Zašto ljudima više prija online flert nego stvarni dodir?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, ali svi lažu ? Kako da znam da mi neko sa interneta ne daje sve lažno, da npr ima porodicu, da se nalazi tu i tamo, ukratko - da te "izvoza", i to je još i dobro, može da te ubije ili siluje, ma svašta...ne verujem ja danas nikome.
Pa nije lako.
Ljudi su se toliko izveštili u laganju da nekad stvarno nema sanse da provalis, jer im je online komunikacija omogucila svojevrsnu zastitu i stvaranje imaginarnog sveta kojeg drugima svakodnevno prodaju.
I prime se ljudi, zeljni paznje, ljubavi i samo gube vreme na nepostojece likove i likuse.

Pa nije lako.
Ljudi su se toliko izveštili u laganju da nekad stvarno nema sanse da provalis, jer im je online komunikacija omogucila svojevrsnu zastitu i stvaranje imaginarnog sveta kojeg drugima svakodnevno prodaju.
I prime se ljudi, zeljni paznje, ljubavi i samo gube vreme na nepostojece likove i likuse.
Tačno. Ja sam otvoreno rekla da sam se ovde predstavljala kao muškarac i to godinama, prestala sam jer sam se razbolela od endometrioze pa su mi trebale žene i ženska iskustva, pa ti vidi...PET godina.

Back