Lukašenko, syebo si se....

Deluje poznato...

images

tek kad taj sljam iz otpora bude pohapsen , znacemo da zivimo u narmalnoj drzavi .

Ево, ја се јављам као добровољац да идем да подржим напредне, проЕУропејске Белорускиње...Дачо, дај ми контакт коме тамо да се јавим...:)
:hahaha::rotf::zcepanje: А Дача као има ма и један пост где је поменуо девојку, жену, макар и случајно... Ал је зато обалавио подржавајући дерпе параду. Тако да памет у главу и цео стражњи блок уза зид.:whistling:

Bratac,da ne zagadjujemo temu,ali nema razlike izmedju Bokija i Voje.Obojica su nesposobni.
A ako ti se pase,mozes mi se sagnuti ispod pasa.:D
Има разлике.Тадић толерише и подржава своје лопове да нас што детаљније покраду а мачкар је лепо расписао изборе кад је констатовао да нема подршку бирача.Велика разлика.Али ако радиш за Бокија,разлика је за тебе и већа.

Hebote,kakav strah od Kostunice,cim ga postavljaju u ovakvom drustvu!

Ovo je vec za medicinsko ispitivanje!

:dash::dash:

Sve sam sigurniji da se demonacističkom režimu u Srbiji bliži kraj.

Samo taj samrtnički ropac je najopasniji jer od diktatora očekujem da sa svojih 2.000 "žandarmerijskih huiligana" koji su poreklom iz hrvatske, bosanske federacije i šiptarije i ono što mu je još ostalo verno u vojsci izvrši krvoproliće da bi sačuvao režim i huntu a samim tim svoj diktatorski status.

I to će mu biti poslednje što je pokušao ...... posle toga na Terazijama ima da se dignu vešala za sve iz njegove sekte koji imaju srpske krvi na rukama a ima ih mnogo ...... pa na redaljku .....

ovo ameri i goovna sa zapada opet ispušili u Belorusiji.......Ukraina..........Belorusija.......šta mislite koja će sledeća zemlja biti oslobođena zapadnoga ropstva........gruzija ili Srbij

Gruzija je već pola slobodna.

Mislim da će se krenuti odavde u oslobađanje svih porobljenih naroda i država jer ovde ima odlična podloga da se nacističko-demokratski-demonistički smrad počisti brzo i u jednom mahu.

Poslednja izmena:
Sve sam sigurniji da se demonacističkom režimu u Srbiji bliži kraj.

Samo taj samrtnički ropac je najopasniji jer od diktatora očekujem da sa svojih 2.000 "žandarmerijskih huiligana" koji su poreklom iz hrvatske, bosanske federacije i šiptarije i ono što mu je još ostalo verno u vojsci izvrši krvoproliće da bi sačuvao režim i huntu a samim tim svoj diktatorski status.

I to će mu biti poslednje što je pokušao ...... posle toga na Terazijama ima da se dignu vešala za sve iz njegove sekte koji imaju srpske krvi na rukama a ima ih mnogo ...... pa na redaljku .....

Па могу ти рећи да тај манијакални лик (бар судећи по неким прескоченим деловима његове биографије) СИГУРНО НЕЋЕ МИРНИМ ПУТЕМ СИЋИ СА ВЛАСТИ...

Искрено... Лукашенко је исти Милошевић , са чињеницом да се Белроусија налази на споредном путу па запад нема толико интересовања...
Један обичан доктатор...и антиРус...
Време је да власт узме национална Руска опција у Белорусији...

Back