Lukašenko, syebo si se....

Evo sada javljaju Lukasenko osvojio cetvrti mandat za predsednika sa ogromnom vecinom glasova, Opozicija /evrotalibanska/ pohapsena na ulicama
zbog nereda par stotina . Moskva pozdravlja izbor Lukasenka, a sto se tice nika, pa kako bi se ti drugacije nervirao osim da ga sto cesce vidjas.

Ma ne nerviram se ja, nego mi čudno da neko ko se predstavlja kao konzervatvac ima nick "anka"... Razumeš...

I kakvo ti je to ustaško ime Rendi? A?

:lol:

A, Rendi?

Pa to je od nas ime za psa.... :hahaha:

Prvo da se malo razumes u motorciklizam znao bi koje bio Rendi Mamola a po njemu sam dobio nadimak pre 25godina
na trkama u Rijeci. To sto kazes da se otkrivam, nista nije lose jer je moj predhodni avatar bila moja slika, sta imam da se skrivam
sve sto kazem stojim iza toga a ne vredjam nikog osim u politickom smislu cemu i sluzi ovaj forum za razmenu misljenja i
suceljavanja razlicitih pogleda na situaciju u Srbiji. To sto je Kostunica po tebi los isto je po meni BoTa ili neki drugi iz DS a
treba shvatiti ako hoces demokratiju onda svako ima pravo na svoje misljenje.

Prvo da se malo razumes u motorciklizam znao bi koje bio Rendi Mamola a po njemu sam dobio nadimak pre 25godina
na trkama u Rijeci. To sto kazes da se otkrivam, nista nije lose jer je moj predhodni avatar bila moja slika, sta imam da se skrivam
sve sto kazem stojim iza toga a ne vredjam nikog osim u politickom smislu cemu i sluzi ovaj forum za razmenu misljenja i
suceljavanja razlicitih pogleda na situaciju u Srbiji. To sto je Kostunica po tebi los isto je po meni BoTa ili neki drugi iz DS a
treba shvatiti ako hoces demokratiju onda svako ima pravo na svoje misljenje.

Ćuti... Av, av... U kućicu...:rtfm:

Nema nikog od vas da komentarise REALNOST

22738179.jpg

Back