Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 30.696
Хорор Бишке?sretan si a da to ne znas...ja ne mogu da prestanem da se smejem, zacenio sam se
zamisljam da je kraj sveta i da je ona jedina zena koja je ostala, takoreci eva...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хорор Бишке?sretan si a da to ne znas...ja ne mogu da prestanem da se smejem, zacenio sam se
zamisljam da je kraj sveta i da je ona jedina zena koja je ostala, takoreci eva...![]()
nekad je samoblud mentalno zdraviji od bluda sa naopakom kreaturomХорор Бишке?
Kerkyra, избаци своје атрибуте, нешто блуровано и сатерај све ове спонзоруше у мишју рупу!Meni je zaista neprijatno sto su moje sugradjanke sve neke "SlaDZe", ali opet, barem su benigne pojave u odnosu na mnoge, pa bar i da se nasmejes u ovo vreme ponecemu.
Ne znam je licno, vidi se da je dobrodusna osoba na kraju krajeva, ali bolje da je otisla u estradu nego u politiku. Gesikulira kao Ceca, sto je tek promasenost u profesiji, ai je danas eto iz nekog razloga "in".
Nece za vreme mog zivota to da se promeni, nemam iluzija.Kerkyra, избаци своје атрибуте, нешто блуровано и сатерај све ове спонзоруше у мишју рупу!
Niš???? Neeeeeeeeeeeee, pa zar i ti...Sad me sramota što sam iz Niš
Uvek će biti "in".Meni je zaista neprijatno sto su moje sugradjanke sve neke "SlaDZe", ali opet, barem su benigne pojave u odnosu na mnoge, pa bar i da se nasmejes u ovo vreme ponecemu.
Ne znam je licno, vidi se da je dobrodusna osoba na kraju krajeva, ali bolje da je otisla u estradu nego u politiku. Gesikulira kao Ceca, sto je tek promasenost u profesiji, ai je danas eto iz nekog razloga "in".
Sve mušterije su bile zadovoljne.Mozda ona i ne zna kako da zavrsi recenicu ponekad, ali kod ljudi pa i politicara (pa i takvih) treba da se gledaju dela, a ne reci.
Koliko znam, ona ima dobra dela iza sebe.
Ćuti, bar se ne zoveš SladžaSad me sramota što sam iz Niš
Uvek će biti "in".
Uvek će biti muškaraca koji imaju novca.
Ako neko dobro cini za naciju ili sugradjane,a neko mu dobrovoljno za to daje novac, onda nemam i ne mogu da imam nista protiv. Njen privatan zivot, njena stvar, da nagadjam necu, licno tako ne bih postupila, ali mogu da razumem i opravdam.Sve mušterije su bile zadovoljne.
Svašta...pa zar sam ja nešto loše rekao o dotičnoj?Ako neko dobro cini za naciju ili sugradjane,a neko mu dobrovoljno za to daje novac, onda nemam i ne mogu da imam nista protiv. Njen privatan zivot, njena stvar, da nagadjam necu, licno tako ne bih postupila, ali mogu da razumem i opravdam.
Zamisli da je neko zao i jos da ima sponzora (sve i ako je to tacno)? Ne valja kad ljudi rade zlo, ne valja kad rade nesto dobro. Ako je njena stranka procenila da im je kao takva korisna u politici, sta bih ja imala da se mesam u to?
Ma okani me se takvih mizoginih kometara, prostaku.Svašta...pa zar sam ja nešto loše rekao o dotičnoj?
Naprotiv...ishvalih je u oba posta.
Nego...ona je logična posledica Vučićeve politike - otkako su Ćaci okupirali nekadašnji Pi**n park - takvima kao što je ona nije preostalo ništa drugo, nego da se bace na politi(čare)ku.
Kerki, izvini...nisam znao da si ova ti.Ma okani me se takvih mizoginih kometara, prostaku.
Bezi bre od mene, nisam to ja, ali hocu da stanem iza dobrih ljudi.Kerki, izvini...nisam znao da si ova ti.
Blacked i Blacked RawKo zna, zna.
Pogledajte prilog 1777342