Lukašenko, syebo si se....

Ево, ја се јављам као добровољац да идем да подржим напредне, проЕУропејске Белорускиње...Дачо, дај ми контакт коме тамо да се јавим...:)

Samo za tebe... Jedva sam ga iskopao... Ali nemoj mnogo da širiš, ipak je to samo za odabrane...

OPŠTE INFORMACIJE
Adresa:
Višegradska 26
11000 Beograd

Telefon:
+381 (11) 361.08.88
+381 (11) 363.64.00

Fax:
+381 (11) 361.57.61

Samo kaži da sam te ja preporučio... :)

Ц, ц, ц, ц, један тако, као ти, ангажован лик, а ниси у првим редовим Бјелоруске Демонокрацијске Револуције. Мсм ем страшно, ем жалосно...:rida::rida::rida:

ma zalosno je sto tvoj niti jedan post nema nikakvog smisla............samo neke glupave sale koje nisu smesne uopste......

a ja samo zelim tim ljudima da sk.enjaju svog diktatora kao sto smo i mi naseg

pre 10 godina :super:

Стварно шта траже ови жутаћи овдИ - зашто нису у првим борбеним линијама за јЕвропску Белорусију...:hahaha::hahaha::hahaha:

п.с. а Амери написали да је било 40 000 људи... који су то смрадови...

Mi smo našu revoluciju izneli... Sad samo uživkamo i kahramo ove koji nisu ni za kakav ******... :bye:

:D

:hahaha::rotf::zcepanje: А Дача као има ма и један пост где је поменуо девојку, жену, макар и случајно... Ал је зато обалавио подржавајући дерпе параду. Тако да памет у главу и цео стражњи блок уза зид.:whistling:

Знам ја то...:) Само проверавам да ли има линк ка Белорускињама...:)

a pre 5.okt smo cvetali...........secam se , imali smo svedski standard
Не лоопетај. Наравно да смо били у бунару, али смо сада и у бунару и што је још горе не постоји никакво светло на крају тунела, мада нас ћопави уверава како не да има светла већ бљешти...

Изборна воља грађана се мора поштовати. Према томе народна белоруска милицијо удри напредне студенте, наркомане, хашишаре и остали измет и шљам попут овог нашег!

97076.jpg

ti Belorusi nisu svesni da su srecni koliko su teski :D
Belorusija
GDP per capita - current prices US$ 5,607 (2010 estimate)
GDP per capita - PPP $13,865 International Dollars (2010 estimate)

Srbija
GDP per capita - current prices US$ 5,262 (2010 estimate)
GDP per capita - PPP $10,808 International Dollars (2010 estimate)

kod nas manji proizvod i vise cene, 'bes ti takvu demokratiju

Не лоопетај. Наравно да смо били у бунару, али смо сада и у бунару и што је још горе не постоји никакво светло на крају тунела, мада нас ћопави уверава како не да има светла већ бљешти...

Ne vidiš svetlo na kraju tunela?:think:

Postupak je sledeći....

1. :guza:

2. :eek:

3.
images

Back