Љубазност или флерт

Е ово је већ мало једна чудна логика и рекао бих не баш прецизан закључак

Ако мушкима прођу године док им нека не "да" где налазите онда тог мушког за секс?
Јел се ради о томе да увек један мушкарац иде на више жена или једноставно има више мушкараца него жена ?

Ја колико знам у Србији има више жена него мушкараца па би то у ствари значило или да:
1) један мушкарац секса више жена
2) или да су баш жене те којима више фали секс
Треће нема

Моје лично мишљење је да је ово под један......што значи да је неверност на високом нивоу, а што даље имплицира да постоје велике шансе да тај један коме "дате" вероватно има још неку поред вас.....
Конташ? :mrgreen:
Kontam :D
Statistika Srbije, nisam tu :D

Па скоро свуда су жене у већини. Не само у Србији. Мислим да је то глобално. Што је и логично пратећи законе природе
Тако да ако у Србији један мушкарац има задужења код две-три швалерке....ван Србије је то вероватно више :per:
С обзиром да "дајете" реткима како кажеш......а ретки онда бивају принуђени да обаве више послова. Чиста логика драга моја.
Уосталом, ја не знам ни једног мушкарца којег релативно лако прихватају жене, а да има само једну. на дужи период....али ви се некако увек осећате као једна и посебна :mrgreen:
Религијске догме су учиниле своје али природа је неумољива

Poslednja izmena:
Па скоро свуда су жене у већини. Не само у Србији. Мислим да је то глобално. Што је и логично пратећи законе природе
Тако да ако у Србији један мушкарац има задужења код две-три швалерке....ван Србије је то вероватно више :per:
С обзиром да "дајете" реткима како кажеш......а ретки онда бивају принуђени да обаве више послова. Чиста логика драга моја.
Уосталом, ја не знам ни једног мушкарца којег релативно лако прихватају жене, а да има само једну. на дужи период....али ви се некако увек осећате као једна и посебна :mrgreen:
Религијске догме су учиниле своје али природа је неумољива
Ne znam. Ja ne živim da se ebem. :)
Nije mi to najbitnija životna radnja.

Оно што нам је при руци углавном није најбитније. Увек тежимо ономе што немамо тренутно или дугорочно па нам то постаје приоритет

a ne živim da se ebem.
Ни људски род не живи да би ебао
Него ебе да би живео :per:

Колико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате
Kad sam i samo ljubazan utripuju da ih zenim. Tako da ne bendam te izmesane signale.

Колико је заправо тешко разликовати женску љубазност од флерта ? Мени је то одувек било конфузно, када и како проценити да се ради о љубазношћу, а када о флерту односно када је њена љубазност заправо знак да јој се свиђате

U principu i nije. Ona koja hoće više, to pokaže.
Važi i kada su uloge obrnute.

Lako. Posmatraš kako se ponaša sa drugima ili po odgovoru kada je upitaš nešto konkretnije

Budite ljubazni ali unesite elemente konfuzije, zbunite protivnika, uradite to takticki kao na prikazu br.1

Prikaz br.1

20230521_205118.jpg

@pikax

I ja se ponekad pitam.
Za mene tanka linija između ta dva. Devojka nekako mora da ti pokaze minimum osecanja prema tebi.

"The eyes, chico, they never lie."

1) "Хвала вам најлепше, довиђења" осмех

IMG_20230522_120510.jpg

2) "Са мном ти је брза вожња у кабриолету" осмех:

IMG_20230522_120537.jpg

Ако вам је исто, онда ништа.

Možda ona nije osjetila istu želju, možda joj se ne sviđa, možda već ima nekoga ko joj savršeno barata svojim jezikom po njenom međunožju. Treba da znaš da žensko nema problem kakav ima muško :D nama nije problem naći s kim ćemo se poseksati, a muškima prođu godine dok neka ne pristane da mu "da" :D
Kontaš?
bilo nekad. Sad je ponuda veca nego potraznja. Evo, evropa interventno vec uvezla 1 milion muskaraca u kresnom dobu da popuni trziste.

Back