Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 273
Nekada 70.-tih i 80.-tih,pa i delom 90.-tih muškarci su iksljučivo nosili bele gaće....a sad samo crne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bela duša bele gaćeNekada 70.-tih i 80.-tih,pa i delom 90.-tih muškarci su iksljučivo nosili bele gaće....a sad samo crne

Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
Pre su bile crne zimske jakne i crna obuća "normalno", sada i žene i devojke i tinejdžeri i muškarci nose sve crno (ja takođe, ali ja sam ja, i pre sam bila takva, ali drugi nisu).
Da li ste primetili? (Htela sam nekoliko puta da fotografišem nasumično ljude, eto nisam, pa mi verujte na reč), da li je to samo u mom gradu (e, to bi tek bilo čudno!) ili je kod vas tako?
I šta mislite zašto?
Otišlo je sve u krasankurac.Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
Pre su bile crne zimske jakne i crna obuća "normalno", sada i žene i devojke i tinejdžeri i muškarci nose sve crno (ja takođe, ali ja sam ja, i pre sam bila takva, ali drugi nisu).
Da li ste primetili? (Htela sam nekoliko puta da fotografišem nasumično ljude, eto nisam, pa mi verujte na reč), da li je to samo u mom gradu (e, to bi tek bilo čudno!) ili je kod vas tako?
I šta mislite zašto?

Crno je klasika.ja volim da nosim crnu garderobu.mada sto kazes ja sam isto ja.boli ne uvo za trenutne trendove.Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
I šta mislite zašto?
a sta kazes za boje autobomila? pre 30 tak godina i danas.Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
I šta mislite zašto?
Ja sam to nosio pre vise od 20 godina taj fazon, sad kombinujem neutralne, svetle boje tu i tamo.Zato što ja krenem nešto da nosim i onda kroz par godina svi tako.
Dakle, svi su u crnom jer sam ja bio pre par godina. Jedino što sam to prerastao odavno. Za par godina će izaći iz crnog i nositi ovo što ja sad.
Vecinom su neutralne boje danas, ja sam trazio auto sa nekom lepom plavom bojom koja nije bas uobicajena i nasao sam.a sta kazes za boje autobomila? pre 30 tak godina i danas.
Ljudi su gojazniji a crno sužava.Nisu... žene 50 godina crne ženske pantalone..
Najeftinije za uklapanje najmanje zahtevnoJa ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
I šta mislite zašto?

Компјутерске компоненте су ми некако елегантније у црној боји и лакше се бришу, јер се свака тачкица види.A mislila sam da niko neće odgovoriti na temu i da ćete misliti da sam prolupala![]()

Компјутерске компоненте су ми некако елегантније у црној боји и лакше се бришу, јер се свака тачкица види.
Облачење је потпуно друга прича. Када је неко млад, све му добро стоји и треба да експериментише са бојама и свим осталим. У мојим годинама водим рачуна да све буде сведено и у тону, као што и морам да будем уредно подшишан и беспрекорно чист. Некада сам био млад и леп, а сада сам само леп.![]()
Поготово у неким годинама. Носио сам и потпуно бело одело у своје време. Сада бих деловао смешно, али тада нисам.Imam mnogo crnog odela jer sam godinu dana nosio samo crno. U međuvremenu mi je skoro svo staro odelo omanjalo ili se nekako ofucalo od stajanja i sad tek ponekad kupim nešto od odeće da je druge boje.
Nosi se jer je crna laka za uklapanje sa bilo čim i neutralna je. Takođe odaje i utisak neke elegancije. Trenutno i jeste nekako u trendu.
Meni se krigla sviđaImaš kriglu kao kralj Edvard II
A i trpeza je tu negde u tom stilu![]()