Lukašenko, syebo si se....

101654_belorusija14-foto-reuter_ig.jpg

:hahaha1:

Ovo na razglednicu da ide! :super:

Увек је интересантна статистика... Рецимо у Србији је незапосленост 20% и то не улази у статистички рачун израчунавања просечне плате јер се рачунају само запослени. Са друге стране сад нађох податак да је у Белорусији незапослено 1% људи.

dobro, to je tako u komunistickim zemljama
svima se nadje neki posao da ne bleje za dzaba, mada, sudeci po izvovozu, industrija im je konkurentna, tehnoloski daleko jaca od nase
nije tamo fantazija, ali je bolje nego kod nas, nemaju oni potrebe da prave njihov 5. oktobar i da sve rasprodaju i prokocaju ko mi

i, sta bi? kakva je situacija?

pitam zbog ovih 50 000 krava sto treba da nam ti " siromasi " posalju, ne bih voleo da najnoviji " posao decenije " propadne zbog demokracijskih protesta...

a treba i traktore uvesti, tramvaje, autobuse... hm, cekaj, sve to ima u bednoj belorusiji?

pa, sta smo onda mi koji sve to uvozimo jer nemamo fabriku koja je u stanju ni volan da napravi, a kamoli ceo traktor? :think: ( a nesto, kao kroz maglu mi se javlja neki IMT koji je pre 20 god. pokrivao celu jugu i izvozio desetine hiljada godisnje)...

kako to da mi demokracijski tigrovi, lideri regiona, nezaobilazan faktor mira i stabilnosti, smo mnogo bedniji od nedemokratske belorusije cijoj se " bedi " podsmevaju ovde glupi daca i kompanija...

pitam zbog ovih 50 000 krava sto treba da nam ti " siromasi " posalju, ne bih voleo da najnoviji " posao decenije " propadne zbog demokracijskih protesta...

a treba i traktore uvesti, tramvaje, autobuse... hm, cekaj, sve to ima u bednoj belorusiji?

pa, sta smo onda mi koji sve to uvozimo jer nemamo fabriku koja je u stanju ni volan da napravi, a kamoli ceo traktor? :think: ( a nesto, kao kroz maglu mi se javlja neki IMT koji je pre 20 god. pokrivao celu jugu i izvozio desetine hiljada godisnje)...

kako to da mi demokracijski tigrovi, lideri regiona, nezaobilazan faktor mira i stabilnosti, smo mnogo bedniji od nedemokratske belorusije cijoj se " bedi " podsmevaju ovde glupi daca i kompanija...
:eek: :eek: Ш'о глупи? То им је редовно стање.:hahaha::rotf::zcepanje:

Glupi Dača se podsmeva i tvojoj mami...

Voli on da joj se naruga.... Da joj ga ćućne... Da joj ga utefteri... Da joj ga vikne...

16897204.png

Koliko li ih je pomrlo od smrzavanja i gladi kod diktatora Lukasenka?! Verovatno nula posto se pedantni EUtisticki mediji ic ne oglasavaju po tom pitanju.

ma njima je banja.Naslonjeni su na Rusiju,fatkicki zavise od nje.Ali sve sto porizvedu ima kupca u Rusiji.Imaju jeftin gas,i nemaju kamaru tajkuna i ekonomskih experata kao mi.Banke im nisu u rukama stranaca.Prosto mozes da patis za takvom ddiktaturom u Sbiji

Човјек је почео да превише затеже у односима са Москвом. Сада ће умјесто њега на власт доћи опозиција која је прије свега про-руски опредељења али која не бјежи ни од ЕУ (као наши Коштуница и Николић).

Šta se leziš bre???

Vidiš da ga navlači da uđe u masu demonstranata... Šmekeriše ga, vidiš da mu je mamac...

Ne lоžim se, nego mi je baš to smiješno, kako se okreće za njim, valjda da ga pita ''Šta ide, majstore?'' :hahaha1:

A tebi bi bolje bilo da se ne pališ na ove opozicione podvige...ko zna kako će to neko protumačiti...mogu ti bubrege ispreturati, ni krivom ni dužnom :mrgreen:

Back