georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 198.293
Skidaj gace!Divan si
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Skidaj gace!Divan si
Nije uopšte teško jer žene itekako znaju da pokažu.Колико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате
jokFlertuje. Ako dama flertuje ne znači da hoće i seks sa vama. I obrnuto
Тешко ми је да поверујем у ову причу, стварно. Ко то ради? :/Nije uopšte teško jer žene itekako znaju da pokažu.
Lično mi je jako ružno kada žena koristi malo dete da se nabacuje, ta scena izgleda ovako: drži dete u krilima dok sedi dva stola dalje, ljubi dete a gleda u tebe.
Zapitaš se da li uopšte voli svoje dete i eto jednostavno mi se zgadi. Možda to kod nekoga i prolazi, meni je nisko i baš kuяvinski.
Koja blamaza od izjave. Ovo izjavljuju tresh ribe koje ne biraju.Treba da znaš da žensko nema problem kakav ima muškonama nije problem naći s kim ćemo se poseksati, a muškima prođu godine dok neka ne pristane da mu "da"
Kontaš?
Стефан јој је у наставку уништио тезу савршено једноставним логичким закључивањем, ништа не бих додала.Koja blamaza od izjave. Ovo izjavljuju tresh ribe koje ne biraju.
Aj ne smaraj ponovo.Koja blamaza od izjave. Ovo izjavljuju tresh ribe koje ne biraju.
Aj klonu, pstCini ti se, nego nemoguce je ne ugaziti u tvoje *****.
Umijem a učim da budem još bolja u tome@Kćerka Direktora Cirkusa
jel sad kapiras kad ti stara drtina - ja
kaze da umes da budes ocigledno bezobrazna "u rukavicama"
a nisam ti samo jedanput rekao
E sad zanji sta si sejala ...
to znači da si se negde zajebao ČKako razumeti kad devojka prekine flert?
To par puta desilo. Sve ok i odjednom kao da je druga osoba.
Колико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате
znači nisu žene krive nego muškarci.
kako ništa ne može da se sa muškarcima završi regularnim putem žene su našle načina da stignu do cilja preko ljubaznosti ili flerta nazovite to kojim god hoćete imenom, biti ljubazan je skroz legitimna pojava.
muškarci bi trebalo da prestanu da daju značaj toj osobini kod žena na ovako bučan način
i odnosi bi bili transparentniji
možda mu je tetka jbt!Nije uopšte teško jer žene itekako znaju da pokažu.
Lično mi je jako ružno kada žena koristi malo dete da se nabacuje, ta scena izgleda ovako: drži dete u krilima dok sedi dva stola dalje, ljubi dete a gleda u tebe.
Zapitaš se da li uopšte voli svoje dete i eto jednostavno mi se zgadi. Možda to kod nekoga i prolazi, meni je nisko i baš kuяvinski.
nije problem u ženama nego u muškarcima koji svaki osmeh tumače kao flert i signalКолико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате