Gost 131338
Domaćin
- Poruka
- 4.399
Сабери се, Бесо. То што теби сметају Ванда и Хелен, твоје је осећање, и ја у то не улазим.
Dokazi i citiraj. Izvoli, imas priliku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сабери се, Бесо. То што теби сметају Ванда и Хелен, твоје је осећање, и ја у то не улазим.
A zasto bih bila besna na tebe?![]()

А пре тога смо биле и форумски пријатељи, поштовале се, уважавале, често допуњавале мишљења, а чак и кад смо сукобљавале ставове - то је било са много уважавања и без икаквог личног сукоба.
Ако признам да сам савршена, је л' ми се то рачуна?![]()

Dokazi i citiraj. Izvoli, imas priliku.
....ovo kao advokatska komora...devojke...spamujete ljubomoru....

Врло је непристојно са моје стране према осталим људима који постују на овој теми, али ћу ти одговорити:
Не могу да цитирам, јер не знам где је тема коју си својевремено отворила да блатиш Хелен и Ванду, а мислим да су постови избрисани.
Иначе бих цитирала, зашто да не.

Врло је непристојно са моје стране према осталим људима који постују на овој теми, али ћу ти одговорити:
Не могу да цитирам, јер не знам где је тема коју си својевремено отворила да блатиш Хелен и Ванду, а мислим да су постови избрисани.
Иначе бих цитирала, зашто да не.
Daj!Vidis da neka cica startuje tvog momka npr, ili kao tvoj momak prokomentarishe za neku ribu da nije losha...Zar ti je u takvim (smesnim al ebi ga) situacijama svejedno?Ne osetis pec?
I, sta bi? Sto ste se ucutale? Jer morate da pricate o temi, bez nipodastavnja, laganja, pominjanja familijei argumenata na nivou 3-ceg osnovne tipa "ti mene mrzis i juris me"?
Sta je bilo, stvarno? Ja trazila da mi obe dokazete sve ovo napisano sa vase strane NA OVOJ TEMI.

Jel to zbog te lizalice![]()
?Pa da, ja kad lizem uvek postanem ovako vesela!!!А ти би се баш свађала?
Нећу да ти учиним то задовољство.![]()

Ipak, tvrdim da postoje situacije u kojima bi i najtvrdji zenski ili muski orah bio ljubomoran, samo sad trenutno ne mogu da se prisetim nijedne, ali pokusacu kasnije.
Zato mislim da niko ne moze za sebe da sebe izricito tvrdi "ja to nikad nisam bila niti cu biti".

Ja sam ljubomorna na ljude koji ne znaju da ovaj forum postoji.![]()

Ja sam ljubomorna na tebe eto, sviđaju mi se one tvoje pantalonice aliii moja guza 2 broja veća, izgledala bi u njima ko Mica Trofrtaljka![]()

Ovaj forum je pun misterija.
Vi ljudi niste normalni (ko god da ste).