrana korist i interes samog Stoltenberga, ali ne bih isključila mogućnost da je i sam predsednik zamolio generalnog sekretara da gostuje na toj televiziji, ali očito je interes samog vlasnika te kuće da se sada promoviše malo više na toj zapadnoj linij – smatra Latinović.
 

Back
Top