aa...brateee...kako se tema razvija...ja sve vishe gubim sposobnost da shvatim o chemu se pricha
o, divni nebeski oblaci...recite mi odgovor na moje iluzije, vizije, sne
jel ima to nekih medjuljudskih odnosa koji su tako predivni, prosti, gde je uvek totalno razmevanje, nema nikakvih problema, nerazumevanja, charki, hladjenja, grijanja, pregrevanja, zaletanja, nesporazuma, predosecanja, sve zrele lichnosti koje ne moraju ni da govore, ni da objashnjavaju svoje zelje, misli, postupke...samo se krecu po kuci i ne nude se ni kafom, jer nema potrebe da progovore, samo se gledaju i trepnu i kazu ,,muuuuuuuuuuu, muuuuuuuuuuuuuu, mu, mu, mu" i odma znaju shta taj signal znachi, sa naglashenim mu, ili muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...apsolutna ljubav dvaju lichnosti, bez prizemnih ljudskih osecanja, sijamsko bliznashtvo, pretakanje mozga iz jedne u drugu lobanju bez smetnji u konekciji...gdje je to, gdje je to...roze, plavo, sjajno, med i mleko...samo harfe sviraju na sve strane lete konfete...jel moguce to da traje 10 godina npr....da totalno znash shta je u tvojoj i nechijoj glavi ? o, moj Boze...daj da nikad ne zavolim nekog pre 70te godine zivota, jer ce mi biti lakshe, nemam kud otici, nemam shta graditi , razgraditi, osim zajedno planirati i mudrovati iskusno mirnom vodom, bez uzbudjenja...mladima soliti pamet , kako treba da se zivi, dok spongiozne fleke rastu po mozgu...
cela planeta vri , vri, kljucha od medjuljudskih odnosa koje postizu temperature od -, do + 100 stepeni, scene, rastanci, sastanci, svadje, provokacije, mirenja, sindroma ,,idem kod mame", do trouglova, uglova, visheuglova isvega i svachega, lova i ribolova PRSHTI , PRSHI ...do javnih poruka ,,shta ce ti ona , ostavi je /ga" avantura itd, itd...
a ovde lete baloni, kao zimska slina...i ponekad mi se povraca kad neko izlozi mizeran problemchic koji svaki medjuljuski odnos moze da ima, pa tako i u vezi...a onda ga opale sa dijagnozom...,,tvoja veza je propala", vi ste nezreli nja nja nja...ma humor do bola...androidni program Rajska kafana...
od toliko milijardi ljudi na planeti, koliko se njih BASH NADJE , da se ima i strast i ljubav, i razumevanje i spoznaja da imaju samo jedno drugo do kraja svijeta i vijeka da nikad ne posumnjaju, ne razaloste se, ne rastave...savrsheni odnosi...koliko ??? i sa koliko godina je chovek sposoban da to izgradi...koliko bolnih iskustava , pobeda i promashaja mora da ima iza sebe , da bi BIO SVESTAN SEBE I DRUGIH ...samosvestan je postao, teshko da se neko rodio savrshen bez muke, ili uz onlajn testove ...
i da se vratim na temu...
jel mora biti samo paranoja ljubomore...ja sam hiljadu i jedan put vidjale djevojke u akciji kojima je merak da bacaju eksere vide li samo nekoga u srecnoj vezi ...ako nishta drugo chin ljubomore je da se ochuva svoje dostojanstvo od toga da te neka kravetina pravi budalom...e sad pitanje na koji nachin ispoljiti i neispoljiti, ali tachno mozesh da osetish kad ti to neko namerno radi...nekad ti je ceif da budesh dostojanstven i iskulirash, a nekad ti je ceif da ne budesh dostojanstven,. vec odj. govedo tamo gde pripada...shto nema ponekad nikakve veze sa prisvajanjem voljenog bica i strahom od gubitka...
secam se jedne cure u internatu...sve njene veze su bile iz ruke u ruku, nikad da ostvari SVOJU VEZU da potraje...ali nema shanse da se ijedna domska veza proshla bez njene zaprshke, sad bih mogla celu stranicu da ispishem metoda koje je njena pametna glavica izmishljala da unese nemir...i reakcije su bile raznolike...pominjem je chisto, kao jedan od mogucih razloga...jeste ko bi bio ljubomoran na idiota...ali to sitno zrno koje se javi u choveku zajedno sa sumnjom da se neshto dogadja, kako se zove ono ?
kako se bori za nekog...valjda tako shto cesh biti najbolji na svijetu, za ono shto zelish da imash
sve su pretpostavke , na mozda