- Poruka
- 6.466
Sanjaj sanjaj......
Ja ću da sanjam ali ti ipak spremi dupence za razmrdavanje.
Diktator ima da odleti isto kao što je došao .... na silu,.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanjaj sanjaj......
Ц, ц, ц, ц, један тако, као ти, ангажован лик, а ниси у првим редовим Бјелоруске Демонокрацијске Револуције. Мсм ем страшно, ем жалосно...
Ево, ја се јављам као добровољац да идем да подржим напредне, проЕУропејске Белорускиње...Дачо, дај ми контакт коме тамо да се јавим...
OPŠTE INFORMACIJE
Adresa:
Višegradska 26
11000 Beograd
Telefon:
+381 (11) 361.08.88
+381 (11) 363.64.00
Fax:
+381 (11) 361.57.61
Ц, ц, ц, ц, један тако, као ти, ангажован лик, а ниси у првим редовим Бјелоруске Демонокрацијске Револуције. Мсм ем страшно, ем жалосно...
Стварно шта траже ови жутаћи овдИ - зашто нису у првим борбеним линијама за јЕвропску Белорусију...
п.с. а Амери написали да је било 40 000 људи... који су то смрадови...
Napokon da se nas dva u nečemu složimo :
DOLE DIKTATOR TADIĆ I NJEGOVA DEMONACISTIČKA SEKTA ....
ŽIVELA DEMOKRATIJA !!!
Таман да се науживају, ко и ми сада...ma zalosno je sto tvoj niti jedan post nema nikakvog smisla............samo neke glupave sale koje nisu smesne uopste......
a ja samo zelim tim ljudima da sk.enjaju svog diktatora kao sto smo i mi naseg
pre 10 godina
Таман да се науживају, ко и ми сада...
А Дача као има ма и један пост где је поменуо девојку, жену, макар и случајно... Ал је зато обалавио подржавајући дерпе параду. Тако да памет у главу и цео стражњи блок уза зид.
a bar jesmo uzivali tog 5.oktobra a i posle kad su ga hapsili....
isto zelim i njima
Аха... И сад ем цветамо, ем нам је диктатор ћопав. Али важно да си ти срећан.a bar jesmo uzivali tog 5.oktobra a i posle kad su ga hapsili....
isto zelim i njima
Аха... И сад ем цветамо, ем нам је диктатор ћопав. Али важно да си ти срећан.
Samo za tebe... Jedva sam ga iskopao... Ali nemoj mnogo da širiš, ipak je to samo za odabrane...
Samo kaži da sam te ja preporučio...
Osećam da će demonstranti da nagnaju diktatora...
Не лоопетај. Наравно да смо били у бунару, али смо сада и у бунару и што је још горе не постоји никакво светло на крају тунела, мада нас ћопави уверава како не да има светла већ бљешти...a pre 5.okt smo cvetali...........secam se , imali smo svedski standard
Јеси ли ти луд? Да кажем да ме је препоручио познати фурунџија!?
Nema šta da brineš.... Samo se opusti... Ti si sad njihov problem....
Opušteno...
Не лоопетај. Наравно да смо били у бунару, али смо сада и у бунару и што је још горе не постоји никакво светло на крају тунела, мада нас ћопави уверава како не да има светла већ бљешти...
Ne vidiš svetlo na kraju tunela?
Postupak je sledeći....
1.
2.
3.