Ljubomora, e pa sta?

A zasto bih bila besna na tebe? :eek:

Е, и ја мислим да нема разлога. z:)
Али, то је почело онога тренутка када сам и једном хипотетичком примеру споменула твог мужа...(причајући у другом лицу, али могао је бити било чији муж).....одонда ми се не скидаш са грбаче, па се баш питам шта је ту могло толико да те разбесни и да те држи већ пуних годину дана...z:( А пре тога смо биле и форумски пријатељи, поштовале се, уважавале, често допуњавале мишљења, а чак и кад смо сукобљавале ставове - то је било са много уважавања и без икаквог личног сукоба.
Нечим сам те очито јако погодила, јер си још увек тако бесна.
Често уопште не читаш шта пишем, довољно је да видиш ник Хелен и да реагујеш као бик на црвену мараму, па кренеш да ми приписујеш нешто што нисам рекла и да ме нападаш због неких наводних ставова које ја уопште не заступам....као сад на пример. z;)

Dokazi i citiraj. Izvoli, imas priliku.

Врло је непристојно са моје стране према осталим људима који постују на овој теми, али ћу ти одговорити:
Не могу да цитирам, јер не знам где је тема коју си својевремено отворила да блатиш Хелен и Ванду, а мислим да су постови избрисани.
Иначе бих цитирала, зашто да не.

Врло је непристојно са моје стране према осталим људима који постују на овој теми, али ћу ти одговорити:
Не могу да цитирам, јер не знам где је тема коју си својевремено отворила да блатиш Хелен и Ванду, а мислим да су постови избрисани.

Mir zene medju vama!

Ima za sve!

:pop:

Ja ne znam o cemu ti pricas. :confused:

I drzi se ove teme - ja sam samo o ovoj temi pricala. Gde sam na ovoj temi rekla ili uradila SVE ovo sto mi se pripisuje?

Izgleda je dooljno da ja samo otvorim usta da dobijem ovo i od tebe i od Hellen. A iz nekog ludacnog razloga, uvek ispadne da sam ja ta koja blati vas dve.
I neeeema veze, uvek je tu neki clan moje porodice koji moze da se iskoristi kao argument.

Zgrozena sam. Prijavila sam vam postove - nadam se da ce neko napokon da odreaguje i to javno.

I, sta bi? Sto ste se ucutale? Jer morate da pricate o temi, bez nipodastavnja, laganja, pominjanja familije :D i argumenata na nivou 3-ceg osnovne tipa "ti mene mrzis i juris me"?

Sta je bilo, stvarno? Ja trazila da mi obe dokazete sve ovo napisano sa vase strane NA OVOJ TEMI.

Daj!Vidis da neka cica startuje tvog momka npr, ili kao tvoj momak prokomentarishe za neku ribu da nije losha...Zar ti je u takvim (smesnim al ebi ga) situacijama svejedno?Ne osetis pec?

Ako cica startuje mog momka, a on je iskulira, onda ne osecam ljubomoru, a ako se primi na to, onda pokusavam da skontam sta mu fali u nasoj vezi i insistiram na tome da od njega zasnam sta mu fali i odakle mu zelja da se muva sa drugom devojkom ili da uziva u njenom startovanju. Kad skontam zasto to radi, onda se problemi ili resavaju ili ne resavaju nadalje...pa kako se zavrsi zavrsi.

Ako samo komentarise neku lepu devojku, onda ne osecam ni ljubomoru niti bilo kakvu zavist ako je zaista lepa, nego se slozim sa njim, a ako mi je bljak i ako ona samo fleshuje, a vidim joj dosta mana, onda mu ukazem na mane da ne bi bio slepac i davio me losim primerima i sledeci put. Ako neprestano komentarise druge devojke na ulici i konstantno zvera okolo i cgekira ih uzduz i popreko, opet ne bih bila ljubomorna, nego bi mi se zgadio on i njegovo ponasanje na isti nacin na koji mi se gadi kad neki tamo drugi tip bleji u mene dok je sa svojom partnerkom jer to pokazuje nevaspitano ponasanje i nepostovanje partnerke i ako je namerno, onda je to ponasanje cak i zlobno zato sto se njima zeli staviti partnerka u drugi plan. Dakle, ni u jednoj od tih situacija nema razloga za ljubomoru, ima samo za promenu misljenja o partneru sa kojim si.

To sto si opisala, vise ima veze sa nepristojnoscu, nego sa pridavanjem paznje drugoj zeni na tvoj racun. Ja izbegavam nepristojne momke u startu tako da su mi blejachi, zverachi, suknjojurci i sl. retko i drugari a kamoli partneri.

Ipak, tvrdim da postoje situacije u kojima bi i najtvrdji zenski ili muski orah bio ljubomoran, samo sad trenutno ne mogu da se prisetim nijedne, ali pokusacu kasnije.

Zato mislim da niko ne moze za sebe da sebe izricito tvrdi "ja to nikad nisam bila niti cu biti".

I, sta bi? Sto ste se ucutale? Jer morate da pricate o temi, bez nipodastavnja, laganja, pominjanja familije :D i argumenata na nivou 3-ceg osnovne tipa "ti mene mrzis i juris me"?

Sta je bilo, stvarno? Ja trazila da mi obe dokazete sve ovo napisano sa vase strane NA OVOJ TEMI.

А ти би се баш свађала? z:D
Нећу да ти учиним то задовољство. z:p

Ipak, tvrdim da postoje situacije u kojima bi i najtvrdji zenski ili muski orah bio ljubomoran, samo sad trenutno ne mogu da se prisetim nijedne, ali pokusacu kasnije.

Zato mislim da niko ne moze za sebe da sebe izricito tvrdi "ja to nikad nisam bila niti cu biti".

Ja sam ljubomorna na tebe eto, sviđaju mi se one tvoje pantalonice aliii moja guza 2 broja veća, izgledala bi u njima ko Mica Trofrtaljka z:cry:

Aman ljudi ta ljubomora i peckanje zavise od godina...kao sto ja nisam bila ista sa 17 i sada tako ne mogu da ocekujem da Hellen ili Vanda imaju iste arsine kao devojke u ranim ili srednjim 20tim...ne bi ni bilo normalno da ih imaju...bilo bi mi bas bezveze da sa 40 godina spopadam malom ljubomorom muza ili ga pecnem tu i tamo a sa 25 je to jednostavno normalno...nismo mi roboti pa da izmerimo na vagi svako nase osecanje, mladost nosi malo blesavosti i treba da je nosi. Ne moze sa o ljubomori govoriti u globalu ona se menja tokom godina, zavisi od puno faktora i tek na kraju zavisi od ljudi i njihovih karaktera...mlade devojke nemaju jos uvek egzistencijalne probleme pa im je taj decko pored faksa najvaznija stvar na svetu, pa se malo volimo, malo se svadjamo, malo putujemo, malo ljubomorisemo...prirodne stvari koje mladost nosi...Hellen i Vanda govore iz ugla odraslih zena, shvatih da imaju oko 40, pa su ili zaboravile kako je bilo ranije ili su mozda one bile drugacije od ostalih (u sta iskreno sumnjam iz pobrojanih razloga), jednostavno one resavaju mnogo vaznija pitanja od ljubomore a mi jos uvek nemamo takve probleme ali imacemo ih...i treba tako da bude, neprirodno bi bilo da je drugacije...mladost nosi bas vrelu i uzburkanu krv sa sobom koja se malo smiri kasnije, prirodno

Back