lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
Hebote,kakav strah od Kostunice,cim ga postavljaju u ovakvom drustvu!
Ovo je vec za medicinsko ispitivanje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви се са њим спрдају,он је предмет спрдње где год се појави.Жалосна личност,још жалоснијеHebote,kakav strah od Kostunice,cim ga postavljaju u ovakvom drustvu!
![]()
Сви се са њим спрдају,он је предмет спрдње где год се појави.Жалосна личност,још жалосније
дело.
Deluje poznato...
![]()
Bratac,da ne zagadjujemo temu,ali nema razlike izmedju Bokija i Voje.Obojica su nesposobni.Jel ti to opet o Tadicu,boga mi ima da popases trokutic!![]()
Ево, ја се јављам као добровољац да идем да подржим напредне, проЕУропејске Белорускиње...Дачо, дај ми контакт коме тамо да се јавим...![]()
![]()
Има разлике.Тадић толерише и подржава своје лопове да нас што детаљније покраду а мачкар је лепо расписао изборе кад је констатовао да нема подршку бирача.Велика разлика.Али ако радиш за Бокија,разлика је за тебе и већа.Bratac,da ne zagadjujemo temu,ali nema razlike izmedju Bokija i Voje.Obojica su nesposobni.
A ako ti se pase,mozes mi se sagnuti ispod pasa.![]()
![]()
Је ли Дача сменио Лукашенка?
ovo ameri i goovna sa zapada opet ispušili u Belorusiji.......Ukraina..........Belorusija.......šta mislite koja će sledeća zemlja biti oslobođena zapadnoga ropstva........gruzija ili Srbij
Sve sam sigurniji da se demonacističkom režimu u Srbiji bliži kraj.
Samo taj samrtnički ropac je najopasniji jer od diktatora očekujem da sa svojih 2.000 "žandarmerijskih huiligana" koji su poreklom iz hrvatske, bosanske federacije i šiptarije i ono što mu je još ostalo verno u vojsci izvrši krvoproliće da bi sačuvao režim i huntu a samim tim svoj diktatorski status.
I to će mu biti poslednje što je pokušao ...... posle toga na Terazijama ima da se dignu vešala za sve iz njegove sekte koji imaju srpske krvi na rukama a ima ih mnogo ...... pa na redaljku .....
ZIVELA DEMOKRATIJA...DOLE DIKTATORI....
Gruzija je već pola slobodna.
Mislim da će se krenuti odavde u oslobađanje svih porobljenih naroda i država jer ovde ima odlična podloga da se nacističko-demokratski-demonistički smrad počisti brzo i iu jednom mahu.
Ц, ц, ц, ц, један тако, као ти, ангажован лик, а ниси у првим редовим Бјелоруске Демонокрацијске Револуције. Мсм ем страшно, ем жалосно...5 .oktobar u belorusiji
konacno....nek im je sa srecom osvajanje vlasti