Ja ne živim u Beogradu, zanima me kako je tamo i svuda, a primetila sam nešto recimo malo čudno - 90% ljudi su u crnom.
Pre su bile crne zimske jakne i crna obuća "normalno", sada i žene i devojke i tinejdžeri i muškarci nose sve crno (ja takođe, ali ja sam ja, i pre sam bila takva, ali drugi nisu).
Da li ste primetili? (Htela sam nekoliko puta da fotografišem nasumično ljude, eto nisam, pa mi verujte na reč), da li je to samo u mom gradu (e, to bi tek bilo čudno!) ili je kod vas tako?
I šta mislite zašto?
Pa to valjda oslikava njihovo raspoloženje i mentalno stanje kao i njihovu maštu i kreativnost, inače to sam i ja primetio još pogotovo sad tokom hladnijeg i zimskog perioda, ili su u crnom ili u nečemu teget tj. tamno plavom.
Jooj ja se sećam kad sam bio krenuo u srednju školu (što je bilo pre već 20 i kusur godina) i to u EPŠ tamo na Dorćolu (koja je inače ono pravi hard core kao recimo i drvna tu pored, onaj MOC ovde na Novom Beogradu, brodarska, saobraćajna, Zmaj u Zemunu i slične škole) i kada je moja mama prvi put otišla na roditeljski, ona žena došla kući ono sva u šoku, maltene nije mogla da priča od šoka, kaže ona ja tamo kad sam videla gde sam se našla, kakvi su to ljudi, kakav polusvet, kakve su to samo face, kakve fizionomije (ono verovatno ko na skupu SNS-a :d), pa još onako svi grozno i monotono obučeni, svi u nekim groznim crnim i tamno plavim jaknetinama, ono užas. : d, doduše videla je kaže možda par izuzetaka i par ljudi koji deluju malo pristojnije i kultivisanije ali onako opšti utisak je bio katastrofa. :d
Inače ja baš volim te neke upadljive i "žive", doduše jedino pantalone nosim ili crne ili bež ili tako neku boju ali recimo dukseve, majice, jakne, patike uvek biram u nekim živim bojama tipa zelena, žuta, crvena, narandžasta, tikrkizna ili tako neka, inače i zidovi u sobi su mi okrečeni u zelenu i narandžastu (uz nebesko plavi plafon), tako da definitivno volim boje i baš mnogo mi znače, inače omiljena boja mi je verovatno zelena, mada nekako najviše volim te semafor boje (crvenu,žutu i zelenu) ili rastafarijanske boje i nekako njih najviše kombinujem.