Колико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ona se kukala postidjela i zacrvenjela jer je tradicionalno vaspitana i postena, nece seks prije braka.Ako ti je utješno, nisi jedini, većina muškaraca pogrešno tumači ljubaznost ženske osobe, pa nakon poslovnog sastanka na kojem se uz kafu razmijenio i poneki osmijeh, poneka bezazlena šala dođe ženskoj poruka od tog lika: zamišljam svoj jezik na tvom međunožju
Odlicno razlikujem ali ce svaka biti naguzena ako cacka meckuКолико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате
Možda ona nije osjetila istu želju, možda joj se ne sviđa, možda već ima nekoga ko joj savršeno barata svojim jezikom po njenom međunožju. Treba da znaš da žensko nema problem kakav ima muško nama nije problem naći s kim ćemo se poseksati, a muškima prođu godine dok neka ne pristane da mu "da"A ona se kukala postidjela i zacrvenjela jer je tradicionalno vaspitana i postena, nece seks prije braka.
Ajde idi...
https://www.top-shop.rs/tekstovi/10-znakova-koji-ce-vam-reci-da-ona-flertuje-sa-vamaКолико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате
Znam da vam nije problem leci ni sa ruznim, ni sa debelim ih jos ako ostavi 20 eura nakon seksa 'za frizuru' koju je pokvario...taj je najbolji.Možda ona nije osjetila istu želju, možda joj se ne sviđa, možda već ima nekoga ko joj savršeno barata svojim jezikom po njenom međunožju. Treba da znaš da žensko nema problem kakav ima muško nama nije problem naći s kim ćemo se poseksati, a muškima prođu godine dok neka ne pristane da mu "da"
Kontaš?
I onda pukne flert, jer znaš da je zagoreo ko dvopek : PAko ti je utješno, nisi jedini, većina muškaraca pogrešno tumači ljubaznost ženske osobe, pa nakon poslovnog sastanka na kojem se uz kafu razmijenio i poneki osmijeh, poneka bezazlena šala dođe ženskoj poruka od tog lika: zamišljam svoj jezik na tvom međunožju
Taman zaboravim kako s tobom ne treba nikako ćaskati. Nije to level na kojem ja pričam, vrijeđaš žene. Ciao, svako dobro.Znam da vam nije problem leci ni sa ruznim, ni sa debelim ih jos ako ostavi 20 eura nakon seksa 'za frizuru' koju je pokvario...taj je najbolji.
To je to, ako se svidja onda moze sve...i sve je primjereno...ako ne, e onda je to pogresno jer se od njega ocekuje samo poslovna komunikacija.
Flert kod muškarca je kad izmeniš glas, a žene vole da flertuju...Колико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате
Bome sam mu broj blokirala!I onda pukne flert, jer znaš da je zagoreo ko dvopek : P
Zaboravio si staviti ČPFlert kod muškarca je kad izmeniš glas, a žene vole da flertuju...
Nema više čp, sad je : PZaboravio si staviti ČP
samokažem
A sta bi sa zenskom potrebom za ljubavlju, paznjom, utocistem....?Možda ona nije osjetila istu želju, možda joj se ne sviđa, možda već ima nekoga ko joj savršeno barata svojim jezikom po njenom međunožju. Treba da znaš da žensko nema problem kakav ima muško nama nije problem naći s kim ćemo se poseksati, a muškima prođu godine dok neka ne pristane da mu "da"
Kontaš?
Mi smo malo komplikovanije (bar ja) meni treba sve u paketu. I da sam zaljubljena i da volim i da jedva čekam kad ćemo se ponovo kresnuti.A sta bi sa zenskom potrebom za ljubavlju, paznjom, utocistem....?
Jeftinije prodju sa hranom ega kao site su a nisu daleA sta bi sa zenskom potrebom za ljubavlju, paznjom, utocistem....?
Nista bas toliko komplikovane.Diktirane ste situacijom u kojoj se nalazite, i niste nesto specijalno emocionalneMi smo malo komplikovanije (bar ja) meni treba sve u paketu. I da sam zaljubljena i da volim i da jedva čekam kad ćemo se ponovo kresnuti.
Е ово је већ мало једна чудна логика и рекао бих не баш прецизан закључакMožda ona nije osjetila istu želju, možda joj se ne sviđa, možda već ima nekoga ko joj savršeno barata svojim jezikom po njenom međunožju. Treba da znaš da žensko nema problem kakav ima muško nama nije problem naći s kim ćemo se poseksati, a muškima prođu godine dok neka ne pristane da mu "da"
Kontaš?
S kakvim ženama ležeš, nije ni čudo što si toliko ogorčen. Btw, ovo je ženomrstvo, level "malo zamotano u haha smajli".Znam da vam nije problem leci ni sa ruznim, ni sa debelim ih jos ako ostavi 20 eura nakon seksa 'za frizuru' koju je pokvario...taj je najbolji.
To je to, ako se svidja onda moze sve...i sve je primjereno...ako ne, e onda je to pogresno jer se od njega ocekuje samo poslovna komunikacija.
Колико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате
Možda ona nije osjetila istu želju, možda joj se ne sviđa, možda već ima nekoga ko joj savršeno barata svojim jezikom po njenom međunožju. Treba da znaš da žensko nema problem kakav ima muško nama nije problem naći s kim ćemo se poseksati, a muškima prođu godine dok neka ne pristane da mu "da"
Kontaš?