Ljudi u crnom?

Ne volim crno jer je vrlo brzo neuredno, svaka dlaka, perut, bilo kakav mikron se vidi na crnom. Volim boje i kombinujem ih. Boje su život.

Kada mi je otac umro otišao sam u prodavnicu i kupio crni duks sa kapuljačom. To je jedino što imam crno od odeće u kući.

Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
Pre su bile crne zimske jakne i crna obuća "normalno", sada i žene i devojke i tinejdžeri i muškarci nose sve crno (ja takođe, ali ja sam ja, i pre sam bila takva, ali drugi nisu).

Da li ste primetili? (Htela sam nekoliko puta da fotografišem nasumično ljude, eto nisam, pa mi verujte na reč), da li je to samo u mom gradu (e, to bi tek bilo čudno!) ili je kod vas tako?

I šta mislite zašto?

U mom slucaju, ako i ima nema bas neki izbor boja
sto se dobavlja to se nosi ..

Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
Pre su bile crne zimske jakne i crna obuća "normalno", sada i žene i devojke i tinejdžeri i muškarci nose sve crno (ja takođe, ali ja sam ja, i pre sam bila takva, ali drugi nisu).

Da li ste primetili? (Htela sam nekoliko puta da fotografišem nasumično ljude, eto nisam, pa mi verujte na reč), da li je to samo u mom gradu (e, to bi tek bilo čudno!) ili je kod vas tako?

I šta mislite zašto?
Otišlo je sve u krasankurac.

Slušam nešto čorbu " Pobeći negde"

Al posle se setim Džonijeve "Teško ovo život"

I onda " Naizgled lijepa"

I onda.... :pivce:

Laku noć

I šta mislite zašto?
Crno je klasika.ja volim da nosim crnu garderobu.mada sto kazes ja sam isto ja.boli ne uvo za trenutne trendove.
Nije samo kod tebe to izgledami svuda u svetu.

Za nas žene je mala crna haljina najvažniji odjevni predmet u ormaru. Crne salonke su takođe klasika. Na muškarcu volim vidjeti crnu rolku.
Žene su sklonije igrati se s bojama. Obično prate boju koju im modna industrija nametne svake godine.
Izbor boje odjeće može zavisiti i od raspoloženja. I od karaktera.

I šta mislite zašto?
a sta kazes za boje autobomila? pre 30 tak godina i danas.

Beograd navija za KK Partizan i zato svi nose crno.
Crveno - belo možeš videti samo kad dođu navijači Olimpijakosa ili na nekom instat Deda mrazu oko Nove godine.

502607403_18048205001624174_5150128421964547992_n.jpg

I šta mislite zašto?
Najeftinije za uklapanje najmanje zahtevno
I ne vidi se kad se uprlja:lol:

Primetio sam... sve crno ili tamono plavo , isti k.
Naročito uveče po mraku kada pada kiša , pa stave kapuljači ili crni kišobran preko bele face i za malo da ih prezgazim par puta na pešačkom..
uopšte se ne vide.
Sva sreća pa idem lagano ali bilo je par naglih kočenja.

Inače hrišćanski svijet se boji boja.
Zbog čestih ratova, raznoraznih nesreća, nedostatka lijekova i dr. smrtnost je bila velika. Tradicionalisti su znali nositi crninu od dana kada su nekoga izgubili, pa do smrti.

Danas je to rjeđe, mislim da se crnina dugo nosi. Čak šta više u posljednje vrijeme neki je uopšte ne oblače, a neki 7 - 40 dana.

A mislila sam da niko neće odgovoriti na temu i da ćete misliti da sam prolupala 🤣
Компјутерске компоненте су ми некако елегантније у црној боји и лакше се бришу, јер се свака тачкица види.
Облачење је потпуно друга прича. Када је неко млад, све му добро стоји и треба да експериментише са бојама и свим осталим. У мојим годинама водим рачуна да све буде сведено и у тону, као што и морам да будем уредно подшишан и беспрекорно чист. Некада сам био млад и леп, а сада сам само леп. :)

Компјутерске компоненте су ми некако елегантније у црној боји и лакше се бришу, јер се свака тачкица види.
Облачење је потпуно друга прича. Када је неко млад, све му добро стоји и треба да експериментише са бојама и свим осталим. У мојим годинама водим рачуна да све буде сведено и у тону, као што и морам да будем уредно подшишан и беспрекорно чист. Некада сам био млад и леп, а сада сам само леп. :)
1763894583084.png

Са Славе.

Imam mnogo crnog odela jer sam godinu dana nosio samo crno. U međuvremenu mi je skoro svo staro odelo omanjalo ili se nekako ofucalo od stajanja i sad tek ponekad kupim nešto od odeće da je druge boje.
Nosi se jer je crna laka za uklapanje sa bilo čim i neutralna je. Takođe odaje i utisak neke elegancije. Trenutno i jeste nekako u trendu.

Imam mnogo crnog odela jer sam godinu dana nosio samo crno. U međuvremenu mi je skoro svo staro odelo omanjalo ili se nekako ofucalo od stajanja i sad tek ponekad kupim nešto od odeće da je druge boje.
Nosi se jer je crna laka za uklapanje sa bilo čim i neutralna je. Takođe odaje i utisak neke elegancije. Trenutno i jeste nekako u trendu.
Поготово у неким годинама. Носио сам и потпуно бело одело у своје време. Сада бих деловао смешно, али тада нисам.

Back